Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Peterbond szombat, 14:54
Előzmény: #153011  Peterbond
De van egy másik szám amit maga Semjén úr adott meg még 2 hete.
.
"„Botrányos, tűrhetetlen, elfogadhatatlan mindenfajta pedofília” – fogalmazott válaszában Semjén Zsolt, aki szerint a magyar kormány Európa legszigorúbb pedofiltörvényét hozta létre. Semjén hozzátette, ő hét pedofilesetről tud mindössze az egyházon belülről, miközben 700-an ülnek pedofília miatt börtönben:„Miért nem a 693 ügyével foglalkozunk? Az egyházi ügyek száma százada a világinak, nincs ok arra, hogy kihegyezve az egyházi világ állíttasson pellengérre”– fogalmazott Semjén."
.
Tehát egyházon belül 7 a 700 ból. Ez így rendben is van. egy dolgot felejt el. A tekljes mintas 10 milliós. abból van 700 eset. Az "egyházon belül"-iek alapja viszont nem 100.000 hanem jóval kissebb. A 2100 papon felül gondolom még beleértette az összes egyházi munkatársat is de a hívőkra már biztos nem volt ez kivetítve. Így jó esetben isn 10 és 20 ezer közötti lehet a létszám ha belevesszük a hitoktatókat, kántorokat, apácákat és egyéb egyházon belülit.
.
Azaz arányában minimum 5-szor nagyobb Semjén szerint az ELITÉLT pedofilok száma. Tekintve hogy pont az egyházban nagyobb még az ilyen ügyek eltitkolása ( leszámítva az elmúlt kb 5-10 évet de magyarországon inkább az elmúlt 1-2-t ) még így is durva szám. Ennyire én se gondoltam volna mint amennyire Semjén úr gondol.
Istvan78 szombat, 14:51
Előzmény: #153018  Peterbond
Csak szemétkedik, elmegy a falig, addig, hogy még ne minősüljön eléggé személyeskedésnek, ne tiltsák ki. 
Úgy tesz, mint Menczer, hogy esetleg még épp ne minősüljön garázdaságnak a dolog, de kellemetlen legyen, ha lehet eltántosítsa az ellenfelet, hogy igazáért harcoljon.
Peterbond szombat, 14:44
Előzmény: #153014  Sehmet
Megint kezded a célozgatást? Mi volt ebben mentegetőzés? Elmondtam mit olvastam egy témában. Nem támadtak be engem hogy mentegetőznöm kéne. Esetleg hozzászólásod a témához?
Peterbond szombat, 14:42
Előzmény: #153015  Sehmet
Mármit mit tapasztaltam "gyakorlatban"?
.Az abortusz törvény szabályozását? azt látom. De te jogász vagy kifejtheted mi is éppen a szabályozás és miként változtatta azt a fidesz és miként változtatná más.
.
A 2. pontban a Szájer dolgot a gyajkorlatban láttam igen tévében és olvasstam. Gondolom a meleg party és a menekülés hozzád is eljutott :). A Gulyás melegsége esetleg meglepett téged? 
.
ha arra gondolsz gyakorlat alatt hogy én velük buliztam volna akkor ki kell ábrándítsalak. Én nem fideszes propagandát tolok minden nap Face-en és a templomban hogy aztán kiderüljön rólam hogy évtizedekig gyerekeket molesztálok ( Pajor) vagy meleg partikon tombolok ( Bese, Szájer ). Ilyenekről más ősfideszeseket kell megkérdezned.
maxwax
maxwax szombat, 14:40
Előzmény: #152994  krida
krida, ha már abortusz, fogamzásgátlas.
Hány gyereked van? Csak gyereknemzés céljából létesitesz szexuális kapcsolatot a pároddal? Egyéb esetben ugye a katolikus egyház nem nézi jószemmel.
Sehmet
Sehmet szombat, 14:35
Előzmény: #153009  Peterbond
Ezt a gyakorlatban tapasztaltad? :)
Sehmet
Sehmet szombat, 14:33
Előzmény: #153011  Peterbond
Ne mentegetőzz! :)
Sehmet
Sehmet szombat, 14:33
Vannak itt, akik magukat jogásznak képzelve olyan, garázdaságra vonatkozó törvényi tényállást próbálnak kreálni a Menczer-ügyből, ami ordító butaság, és inkább sírni lehetne rajt, mit nevetni. De csak hadd kaparjanak, és - ahogyan euer is írta - 2026-ban jön az ébredés a mostani álomgyárból! :)
rockmaster szombat, 14:11
"A Greenpeace arra kéri az illetékes Kormányhivatalt, hogy módosítsa a komáromi SK akkumulátorüzem és a mellette lévő JWH Kft. NMP feldolgozójának Egységes Környezethasználati Engedélyét, és módosítsa az NMP kibocsátás határértékét a jogszabályoknak megfelelően. A vonatkozó rendelet szerint a szaporodási képességeket károsító anyagokra 2 mg/m³ lehet a meghatározott maximális határérték, szemben az oldószerekre általánosságban engedélyezett 150 mg/m³ értékkel."
És csodálkoznak, hogy csökken a magyarok születésszáma?
Peterbond szombat, 13:41
Előzmény: #152996  Schmidt
"A papok között nem magasabb a pedofilok aránya, mint a társadalom más csoportjaiban."
.
Na ezt viszont sajnos kétlem. A terep nagyon is kedvez a pedofiloknak. Magas a titkolózás, a tabu és az elsikálás a témában. Mellette viszont rengeteg gyerekkel foglalkoznak. Maga az egyház épített fel egy olyan közeget és eerősített rá a sok évtizedes rejtegetéssel elhalgatással lefizetésekkel hogy az egyházi pálya egyenesen táptalaj legyen pediofiloknak. Így se hiszem hogy minden 2.-3. pap pedofil vagy ilyesmi. Sokkal kevesebb. De hogy magasabb az arány mint kb bármely más szakma esetén arra mérget vennék.
.
Másik hogy szerintem kőművesek között pl szerintem kevesebb lesz mint általános iskolai tanárok, ovodai munkatársak vagy más gyerekekkel foglalkozók között szvsz. Mégha sokszor nem is annyira a közvetlen oktatók hanem mellékesek között ( szertárosok, karbantartók, irodisták, kisegítők )
.
Harmadik hogy mindezeket félretéve a legtöbb gyerekmolesztáló és pedofil a legtöbbször nem a munka során hanem családi körben követ el molesztáslást. Kevésbé a paptól ovónőtől mint inkább a nagybácsitól és a család "barátjától" érdemes félteni a gyereket. Valahol olvastam hogy minden 3. esetben családtag az elkövető és utána jön a család barátja és csak utána bármilyen más családon kívüli kapcsolat ( iskola, ovoda  sport egyház stb...).
Peterbond szombat, 13:30
Előzmény: #153008  user01
Nem tudom engem nem szokottt vigasztalni ha a szomszéd meglop de a boltban nálam vásárolna a lopott pénzzel. Szóval mégha igaz is lenne se értem az értelmét ennek a logikának.
Peterbond szombat, 13:28
"Kedves István, mondom akkor ha nem világos: napjaink liberalizmusával szorosan összenőtt a fajtalankodás, magzatok legyilkolászása, stb. Magyarországon szinte egyetlen politikai erő ami ezzel szembemegy az a fidesz."
.
Bocs de ez a téveszméd miből alakult ki? 
1. Egyetlen politikai erő sincs máés véleményen az abortuszról. Magyarországon engedélyezett. A fidesz se akarja ezt megváltoztatni. Senki se akarja "ész nélkül" legyilkoltatni a babákat.
.
2. A a fajtalankodás alatt nem tudom mire gondolsz pontosan de ha pedofiliára akkor már nem egy olyan őpapról derült ki hogy így tett aki SZOROSAN Fideszes. A Fidesz az aki konkrétan maga köré gyűjtötte ezeket. Kezdve a KDNP fejével. Bese és Pajor Atyákon át.
.
Ha a melegekre gondolsz akkor kicsit fura hogy gyakorlatilag a Fideszben több meleg van a főbb politikusok között mint az ellenzékben. ( Szájer pl a fajtalankodás közé tartozott a brüsszeli bulijaival nálad? ). Majd azért ne lepődj meg Gulyás esetében ha folyamatosan úgy hivatkoznak hogy a "párjával" és nem a "feleségével" találkoztak. És akkor a többi "rejtőzködőről" nem is beszélve.
user01
user01 szombat, 13:13
Előzmény: #153007  Zipfer

