Nem tudom, nálatok hogyan van az a "hétvégi pótlék", de én semmilyen propaganda-pénzre nem szorulok rá, ahogy korábban olvastad, a messiással kapcsolatban már elmondtam, hogy a jelenlegi fideszes propagandát katasztrofálisnak tartom. Tőled még nem olvastam ilyent a másik oldalról!
.
Nem tudom, mi Orbán álláspontja Szíriával kapcsolatban, de nemzetközi tanulmányaimban elég jól kielemeztük a Közel-Keletet, amelyben Szíria is szerepel, ahol most már - 2971 óta az alavita síita Aszad-dinasztia van hatalmon, noha csak 8 % síita van az országban. De viszonylagos konszolidáció van, a bonyolult etnikai és vallási összetétel miatt. Az is közismert, hogy a most már győztesnek látszó lázadók radikális szunniták, az al-Kaidához és az Iszlám Államhoz köthetők, de ez nem érdekli a nyugati nagyhatalmakat akkor sem, ha az általuk szervezett és közreműködésükkel kirobbantott Arab Tavasz után olyan anarchikus állapotok uralkodnak a Közel-Keleten (egyelőre az Öböl-menti államokat nem érintően, mert ott a fekete arany biztosítja a jólétet), amelyet nem tudnak kezelni, és ami már a hajózási útvonalakat is veszélyezteti a jemeni síita huszik miatt, akiket amerikai fegyverekkel lőnek a szaúdi vahhabita szunniták, ezzel humanitárius válságot okozva a térségben. Ezek annak ellenére tények, hogy te ilyen mélyen azért nem látsz bele, és szerintem nem is nagyon érdekel, de arra felhasználod a félinformációkat, hogy Orbánba rúgj egy nagyot. De arra azért kíváncsi volnék, hogy a "bárkin" kívül ki/mi a te magyarországi reális, kormányképes alternatívád, figyelemmel a nemzetközi helyzetre - is.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!