Már megint behoznak egy céget és jó drágán ki akarnak tömni sok gyökér manust. A KEG 2000 ft-on jött be és most a tizedét sem éri.Ki fog ilyet venni? Nézzétek meg a tulajdonosi szerkezetet, nehogy ezt is beszopjátok!
együtt fogok kelni és feküdni az őrmester részvényeimmel..hiszen ez a papír lesz a záloga a csilliárdossá válásomnak.
giga forgalommal giga emelkedés, csak bele kell ülni majd a tutiba. :DD
apropó sün....ezt a nagy sikerű céget valóban sünök alapították.
kommunizmusból átmentett emberek öröksége hazánknak a rendszerváltás idejéről...
csoda,hogy még müxik.
szerintem is alvó zsaru lesz ez a papír a magyar parketten
3 napig tart majd a csoda, aztán jönnek a pörgős hétköznapok napi 2 kötéssel..
"Asszem" én is nyitok egy céget,kifejezetten tőzsdére vitellel.Minden év szeptemberében rendezek egy kispapírrallyt aztán borítok.Mindenki tudja úgyis mi a célja a bevezetésnek,ha ügyes az ember meg TÜRELMES,még hozhat is vagy 30%-ot,az előjel természetesen titkos.Ja ,és osztalékot nem fizetek,más se nagyon akar.A haveri kör meg degeszre keresi magát,majd ők visszaosztanak nekem..Éljen a bét!
Szia!
Remélem, hogy ilyen mértékű emelkedés nem lesz, de szvsz. biztosan romlani fog a helyzet.
A másik pedig, egyre több a pénzintézet, bevásárlóközpont ahol biztonsági embereket alkalmaznak, sőtt már a kisebb üzletekben is van őr, és nem Szelényi Jánosok védik a pultoskisasszonyokat sem.
Az, hogy mennyit fog érni a papír? Jó kérdés.
Jó lenne tudni,hogy milyen párthoz közeli a vezetőség.Ha Fidesz,akkor nyerő papir lehet.Természetesen a vagyonvédelmi cégeket ismerve mutyi lesz az egész.Szóval hosszú távra semmiképp.
Remélem vigyázba írtál.Mert csak vigyázállásban lehet írni ebbe a totyiba, különben Csőrmester berág, és rád zavarja a Tibi Security harcedzett bandáját és jajj lesz neked. :)
Jobban jártak volna egy 10FT-os névértékkel, bevezetik 200FT-on, és egymásközti adás-vétellel és egy pár kamu hírrel felhúzzák 4-500FT-ig és onnan csorgatják a piacra. Közben meg ámítják a piacot egy csodálatos jövő képpel.
Amúgy gondolkoztam rajta, és azt kell mondjam, profi módon csinálják a koppasztást.
Miért is?
Ha tőkéhez szerettek volna jutni, mint ahogy írták, akkor nyilvános rv. kibocsátás lett volna, mint a CIG :)-nél.
Persze ezzel is hígitották volna a saját rv.-ik névértékét.
De nem, Ők hogy csinálták?
Saját kézben lévő rv.-kkel kis mennyiséggel húzzák irreális magasságokba az rv. árat. Ergó, saját zsebre dolgoznak.
...és ami a zseniális - ehhez képest a CIG-es bankárok ipari tanulók -, hogy ha az 1000 Ft-os névértékű papírt felhúzzák 3000-500 Ft magasságba (egy vicc), akkor még utána csinálhatnak egy nyilvános rv. kibocsátást.
Ezzel lényegesen magasabb áron tudják majd elsózni a rv.-ket.
...zseniális, csak ámulok, figyelek, hogy majd én is hogy csináljam 10-20 év múlva. :)
Őrmester részvényesek ide