Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 11. 04. 22:44

Orbán kizárta a nagykoalíciót  

"2007. november 4. , 17:50 FigyelőNet, MTI

Amikor a szociális válság eléri a legszegényebbeket és a megélhetés válik kérdésessé, akkor ez indulatokat kavar, elsősorban azokban, akik ezt elszenvedik - mondta Orbán Viktor. "

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 08:06
Előzmény: #18  sanka
Nem másokat, TÉGED.
Amit leírtál, arra a "véleményre" érdemben nem lehet hozzászólni. A megfontolt elemzésdet valahogy nem bírtam kiszedni a mondatodból. Tudod nem láttam a közé a két sor közé amit beírtál. Elemzést meg végkép nem láttam mögötte, esetleg a származását elemezted? Valóban megfontolt gondolat!
Az, hogy nekeg az Orbán (ezért- azért) nem szimpatikus, az magánügy, de nem ő vezette ide az országot.
Emlékszel mikor lett közellenség? 1998 nyara! Addig nem volt vele semi gond, ameddig kormányra nem került.
Emlékszel ki rontott neki a korházban fekvő miniszterelnöknek? Csak nem az a MSZPSZDSZ banda, aki Orbánból közellenséget csinált! Nahát de érdekes, s az egyésznek az Orbán az oka.
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 08:06
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
A Fidesz az ördöggel is cimborál lásd Torgyán"chilei csersznye" József,vagy az emberi szabadságjokat tipró Mikola"a mindenkori hatalomnak korlátoznia kellene az egyén korlátlan szabadságvágyát " István.
Nem kiméli a saját országát sem,ha kell külfőldön sározza be az ország hírnevét,ráadásul olyan gyáva,hogy csak a háttérből mer politizálni nehogy süllyesztőbe kerűljön.

1989

Az szsdsz magát lökte süllyesztőbe sajnos,mert nem tudott egy valódi liberális értékrendet következetesen markánsan megjeleníteni.Nem bvolt markáns vezetője sem,mint a Gyurcsány az MSZPnél.

"A Bignose bevándorló után a legnagyobb kárt ,a bevéndorlókkal kitömt SZDSZ-csinálta az országnak. "

Mi van már ki se mered mondani,hogy zsidó?
Milyen antiszemita vagy te?:)

Amúgy még hosszú idő van a választásokig.Ha helyreáll az egyensúly még rövid idő alatt megváltozhat a helyzet.
sanka 2007. 11. 05. 07:56
Tisztelt csulokanya, ha már arra ragadtadod magad, hogy másokat agymosottnak nevezz, akkor én téged joggosan nevezhetlek gyenge elméjűnek, mivel a gonosz kis majom butaságát duplán szopod be.
Tudd, hogy én nem pártszimpátia alapján mondok véleményt, hanem a saját tudásom alapján, mások véleményének meghallgatásával, de semmiképpen sem lehülyézésével, amit ti, tisztelt jobbosok magas szinten űztök.
Tehát amikor én azt mondom, hogy Orbán káros az országnak, akkor én nem csak úgy a vakvilágba beszélek, hanem egy megfontolt gondolat mentén elemezve teszem azt.
Egyébként pedig nagyon jól tudom, hogy ennek a mostani kormánynak is bődületes hibái vannak, de legalább szakított a régi hülyeséggel, amivel az ellenzék vezére most is teletömi a te, és hozzád hasonlók butácska fejét.
Tehát csulokanya, ha már nem találtál jobb és értelmesebb nicket, ne felületes zagyvaságokkal áruld el IQ hiányosságaidat.
Üdv neked is.
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 07:52
Előzmény: #15  pampa
pampa
azok maguktól elsorvadtak.
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 07:35
Előzmény: #15  pampa
A Fidesznek már nem érdeke a koalíció !
Egyedül is meg fogja szerezni a hatalat.
Amúgy már rég nem az Mszp-vel van elfoglalva.Neke az Szdsz-t kell a süjjesztőbe löknie,az Mszp elintézte magát.És ez sikerült is neki !
A Bignose bevándorló után a legnagyobb kárt ,a bevéndorlókkal kitömt SZDSZ-csinálta az országnak.
pampa 2007. 11. 05. 07:29
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
"Bekebeleztek pártokat, "

Ha valaki esetleg tudna egy párat felsorolni a működő baloldaliak közül, azt megköszönném.
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 07:23
Előzmény: #13  sanka
Nem tünt fel ki van 5 éve kormányon?
Na persze az ellenzék miatt nem megy a kormányzás.
Kimosták a kis agyadat, Sanka?
sanka 2007. 11. 05. 06:43
Orbán vajda jobban tenné ha magát zárná ki az életünkből, és végre eltünne a politikai süllyesztőben, oda való ez az alak, megszünne végre ez a baromság ami most van!
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 03:31
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Mondjatok valami újat....

Eleve Orbán szájából eddig a koalíció szó sem volt értelmezhető a tetteinek fényében. Bekebeleztek pártokat, ill. az MDF-t megpróbálták, és az utolsó percekben a két választási forduló közt, amikor már veszve volt a hatalom, akkor próbáltak koalíció félét ajánalni végső elkeseredésükben az előtte agyon tiport megmaradt MDF-nek.

Kikkel lehetne ugye ezek után még koalíciót kötni, adódhat a kérdés... Jobboldali pártok begyűrve, MDF nem akar, marad az MSZP meg a SZDSZ. Na azokkal meg nem természetesen. Nahát, milyen meglepő kijelentés. Legalábbis most nem akarnak. Na nem mintha időszerű lenne... de majd meglátjuk mi lesz 2010-ben, lehet akkor még egy nagykoalíció is jól jönne majd Orbánnak. Nem tudni... meglátjuk... de addig miről beszélünk?

Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 01:12
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Látom, a sacis is itt örjöng a bűnöző törpe topikjában.
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 00:48
A reformok,amit csinál a kormány,végte,az egy bátor lépés,nem fidesz-lúzereké,ezt mondtam.
Törölt felhasználó 2007. 11. 04. 23:59
FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC!
Törölt felhasználó 2007. 11. 04. 23:52
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Ne vonjátok vissza lécci.
Csak had jöjjenek.....
Nehogy már minden a bevándorlóló körül
forogjon...
Törölt felhasználó 2007. 11. 04. 23:50
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
A lúzer FC-rendben.
De hogy nem Orbán játszik benne az biztos.......:-)))))))
Törölt felhasználó 2007. 11. 04. 23:35
Kérlek,ha Úri-valakinek tartod magad,ezt a jelzőt,vondd vissza,én sem mínősítelek,csak a főnököd stílusát.
Törölt felhasználó 2007. 11. 04. 23:23
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
oké!
visszavonom!
Törölt felhasználó 2007. 11. 04. 23:21
koi, légyszíves ne nyiss Orbán nevével topicot, mert a degenerált alakok rászállnak és elkezdik gyilkolni! köszi, ha visszvonod
Törölt felhasználó 2007. 11. 04. 23:08
Orbán egy született frusztrált lúzer,szerintem a Lúzer Fc-ben játszik,azért nincs Felcsuton.
Törölt felhasználó 2007. 11. 04. 22:58
1956 november 5. Mindenki számára világossá kell, hogy váljon, miért szállták meg az országot az a Orosz csapatok, az USA hozzá járulásával. Ez A nép, ha magára marad simán bele harap a saját farkába, tehát meg kell menteni.

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek