Aha,gyorsan kiszámoltam!
Még 28 limites nap után 750 000 Ft környékén lenne az árfolyam! Szóval 27 limites nap kel durván,hogy elmenjen a pakkom. :-))
Karácsonyig nem menne el sajnos...:(
Amúgy nem játszok ilyen ördögi játszmát,visszavontam az eladási ajánlatot... :)
Viszont,hamost egy valki visszavonná az eladói könyvben az eladói ajánlatát, akkor lehet hog láni lehetne egy újabb eladási megbízást! :-)
egyelőre nem volt öntés...sőt azóta inkább több vevő jött! :-)
akkor én nem vagy okos,ha ma nem öntöm be? :-)
köszi,de inkább türelemmel várok...
ilyen közkézhányad mellett,főleg,hogkisbüfik alig vettek még belőle, max pár 10 db-okat....amiket már szvsz. kiszórhatot egy részük,ezért szvsz. húzhatják mélg pár napig...
10 000 Ft szép árfolyam lenne!
Anno volt Csepel, Humet ralli két hétig!
Ez még 'csak' max. 1 hete megy...
Van még tér fölfelé...
ezt bírom. mindenki hogy aggódik! a legbátrabb vevő ma 140 darabot vett, a többi száz v. alatta. nem hülyék az emberek, kis pénz hozzon kis hasznot, mint nagy buktát. így kell csinálni, nem parázni. dobhatna be a cég még 1000 darabot, de nem érdeke. majd hétfőn.
Szuper a mai nap! :-)
Az utolsó percekben már 1155 db volt felső limiten!!! Szóval hétfőn napnál világosabb ismét felső limiten lesz!
Gyors számolás: Mai napi összforgalom: 1842 db
A vételi könyvben nagyobb pakkok várkaoztak, ez összesen 2100 db(kerekítve)
Tegnapi összforgalom: 1300 db körül
(Hipotézis: Ha az összes tegnapi vevő ma eladta nyerőben,akkor valakik szépen meg is vették, mivel ma má majdnem 2000 db forgott/nap)
Szóval indul az újabb kör, a kérdés már csak az,hol áll meg!
Szvsz. 10 000 Ft környékáre könnyen fölvihetik...majd meglátjuk,mi lesz,én opstimista vagyok.
Kellemes hétvégét, jó bulizást, kikapcsolódást Mindenkinek! :-)
Ünnepelni kell most hétvégén!
Aztán elkezdtem stoppal sz.rakodni 3800-on és véletlen elk.rtam (nem kicsit nagyon) és bedobta 3801-re :(((
60k nyerőm volt, de lehetett volna sokkal több :(
Na mind1 :)
Hogy fognak ebben a topicban sírni jövő héten, amikor már limittel fog zuhanni. Ne legyetek kapzsik, tudjatok majd kiszállni, különben megszívjátok.
5 ezret nem ér egy Őrmester részvény.
Könnyen lehet,hogy van egy kis pánikkeltés,de máris + 18 %-ban van!
Ugyanez elmondható visszafelé is, hiszen ma még könnyen felső limitre tehető minimális db számmal! Ennyi a lényeg.
Sőt 1 000 000 Ft-ig alig van bent eladó a könyvben! :-)
úgyhogy nyugi,lehet ittmég emelkedés!
Nem hiszem, hogy a cég célja az, hogy csak kb. 2000 db forogjon a BÉT-en való jelenlét alatt az idők végezetéig.
A 20-40 db-os könyv kitakarás is csak azért kell, hogy ne látszódjon az, hogy a vételi oldal tök üres és alul már extrém ajánlatok vannak csak bent, 10, 100 Ft, 1600 Ft, amiket nyitás előtt lehetett látni.
beállt 31 db 5472-re és máris kapott 5 db-ot, csakhogy legyen valami mozgás benne
Micsoda mázlista, hogy nem öntötték rá az 5473-on álló 4 db-ot még! :-)))
Én jelentkezem, vettem még a múlt héten!
Vissza lehet nézni a beírásaimat!
2900 Ft-os pakkomat ma realizáltam szép haszonnal kockázatmegosztás miatt, a pakkom másik felét meghagyom a következő napkokra! :-)
Nekem eddig nagyon bejött ez a részvény!
