Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
vigkrisz vasárnap, 12:07
Előzmény: #64679  Murdoch
ki állította, hogy nem Biden csomagjáról van szó?
én csak annyit írtam, hogy érdemes volt Trump-pal beszélni, mert utána rögtön kaptak is egy csomagot
Murdoch vasárnap, 12:06
Előzmény: #64654  vigkrisz
Na igen mintapéldája a mesés hazudozásnak. Még a cikkben is benne van, hogy Biden csomagjáról van szó, Trump január 20-ig nem dönt semmiben, gondolom a magadfajtának ez is új.
vigkrisz vasárnap, 12:05
Előzmény: #64675  Sehmet
leleplezzük a hazugságot, ami utána már csak egy vélemény LOL :-))))))))))))
vigkrisz vasárnap, 12:04
Előzmény: #64670  Sehmet
ez egyelőre találgatás, majd ha előkerül a lezuhant gép és azonosítják aszadot, akkor kijelenthetjük, amit itt állítasz:
Reuters: Aszad repülőgépe lezuhanhatott - Portfolio.hu
Sehmet
Sehmet vasárnap, 12:03
Előzmény: #64674  Murdoch
Szerintem még magyarul sem értené! :)
Sehmet
Sehmet vasárnap, 12:03
Előzmény: #64666  vigkrisz
Ez egy vélemény volt, ami akár meg is történhetett volna, de te a már megtörtént tényeket vitatod, amire csak egy mentséged lehet, amit meg is értek, nem értesz semmit az egészből, de ezzel részemről a vitát lezártnak tekintem, nem szeretnék a galambbal sakkozás effektusába kerülni.
Murdoch vasárnap, 12:03
Előzmény: #64671  vigkrisz
"GABBARD: Very simply, it addresses an urgent action that is necessary. Right now, under current U.S. law, it wouldn't surprise people to know that it is illegal for any American to provide any support, whether it's money, weapons or other assistance, to al-Qaida or ISIS or other terrorist groups.
Yet the U.S. government has been violating this law for years by quietly supporting allies, partners, individuals and groups who are working directly with al-Qaida, ISIS, Jabhat Fateh al-Sham and other terrorist groups by providing them with money, weapons and intelligence support in their fight to overthrow the Syrian government."
Mégegyszer belinkelem, bár nem hinném, hogy bármit is felfognál belőle.
vigkrisz vasárnap, 12:02
Előzmény: #64670  Sehmet
azért erre várjuk meg a bizonyítékot
Murdoch vasárnap, 12:02
Előzmény: #64664  Sehmet
Hagyd, most éppen lelkesen szurkol a terroristáknak, ha ez neki a fő örömforrás, legyen.
vigkrisz vasárnap, 12:01
Előzmény: #64669  Sehmet

hát ez elég szembetűnő hazugság  volt a részedről:
"Abu Mohammad Al-Joulanit az oroszok és a szíriai erők Szíriában pár napja likvidálták"
Sehmet
Sehmet vasárnap, 12:01
Előzmény: #64665  vigkrisz
Persze, hogy nem tart, amikor Aszad gépe lezuhant, Aszad pedig meghalt.
Sehmet
Sehmet vasárnap, 12:00
Előzmény: #64668  vigkrisz
Neked minden hazugság, amit képtelen vagy megérteni?
vigkrisz vasárnap, 11:58
Előzmény: #64667  Murdoch
itt hazudtál:
"Na mindegy, ha választanom kéne inkább oroszbérenc lennék, minthogy terroristákat finanszírozzak. Vigkrisz meg maradjon terroristapárti, az is valami. Majd remélem Szíria Libanon sorsára jut és jöhet a Hezbollah v2, mint kormányzó erő. Nem baj, pipa a yenki hadigépezet szükségességére, káosz kell nem rend."
ugyanis:
Az USA célja, hogy az Iszlám Állam gyenge maradjon - Portfolio.hu
Murdoch vasárnap, 11:56
Előzmény: #64648  vigkrisz
Nahát, én hol hazudtam, a leendő hírszerzési vezető állította. LOL, csak ennyire futja? 
https://www.bbc.com/news/articles/c9vnx8zn440o
vigkrisz vasárnap, 11:56
Előzmény: #64664  Sehmet
itt te voltál az, aki kiröhögtette magát:
Sehmet csütörtök, 18:39Előzmény: #64585  vigkrisz#64586A tartuszi haditengerészeti támaszpont megmarad az oroszoknak, és az Arab Tavasz alatt sem sikerült megbuktatni Bassár el-Aszadot. Az al-Kaidához - a Nuszra Fronthoz -  kötődő Hajat Tahrir Al-Sham terrorszervezet vezetőjét,  Abu Mohammad Al-Joulanit az oroszok és a szíriai erők Szíriában pár napja likvidálták, és most egy kicsit terrorkodnak, de majd megnyugtatják őket.
vigkrisz vasárnap, 11:55
Előzmény: #64659  Sehmet
Sehmet
Sehmet vasárnap, 11:55
Előzmény: #64663  vigkrisz
Ha annyira dilettáns lennék, mint te, akkor legalább csendben volnék, nem röhögtetném ki magamat a tudatlanságom miatt, és megpróbálnám autentikus hírforrásokkal és megalapozott, információkkal, elemzésekkel alátámasztani a hozzászólásaimat, de te erre képtelen vagy a kvalitásod és a képzettséged miatt, ezért személyeskedsz, és a tudományos elemzéseket fantáziálásnak, a tényeket hazudozásnak akarod beállítani, de ezt már megszoktam azoktól, akik saját gyengeségeiket mások lejáratásával akarják kompenzálni. Ezt azonban vannak, akik felismerik, és jókat kuncognak rajt!
vigkrisz vasárnap, 11:48
Előzmény: #64659  Sehmet
mit akarsz elemezni, megint hazudozol csak, az emberek örülnek, hogy elkergették aszadot, egyelőre nyoma nincsen annak, amiről itt fantáziálsz
Shortelek vasárnap, 11:48
Előzmény: #64657  Sehmet
"Trump amerikai érdekeket képvisel, mindent annak érdekében tesz, és még hivatalba sem lépett. Majd utána figyelj!"
Aha majd csak figyelj te is, aztán lehet egy mégnagyobb pofonba szalad bele putyoka.
vigkrisz vasárnap, 11:46
Előzmény: #64658  Dehogynincs

nem adják fel az orkok Romániában sem, de nyakon csípték a beszervezett terroristáikat:
"Letartoztatták Georgescu testőrségét, itt zsoldosoknak nevezik, amikor beértek Bukarestbe.Húsz embert vittek be.Az autókban rengeteg készpénzt, fehér fegyvert és pisztolyokat, kardokat találtak. Állítólag azért mentek Bukarestbe, hogy zavargásokat inditsanak."

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek