Valószínűleg akkor, ha hasonló termelési volument mutat fel, mint az Általad említett masterplast vagy Alteo. Egyéb esetben csk speka felrántás várható, röviddel ezután visszacsorgó árfolyammal.
Jól ki is maradtam a masterbol! Talan ez is egyszer árazni fog. Kesoig voltál fent, talán kriptoztal?
Törölt felhasználó2021. 11. 16. 09:38
Ha ez megindul nagyot fog szólni.De csak három napot .Utána ki fingik és ott marad ahol van .Bele fullad a szarba.De jó hogy ide eljutunk . legalább megmozdult a féreg😛.Lehetne oroszlán is 🦁.Az is mikor zabalt már nem mozdul a kutya.Döglik és arról álmodozik hogy mennyit dögöljön.🦁Majd egy szép napon ,mikor Eszter kitesz egy hírt szól az oroszlának ,keljél cica mozdulj mutasd meg magad .De anya minek kevés az árfolyam dobjatok valami finomat utána megmutatom magam milyen csodálatos vagy .
Törölt felhasználó2021. 11. 16. 09:29
Itt a szarakodas addig megy még a türelmetlenek től el nem. Veszik a papirjukat.tudta ezt az aki itt várt 1 évig .Most mozizni lehet mást nem .Ennek 4000 körül kéne most lenni.Jelenlegi helyzetben örülni lehet hogy egyáltalán beindult.Mozdulj te hitvány féreg.Egy nyugdíjas többet mozog 1 év alatt mint ez 😛
Nem feltétlenul kellenek óriasi eredmények egy nagy felhúzáshoz. Lasd est,opus,konzum. Elkezdett mozogni az egész bét kicsit. Végre akarnak pénzt keresni a spekak is, vagy ki lett advan mehetnek,kivétel persze opus..
Alteoban 19millio rv van 37%kozkez Őrben 2millio db rv 9%kozkez Alteo:1600 Őrm:950 Alteoban akarsz venni 10000db megveszed, őrmesterben vegyél 10000db, alteora ugrana az árfolyam. Lehet persze az fog megindulni, amit kinéznek a spekák, vagy csak viszi a hype…. Barmi lehet…. Ez a bét..
Dettó ugyanez volt masterban is! Hosszú évekig 500-600 körül tengődött sokszor napi forgalom nélkül! Kereskedésre gyakorlatilag alkalmatlan volt. Aztán csak jöttek a jó hírek, jó eredmények, bevételek, és a népek rákaptak mint tyúk a takonyra😃 Rövid idő alatt majd tízszerezett, óriási napi forgalmakkal. Gyakorlatilag ugyanez kezd kibontakozni Alteo nál!! Hogy őrmesterre mikor kerül sor? csak reménykedjünk hogy hamarosan 😉
Figy .Azt is írd le hogy ez a papírt kereskedésre alkalmatlan .Ahol 1 évet kell várni hogy történjen már jó irányba is valami elmozdulás .A kereskedés jelet azért mutatni kéne .Itt előszor a kereskedés induljon be .Majd utána lehet lesznek vevők .Azért ebben a vezetők is hibásak hogy mint ismert azelőtt is mély álomban aludt évekig .Ez meg ugye sokaknak nem jönn be .Mozogj te hitvány féreg. Végre .😛
Valószínűleg mesterségesen tartották lent az árat,hogy olcsóbban begyűjthessenek...
Törölt felhasználó2021. 11. 14. 12:32
Csak ha ennyi munka volt 1 évig miért kellett várni .Ez azért hatalmas idő.És nem beszélve arról aki itt várt bevétel kiesése volt addig.A tizedeles után elment téli álmot aludni a papír.
Jók az érveid... Van rálátásunk erre a szakmára Ilyenkor a meglévő állomány dolgozik brutál óraszámokban és külsős kollégákat alkalmaznak Egyszerűsített foglalkoztatásban/valahogy azért mindig megoldják/a folyamatos üzemeltetés nem állhat le (bizti őrök,takarítók,karbantartók)
Az eü. és a szoc.szférában is van megbetegedés, ennek ellenére áll a vár!👍 Az őrmester megszagolta az "egyéb piacot, a megszokottakon túl is van munkájuk..‼ Hajra!!😊
Ezt csak a tények alapján írtam. Nálunk cca.20-25 őr van. Múlt héten temették egyiket (igazoltan covid miatt). Ezen a héten 3 lettek azok. A maradék 300-350 órában tja a szolgálatot. Nálunk ezek a tények, ezért írtam. Ebben a szektorban semmi nem számít....
A vagyonvédelem, távfelügyelet, coviddal összefüggő egészségügyi, biztonságtechnikai feladatok sokasága, stb😊 Ezek a feladatkörök csak sokasodni fognak, ami feltételezhetően a bevételt is növelni fogják..📈🙏 //Akkor mi a baj⁉️, mert vannak ám aggasztó szólamok is😪🤐😭// Szerintem jó helyen parkolunk, ha mások is látnak benne fantáziát, akkor nem kérdés, h.merre fogunk haladni. Az aki 1-2 éve itt napozik, az is azért van itt, mert reálisan optimista!😊 A jövőt árazzuk, s kiváncsian figyeljük‼
29222db forgott pénteken. Közkéz kb 15%-a Hali es barátainál lehet még szép pakk. Nem forintokért jött a cégbe. Erős kezekben is… Sztem gyűjtöttek pénteken…. De majd jövő héten kiderül, valami történt… Jöhet hir, valaki irta új tulaj akarmi….de lehet speka egy napos volt. Nekem csak annyi volt az érdekes, hét elején lehetett látni lefele az ötös könyvben 0 Akkor felfele is megtéphetik is akár, és megint split/akarmi…
Én értem amit irsz, néztem én is…. Bármi lehet hétfőtöl! Ha vissza megy 800 ra vissza… lett volna alkalom eladni bárkinek is… De itt fél év alatt nem adtak el annyi papirt mint tegnap…Ezt is nezni kell..
Törölt felhasználó2021. 11. 13. 10:19
Előzmény:
törölt hozzászólás
Megvettek mindent.. Siman menni fog tovább sztem. A könyvben pár 100 as eladók voltak csak. 1000db akinél volt azok keményebb kezekbe kerültek.. Ha megy vissza 800 ra akkor ott veszegetjük tovább! Napi 100 db lehetett venni minden nap, többet nem! Majd meglátjuk, de közkéz 8,89%
Én sajna nem így latom 1000 nem tartotta meg az egy pszichés határ! Lehet majd idővel 3-4 szere viszi át?! De bizakodó hogy a sztenderdben az egyedüli bika volt.
Ez mind oke.Csak ne lenne ennyire likvid a papir.Mert ez kereskedesre alkalmatlan .A vezetoseg helyebben ezredelni kelett volna.EZ tovabbra is likvid marad mikor vege lesz a rallynak.Volt mar ebben 300 millio uzlet is az evben es meg se mozdult az arfolyam .Normalisan vajon mikor lesz hogy lehet vele kereskedni.Ez itt a kerdes.
De szép nap volt!!! Mikor volt ilyen?! 810 ft-1100 ft (volt +37,5% is) Forgalom ~28 misi Van erő a papírban még annak ellenére is,hogy vissza csorgatták nap végére Pensum emelkedėse is besegített... Lesz ez még jóval több🚀
Őrmester részvényesek ide