Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
badsector1
badsector1 vasárnap, 09:35
Előzmény: #153116  user01
"Orbán Viktor a szír ortodox egyház vezetőjével tárgyalt"  

Nem hiném, hogy a szir ortodox egyház vezetőjének látogatása független lenne aszad menekülésétől, 
csak a penzügyi kondíciókat kellett pontosítani a karmelitában, hogy aszad mennyit fizet a segítségért fejében a rubel caládnak.
Matyi_atya
Matyi_atya vasárnap, 09:35
Előzmény: #153092  euler

Jászberényi Sándornak valószínűleg jó rálátása van a közel keleti dolgokra.
Mellesleg érdemes elolvasni a Lélek legszebb éjszakája című könyvét. Sok alkohol és afrikai prostituáltak, igazi misszióspap novellák :-)
________
________ vasárnap, 09:28
Előzmény: #153114  badsector1
O1G egy nemzetközi maffiavezérré vált
.
A kimaradunk a háborúból nála azt jelenti, hogy belesodorjuk Magyarországot ahol csak lehet egy konfliktusba, és még több ellenséget szerzünk
.
Ha Assad M.o.n van, nem kell csodálkozni, ha az ellenségei itt fogják majd keresni, növelve ezzel a nemzet és közbiztonsági kockázatot az országban
Sehmet
Sehmet vasárnap, 09:21

Kár örömködni a szíriai helyzeten, mert az al-Kaidából kivált, de azzal szoros kapcsolatot tartó terrorista, Hajat Al-Sham vezeti a lázadókat, és egy szélsőséges iszlám típusú köztársaságot kíván létrehozni Szíriában, ami sokkal nagyobb veszélyt jelent a Közel-Keleten, mint az adott keretek között viszonylatos konszolidációt fenntartó Bassal el-Aszad, és várhatóan még több, Hamaszt segítő támadás indul Szíriából Izrael ellen. Nem is beszélve a kurdokról, akik nagyon utálják a lázadókat. Egyébként Aszad - nyugati források szerint - Líbián keresztül - Oroszországba tart.
.
"A felkelést egy szélsőséges iszlamista szervezet, a Hajat Tahrir Al-Sham vezette, de az elmúlt napokban minden országrészben, minden felkelőcsoport aktivizálta magát. Mivel ezeknek a szervezeteknek egymással is konfliktusa van, nem lehet arra racionálisan számítani, hogy vége is a polgárháborúnak: az északkeleti országrészt például a kurd többségű Szír Demokratikus Erők (SDF) uralja, amely nyíltan ellenséges a Tahrir Al-Shammal és szövetségeseikkel."
user01
user01 vasárnap, 09:21
A Magyar Hang cikkben lévő képek régebben, máshol készültek. Szóval ha azokon alapul a cikk, akkor rászedték őket.
rockmaster vasárnap, 09:01
Kreml utasítására
badsector1
badsector1 vasárnap, 08:57
"Úgy tűnik megbukott és elmenekült Szíriából az oroszok által támogatott, 24 éve uralkodó  Bassár el-Aszad, szíriai diktátor.
Eközben december 2-án még a Karmelitában fogadta Orbán Viktor II. Efrém szíriai ortodox pátriárkát, aki a magyar miniszterelnökön keresztül próbált támogatást szerezni a szíriai diktátor hatalmon maradásához.
Tegnap este pedig teljes titokban, a Terrorelhárítási Központ biztosítása mellett, egy szír utasszállító gép landolt a Liszt Ferenc Repülőtéren, miután Aszad elhagyta Szíriát.
Követeljük, hogy hozzák nyilvánosságra, hogy Orbán Viktor milyen segítséget nyújtott az utóbbi években és különösen az utóbbi egy hétben a bukott szíriai diktátornak, akinek a kezéhez százezrek halála tapad.
Követeljük, hogy hozzák nyilvánosságra, hogy kik érkeztek Szíriából Budapestre a titkos repülőgépen tegnap este."

