Ezt nagyon jól látod! Vezetőségnek érdemeik elismerése mellett egy gondolkodásbeli változásra lenne szükségük... Az emberek azért jönnek a tőzsdére,hogy pénzt keressenek.Ha egy papírban nincs sikerélményük (évekre beragadnak) akkor elpártolnak attól a papírtól. Itt sokan bukóval eladták vagy bukóban ülnek jó ideje.
az a kérdés milyen hir?mert még fantáziám sincs rá.sajnos ez a kincs konzervativ bigott-nehezen halad a korral-viszont nem is kotyavetyéli el amit épitett.max ha erőszakkal veszik el -pintérék valahogy
Tavaly vagy azelőtt valamelyik Kincs lánynak adott el a papirjaiból Szabadulna de nem tudd, vagy nagy bukóba Inkább vár mint mi… A ner talán de inkább nem ugrik ra Pedig lenne potencial, nemzeti őrzés, lenne mit
Helló! "Egy rėszvény annyit ér,amennyit a piac vevői adnak érte". Most éppen 360 ft-ra értékelik/reméljük majd változik a széljárás. A chart alapján valóban innen már ki kéne törnie/már nagyon túladott a papír (szvsz). Itt a befektetői bizalmon is van az egyik hangsúly/vezetőség keveset kommunikál,csak legfontosabbakat néha. Egyik munkánk kapcsán pesti plázákat járjuk (Corvin Pláza/Duna Pláza) azokat is Ők őrzik. Volt egy STRT befektetői est (ott is Őrmester volt kiemelt rendezvényen). A Cég nyereséges/van eredménytartaléka. Ezt a Hali dolgot is félre kéne kicsit tenni... Ha mennie kell a papírnak akkor nem lesz megállás. Még kellenek azért további fundás hírek. Teljes nyugodságot!😉
vagy elférnek a sarokban-amig nincsenek az utjukban.de mindeggy is jön a robotvilág robotzsarukkal katonákkal stb-na azok elől nem lehet elmenekülni az biztos. majd-illetve már most sem
"Halinal már rég nincs egy darabja se. Ügyes. Értem?" https://kepkuldes.com/image/t6M8rfP Tehát azt állítod a cég hazudott a beszámolóban, és BÉT is hamis adatot közól, félre tájékoztatják a részvényeseket..?!
Itt mindenki szépen be van ragadva. Na. Split rally a semmire végül is, Hali 200tól tolta egészen 1000ig. Halinal már rég nincs egy darabja se. Ügyes. Értem?
azt már eladtam egy részét egy év alatt me t annyit mint 10 éév alatt vettem platinát-jo lesz az 10-20 év mulva.ezeket én nemmadom-bármi van ezekkel lehet fizetni.mondtam 2018 ban jobban járunk ha nem tözsdézünk már.én nagyrészt ki is vonultam-.nyomda még meg még pár fillér .de már nyomda is tul van huzva
amugy lenne sok pénzem én lehet meginditanám volt már nem is egyszer-inditottam mikor voltak itt 10 milliok.de nincsen és ilyen mostani világban nem is lehet nem 2017 van sajna
Örökké itt ragadt! Ugyan, ki adna ezért a szarért 300 millió forintot ,még 3 milliót sem!! Szerintem ez a cég amixával együtt vagy önként távozik tőzsdéről 50-100 ft körül, vagy kibasszák őket ,amit meg is érdemelnének ,hisz mi értelme itt lenniük!? Sokszor napokig nincs kötés bennük ,ha van is pár ezer forint.
miért kéne annyiért adnia? 3-400 ért is adhatná-lehet mind betenné valahova a közé megvennék.mondom én pintér lennék megvenném halitol fricskának örmester felé
Őrmester részvényesek ide