Szóval minden részvénnyel lehet nyerni a BÉT-en, csak jó áron kell venni és jó magas áron eladni. Szeretem ezt a kis hazai piacunkat! :-)
alig undorító, hogy te eladogatsz és közben próbálsz beültetgetni
Törölt felhasználó2010. 12. 13. 10:05
látom vannak itt azért irigykedő fórumozók...az az ő bajuk,szar lehet nekik...de inkább örülnének félbarátuk,embertársuk sikerének4 én szoktam örülni a másik sikerének!
annamari légy ügyes és azért óvatosan vele,kockázatmegosztás csak jótanács! pakkod egy részét mindig realizáld 2-3 napos limites emelkedés után! légy ügyes,sok sikert.! persze nem siettetni akarlak,nehogy félre értsd,csak jótanács.egyébként úgy tűnik toávább fog menni,és ha ma megtartja a felső limitet (egyelőre úgy tűnik),akkor holnap ismét + 20 % ...
ex húzzál innen,szállj le rólam...amint láthatod,én senkit nem beszéltem rá vételre,csak beírtam a saját pozimat,amiremélem nem baj.szerinte üldözési mániád van ezzel a beültetéssel.mindenki saját maga dönt milyen részvényt vesz...
(ettől függetlenül egyébként,aki meg fórumos vélemények alapján kereskedik, ad-vesz,az egyszerűen hülye,mást nem tudok rá mondani.)
kicsit nyugodj le,és legyen sikerélményed is,azt kívánom!
üdv.! Kitartás!!
"péntek, 17:16 - Re: ŐrmesterSzuper a mai nap! :-)
Az utolsó percekben már 1155 db volt felső limiten!!! Szóval hétfőn napnál világosabb ismét felső limiten lesz!
Gyors számolás: Mai napi összforgalom: 1842 db
A vételi könyvben nagyobb pakkok várkaoztak, ez összesen 2100 db(kerekítve)
Tegnapi összforgalom: 1300 db körül
(Hipotézis: Ha az összes tegnapi vevő ma eladta nyerőben,akkor valakik szépen meg is vették, mivel ma má majdnem 2000 db forgott/nap)
Szóval indul az újabb kör, a kérdés már csak az,hol áll meg!
Szvsz. 10 000 Ft környékáre könnyen fölvihetik...majd meglátjuk,mi lesz,én opstimista vagyok.
Kellemes hétvégét, jó bulizást, kikapcsolódást Mindenkinek! :-)
Ünnepelni kell most hétvégén! "
ja és attól mert helyzetértékelést írok, leírom, hogy pl. ajelenlegi helyszet szerint szvsz (szerintem) holnap is felső limit lesz...ez teljesen normális.és nem beültetés....
Eg gyors számítás:
Pénteki napi összeforgalom 1800 db körül volt, ma már majdnem 2100 db-nál járunk,azaz tegyük föl (1.hipotézis),hogy mindenki eladta a mai nap aki pénteken vette,akkor meglett véve a pénteki mennyiség! pmehet tovább felső limittel szvsz.
majd meglátjuk...nehogy beszálljon valaki,tilos venni belőle! :-)
enni erővel én meg mondhatnám,hogy Te meg ex lebeszélitek! :-)) de én ovis színvonalra nem süllyedek le és nem vitázom veletek értelmetlen dolgokról...mindeki úgy kereskedik ahogy akar.valakinek bejön,valaki öök lúzer marad.azt meg,hogy ki melyik,majd eldöntik a tények,a piac igazol mindenkit...na üdv.bocsi,ninc időm értelmetlen vitákra:)
mi van ?? mi ez hangnem? légy szíves beszélj velem normális hangnemben!
off: egyébként meg genyonál a kisbüfik sajnos át lettek verv szvsz...én is nagyot csalódtam benne...undorodom tőle...és ne is említsd,már régóta be sem nézek abba a fórumba,szánalmas amit művelnek ezzel a bányatémával is,remélhetőleg lesz valami következménye,amit művelnek)amúgy meg normális ember óvakodik már attól a részvénytől,nem lehet nekik hinni,bármit is mondjanak...) off vége...
vissza
ex látom nem örvendesz túl nagy népszerűségnek itt,de ahogy nézem öbbi fórumot,máshol sem.:-)
én lezártam a vitát...okos enged,szamár szenved. sok sikert neked mindenben,kívánom Istenlegyen Veled,és légy boldog,sikeres az emberben,és fogllakozz többet a Családoddal,éha lazíts kicsit! üdv.!
Törölt felhasználó2010. 12. 13. 10:25
Felső limiten már 171 db van! ez is valami már,remélhetőleg nap végére több lesz belőlük. :-)
ha megengeditek én is lebeszélnék mindenkit a veszekedésről. Már leírtam múlt héten hogy szerintem komolytalan, hiszen fel lehet tornászni az árfolyamot, de tényleges forgalom nélkül a cég nem tud sok pénzt kivenni belőle. Ráadásul az aközkéz forod napról napra amit bedobtak +apró pakkokat beadnak még. Így Pl BigKing realizálhat 40-60% nyereséget. Jómagam, komoly 10 darabos vétellel is beálltam ebbe a sorba. ma el is adtam. nem hiszek benne.
Őrmester részvényesek ide