Igazi szr ember vezeti mogyoróországot, most egy tömeggyilkosról húz le pár milliárd dollárt, a segítség fejében
rockmaster vasárnap, 08:55
Titokzatos szíriai repülőgép landolt Ferihegyen – Reuters: Aszad elmenekült
PedoFidesz minden orosz barátot befogad.
euler vasárnap, 08:53
Előzmény: #153109  offshort
Ez igaz.
A baj az, hogy ezek a fundamentalista szunniták - akik most nyerésre állnak Szíriában - dzsihadisták és az Iszlám Állam ideológiai alapján állnak.
(A szír elnök meg vélhetően Ferihegyen landolt tegnap este.)
maxwax
maxwax vasárnap, 08:36
Előzmény: #153110  maxwax
krida,
ne felejtsd el: egy nő két dologért képes bármire, hogy legyen gyereke és hogy ne legyen gyereke.
Fuss már egy kört és számtalan olyan esetből lett rendőrségi ügy, amikor apácák végezték el ezeket a beavatkozásokat, zárdák/kolostorok területén/mellett találtak tömegsírokat babák csontjaival.
maxwax
maxwax vasárnap, 08:26
Előzmény: #153081  krida
krida,
csak tudd, Magyarországon jelenleg 24.000. azaz huszonnégyezer gyerek van állami gondozásban! Ők azok, akiket nem maradhatnak a szüleikkel, mert olyanok a körülmények otthon, ők azok, akiket ugyan megszültek, de nem akartak elvinni azaz nemkívánt terhességből születtek. Ők azok, akik óriási hátránnyal indulnak az életben.
Ízlelgesd a számot, 24.000.
Én a fogamzásgátlásnak vagyok híve, de ha a kormány nem hajlandó az esemény utáni tablettát is csak vényre adni, hát, mit mondjak, szégyen. Alapnak kellene lennie, hogy megkapják.
Nem válaszoltál, neked hány gyereked van?
offshort
offshort vasárnap, 08:14
Előzmény: #153092  euler
"A szíriai helyzethez:
"ezek az ugynevezett lázadók nettó dzsihadisták ... akik szerint a zene hallgatása bűn, a rabszolgatartás rendjén van, a nőket haszonállatként lehet adni-venni." 

