Ezt a kérdést sok más cégről is lehetne számonkérni!! Sok, évek óta gyakorlati tevékenységi nélküli cég bassza a rezet mégis a tőzsdén. Mondjuk a kötelező tőzsdei díjat talán befizetik, közzéteszik a nullás eredményt 😃
Jól van na, de csak a környezetemben rajtam kívül három embert tudok aki be van ragadva régóta, még 1000 körüli árfolyamnál. Úgyhogy biztos vannak még jó néhányan. Mondjuk én leszarom azt a 700 darabot, valószínűleg adó optimalizálásként eladom , akármennyiért is.
ez egy vagyonőr cég-itt sosem lesz több nyereség pláne ez nem neres és amugy lehet örűlni mert feketén és szürkén dolgoztatnak illetve alvállalkozoval aki alvállalkozot alkalmaz stb.
Hát ez aztán nagyon gagyi lett!! Mehet amixa után 300 alá 😟 Egy átlagos kisbüfi össze spekázik ennyit 1-2 hónap alatt!! Dolgoznak ezek egyáltalán valamit, vagy csak vakarják a töküket😃 Hali indítsál már bazdmeg egy speka rallit úgy 600-ig megint, hogy a sok beragadt is ki tudjon szállni. Aztán lehet neked is lesz egy kis költőpénz karácsonyra!!😃👍
Hát ez elég rossz lett. -14% árbevétel változás, összesen 2 millió forint adózott eredmény Q3-ban.
Az eddig óvatos de bizakodó "Az ukrajnai háború miatti veszélyhelyzet és a gazdaságban tapasztalható recessziós folyamatok" szekciót is átfogalmazták, mostmár nem "Ezen folyamatok Társaságunkra gyakorolt negatív
hatásait a mai napra sikerült ellensúlyozni, mely a pozitív és egyre növekvő eredményekből is látszik." van, hanem "Ezen folyamatok hatással vannak Társaságunk és Partnereink között, akár több éve meglévő, üzleti
együttműködésekre is. A menedzsment folyamatos erőfeszítéseket tesz a Társaság pénzügyi
stabilitásának megtartásáért és az előre nem látható események kivédése érdekében. A recessziós
folyamatok még jelen vannak a gazdaságban, az inflációs környezet sem stabilizálódott, melyek mind
negatívan hathatnak a Társaság piacára. A válságtényezők esetleges elhúzódásának hatásait a jelenlegi
információk alapján nehéz megbecsülni"
Ha ezek a hirek opusba, deltába jönnek 50%plusz másnap.13%közkezes 2.5millio reszvényszámú cégnél semmi. Engem már csak ez éedekel itt. Mindenvől tanulunk. Én is csatlakozom azokhoz, akik azt mondják senki ne vegye ezt, felesleges. Van millio mas részvény amit lehet venni. A rugó viszont egyre jobban izzik
Érdekesség képpen: Őrmesternél van: Távfelügyelet/Objektum őrzés/Személy védelem/Élőerős őrzés/Rendezvények biztosítása/Magánnyomozás. Egyedül pénzszállítói tevékenység nincs.
Jöhet itt akármilyen pozitív hír, ezt a papírt senki nem meri venni amíg ott van egy beragadt, öntögető nagy tulaj!! Ez a legrosszabb ami történhet egy papírral, a régóta beragadt nagy speka!!!
Őrmester idén 35 éves cég/Pensum 27 éve működik (van itt tapasztalat). Kíváncsi lenne az ember,hogy melyik cég kereste meg a másikat?!🤔 Őrmesternél mindig magasak voltak működėsi költségek/ebben tud segíteni talán Pensum. Ha keresnek cégek vagyonőröket /céges rendezvényekre biztosítást Pensumon keresztül,ebben meg Őrmester tud segíteni.
Az ember nem akkor bukik a részvényen, amikor olcsóbban adja el, mint amennyiért vette, hanem amikor sokkal többet fizetett érte, mint amennyit ér. A kettő között eltelő idő pusztán önámítás.
Hali bukott kb. 50 millió forintot azon, hogy túl drágán vette meg a részvényeket, azóta pedig közel 100 milliót azon hogy, nem realizálta a bukót, hanem végigült eddig 50% inflációt. Mindeközben a BUX ETF 140%-ot emelkedett.
Felküldtem idő előtt véletlen nem fejeztem be. Szóval negyed áron nem szeretné gondolom eladni. 12%ot sem tud piacra rakni, mert annyira elcseszték a papírt, hogy 1%ot sem lehet nelenleg eladni piacon. Megoldásnak kell lennie ennek a patthelyzetnek.
Ez lehet megoldás. 13%közkéz van kb 12% Halinál utolsó BÉT adat alapján a 2.5milla részvényből. Többi Kincs családnál. A sok kis elaprózott kisröfit nem lehet figyelembe venni.. most mennyit adnak el? 200darabot? 500? 2000 darabot? Jrlentéktelen. Itt Hali a kulcs. Ő gondolom nem szeretne negyedelni
Néztem 2020 januári hozzászólásokból 13.000ről is írt kollega onnan van neki, aztan írták 11K alá nem megy. Gondolom volt egy 1:10es split, lett 1100körüli árfolyam. Ezek negyedére esett a papír, folytonos bull piacon Elég gyász. Mivel 3dolog miatt nézem. 1.) ék 2.) úttakarító barátom miatt 3.) Hali mester miatt Negyediknek beszúrnám a szürreális állapotot itt. Amit betudok az ékelődésnek. Ezt figyelem. Többet nem írim le. Nekem mindegy esik vagy emelkedik. Chart és úttakarító miatt felnek örülnék. Olcsó vétel miatt lefele. Hali az meg erdeklődés szinten.. mi lesz ebből
Itt forgolodsz már két éve chartokkal. más részvényben nem Aham! Nevetséges mondom. Közben a Bumix +50% idén amit bebámultál. Hopsza! A NAGY Hathor speki :-)
Mekkora óriási forgalom volt erre a fantasztikus híre 😃😃 Ez a szar csak akkor éri el esetleg 400-450 forintot, ha az a hali nevezetű megszorul és szüksége lesz egy kis pénzre és felspekázza, különben évekig itt döglődik ezen a szinten, ha nem még lejjebb!!!
Figyu, mondtam nem veszek, mi a nevetséges? Várom esse ki magát, nekem 5évig kamatozik minden nap az államkötvényem ennek a vétele helyett. Valamit félre érthetsz. Azt a beszűkült éket az árfolyam rajzolja, nem én. Max én észreveszem és megemlítem. Ma us mindtam adják. Tele az eladói könyv. Baj van a fejetekben, erről nem én tehetek. Menj Te is dolgozni inkább, jobb kedved lesz, elfoglalod magad
Őrmester részvényesek ide