"Lopnak, de legalább Magyarországon tartják a pénzt, nem viszik ki külföldre"......
Az együgyüeknek ezt is beadták. Most épp azzal etetik őket, hogy ez is jó nekik. Ahogy a luxurepcsitől kezdve a még nagyobb yacht-okig minden. Az ő nyugdíjukból fizeti Orbán és élvezi a luxusok luxusát.
Zipfer szombat, 13:08
Csak azt nem értem, hogy megint miért kell a hanyatló nyugaton bevásárolni! :-) https://nb1.hu/hir/magyar-tulajdonosa-lehet-a-24-szeres-osztrak-bajnoknak/
badsector1
badsector1 szombat, 12:58
Mi köze a papi nőtlenségnek a pedofíliához?
Nem egy papnak vagy pápának született már gyereke a bejárónőtől.
user01
user01 szombat, 12:49
Előzmény: #152992  krida
Nem lép fel ellenük, lásd a bicskei pedofil akit a lebukása után 8 évvel Orbán terjesztett fel kitüntetésre a gyerekek körében végzett tevékenysége miatt. 
2019-ben csak az után került bírósagra az ügye, hogy az egyik áldozata öngyilkos lett és az újságírók elkezdték felgönygyölíteni az ügyeteket. 
Miért kelletr még annyi gyereknek szenvednie? Mit tudott az a pedofil, ami miatt 2011-ben leállítottátok a nyomozást ellene? 
rockmaster szombat, 12:45
Előzmény: #153001  Lowrider
Ami biztos, hogy a 2024. év mint a PedoFidesz vergődése vonul be a magyar történelembe.
Pedofil ügyek garmadája, bukott Szájer visszatérése, Ocsmány folyamatos bújkálása, Moszkvai PedoFidesz randevúk, Menzesz pasizása.
Stabilan szállítják a legalább 1 botrányt/hét.
user01
user01 szombat, 12:44
Bese atya megáldta-e már Szájer Józsit? Kaleta kepgyűjteményét kiadjátok könyvben is? 

Valahogy mindig előkerülsz, ahányszor lebukik egy Semjén közvetlen közelében atyáskodó pedofil. 
Lowrider szombat, 12:34
Lowrider szombat, 12:29

https://telex.hu/belfold/2024/12/07/garazdasag-miatt-jelentettek-fel-menczer-tamast-a-magyar-peterrel-valo-balheja-miatt-a-fideszes-politikus-szerint-csak-a-gyava-ember-menekul-a-birosagra
Tomika újabb öngólja! Nem a főni rohangált a bíróságra beperelni a sajtót a Spar vezér külföldi interjújával kapcsolatban???

Topik gazda

________
________
3 4 4

aktív fórumozók