Bassár elAszad siita, a "lázadók" meg vlszínű h szunniták, általában ezen konfliktusok háta mögött ez a vallási ellentét áll. 
Szaud Arabia szunnita, Irán siita, mindkettő a térség vezető szerepére vágyik. 
Majd jön Aszad helyett egy szunnita diktátor, aki a szunnita elvárásokat helyezi előtérbe. 
A közös a két vallásban, hogy egyik sem demokratikus társadalmi berendezkedésben gondolkodik.
Peterbond vasárnap, 00:18
"Az Orbán kormány elindult egy olyan úton, mely helyes irány: ma már kötelező az anyáknak meghallgatni az általuk meggyilkolni kívánt, egyébként pedig élni akaró kicsi szívhangját (remények szerint ez visszavet a gyilkolászási vágyból). Természetesen egy ilyen gyilkosság nem csak az anya felelőssége, de az apáé is, és természetesen a társadalomé is. Én láttam embereket sírni ilyen gyilkosság miatt, sőt láttam édesanyát is zokogni miután megbánta tettét."
.
Ez mondjuk a legtöbbször csak érzelmi zsarolás, sok esetben meg egyszerű kínzás. Mert azon anyáknak is meg kell halgatniuk akik nem "jókedvükben" vállnak meg gyermeküktől hanem egészségügyi okokból. Nekik elég trauma önmagában a dolog, hát még egy ilyennel rátenni.
.
Alapból én se támogatom az abortuszt, de nem akarok senki élethelyzetébe én belenyúlni és dönteni helyette.
.
Amúgy nem tudom mennyire tudopd de az abortuszok száma a 1990-es évektől folyamatosan esik ( 1990-ben 90.000 volt ). 2002 és 2010 között is közel 16000-el csökkent 8 év alatt. 2010 óta pedig 19 ezerrel 13 év alatt. Igazából nagyobb mértékben csökkent az MSZP kormányzás alatt kicsivel mint a Fidesz kormányzás alatt még úgy is hogy ha 1000 szülőkorú nőre vetítjük. Mert ugye a csökkenő létszám miatt alapból is csökken a terhességek száma.
.
Ez nem jelenti hogy az MSZP többet tett az abortusz ellen mint a Fidesz, de azt igen hogy nem a Fidesz érdeme egyedül az abortuszok számának csökkenése, sőt gyakorlatban nem sok újat tesz érte. Pl sokat javulna a mutató ha segítséget kapnának az ilyen anyák nem megbélyegzést csak és lelki zsarolást meg fenyegetéseket és vádaskodást. Talán az alap problémán kéne segíteni hogy miért nem akarja megtartani a babát. Persze nulla sose lesz a szám és mindig is lesznek jó egészségű gazdag fiatal nők akik csak azért nem akarják a babát mert úgy kényelmesebb nekik. de azért mégse ez lenne a többség amiből kiindulhatunk. Mégiscsak nem egy egyszerű és főleg nem kockázat mentes dolog az abortusz. Csak úgy poénból meg kényelemből kevesen választják.
Peterbond vasárnap, 00:07
Előzmény: #153106  Peterbond
Ja és a Fidesz nem "túl keményen lép fel" ezekkel szemben. Szájerről TUDTÁK ezt évtizedekig. Nem azért kellett menni sem neki sem Vargának sem Novák-nak mert tették amit tettek. Hanem mert KITUDÓDOTT és ártott a párt imázsának.
Peterbond vasárnap, 00:04
"Emlékeztetőül:
-abortusz: annak kapcsán merült fel, hogy természetesen a legvédtelenebbek védelme elképzelhetetlen a liberálisok részéről, így például Németországban."
.
Nem emlékeztetőül TE állítottál valamit a Fideszről illetve a magyar politikai ellenzékről ami teljes baromság volt és amire én is rákérdeztem és abból akarsz így kimenekülni.
.
Szóval MAGYARORSZÁGON abortusz témában nagyából a Fidesz pont ugyanazon a véleményen van mint a legtöbb párt ( talán a Mihazánkat kivéve ) . Engedélyezi. Senki se akarja "ész nélkül" gyilkolni a babákat de az abortusz lehetőségét minden nő számára megadják.
.
Perverzió esetén meg a legdurvábbakat pont a Fideszben találni és talán nem véletlenül. Orbánék úgy néz ki inkább ilyen embereket gyűjtöttek maguk köré mivel ezeket könnyebb befolyásolni, irányítani és kézben tartani és az ilyenek kevésbé nőnének a fejére ( mint pl Lázár ).
Peterbond szombat, 23:58
Előzmény: #153023  Sehmet
""Szájer dolgot a gyajkorlatban láttam ... " Azta! És még be is vallod! Piros pont! :)"
.
Jaj de viccesek vagyunk :). Nem hogy szövegkörnyezetből vágsz le de már mondat közepéről is. Ez a teljes mondat.
"A 2. pontban a Szájer dolgot a gyajkorlatban láttam igen tévében és olvasstam."
.
Értem én hogy kötekedni akarsz már megint de nem tudom most megint mibe találtam bele mert meg se említettelek megint és úgy kezdtél el személyeskedni. Nagyon méltó egy állítólagos Bencés apátságban nevelkedett ügyvédhez.
 Most én is írjak úgy mint te hogy jaj nagyon remélem te veled nem történt meg ilyesmi abban a bizonyos bencés apátságban? Vagy pont ez a célod a provokálással?
Istvan78 szombat, 23:25
Előzmény: #153102  krida
Németország nem támogatja az illegális bevándorlást, honnan veszed ezt az őrültséget? Éppen lezárta a saját határait, mert nem bízik benne, hogy a shengeni határon megfelelően szűrik az embereket.
Mégegyszer kérdezem, mindenki libsi neked, aki nem AFD szimpatizáns? Az AFD 15%-ot ért el az EP választáson, a 85% libsi? A CDU és CSU is libsi párt szerinted?
Azért nevezik szélsőjobbnak őket, mert a középhez képest ők jobboldalon helyezkednek el, a szokásos bevándorlás ellenességgel és más szésőséges nézettel.  Egyébként rosz támogatás van mögöttük, s oroszbarátok.
Istvan78 szombat, 23:15
Előzmény: #153101  krida
Pedofil támogatónak, az nem zavar, hogy ha ő nem támogatja az igazgatót, idejében felfedi az igazságot, mennyi gyerek úszta volna meg a szenvedést? A bíróság nem véletlenül itélte arra, amire és ha lett volna elfogadható magyarázata Nováknak, akkor előállt volna vele.
krida
krida szombat, 23:13
Előzmény: #153094  Istvan78
A jelenlegi politikai elit Németben liberális, teljesen eszét vesztett, az Afd egy természetes reakció az emberek részéről, a józanság hangja mind az erkölcsöt, mind a gazdasági álláspontját tekintve. Szembemegy a sok liberális őrültséggel, így az illegális bevándorlással is. S persze hogy a libsik szélsőjobbnak nevezik. Mert miért nem teszik ők is tönkre hazájukat? Mi az hogy nekik a németek az elsők?
krida
krida szombat, 23:08
Előzmény: #153098  Istvan78
Nem pedofilnak adott kegyelmet. Semmi okát nem látom annak hogy le kellett mondania.

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek