Arról már lehetett tudni, hogy a napokban több informális egyeztetés is zajlott a Fidesz vezetõi között a CEU mûködését ellehetetlenítõ törvény elfogadása után kialakult helyzetrõl. Most azonban ismét fordulat jöhet az
Na azért ott még nem tart az ügy, hogy visszavonultak.
Most azzal próbálkozik a kormány, hogy a CEU tulajdonképpen tovább működhet, csak egy kis itt-a-piros-hol-a-pirost kell játszani az intézményekkel, és minden rendben lesz.
...meg azért is, mert ha ilyen bújtatott módon folytathatja a tevékenységét, akkor tényleg a mindenkori kormány jóindulatától függ majd, és ha nem elég lojálisak, akkor egy politikus felkiált: az ceu kijátssza a törvényt, máris csattan a bilincs az egyetem kapuján.
Szerintem is így van. Még így is behúzzák a választást jövőre. Hacsak Simicska nem tartogat valami nagy dobást a választásokra. Másnak esélye nincs megszorongatni őket. Ezt az egész bandát csak belülről lehet felrobbantani.
Alábecsülitek Orbánt, igen, ti Fidesz fóbiások :_)
Mert az hogy van egy kis tüntetés és valamit visszavonnak vagy meggondolnak az inkább populista elem, mint diktatórikus, nem ? _:))
Franciaországban ha hoznak valami törvényt, akkor hetekig hónapokig tüntet a nép....autókat gyújtanak fel, kukákat burogatnak Párizsban..felfordul az egész élet :D Aztán mégsem gondolja meg magát a Francia kormány.
Itt elég ha két délután kimegy valamennyi ember tüntetni, vagy aláírnak népszavazási papírokat 200.000 -en és máris meg van változtatva a dolog...
Ha ez - szerintetek diktatúra - akkor szerintem az Észak Koreaiak és Kínaiak szeretnének ilyen diktatúrában élni .-)
"Mert az hogy van egy kis tüntetés és valamit visszavonnak vagy meggondolnak az inkább populista elem, mint diktatórikus, nem"
nem, az szimpla gyávaság
nekem semmi bajom a fidesszel
de a mostani ugymond főfideszesek, mindennek a teteje amit művelnek
szégyen az rendszer változásra nézve, amit földbe romboltak
menniük kell nincs mese
mindegy, ki hogyan nevezi.
nekünk embereknek melyik jobb ?
( azt leszámítva hogy bele sem kellett volna kezdeni ebbe a CEU ügybe...vagy még nem tudunk elég információt erről a dolgoról, hogy mi van a háttérben)
Jövőre a választáson kiderül, még 1 év...mondjuk az eég hosszú idő, ha kampányban mérjük..addig bármi lehet.
most úgy áll a dolog, hogy simán nyernek, a 2/3 nem lesz meg.
"(azt leszámítva hogy bele sem kellett volna kezdeni ebbe a CEU ügybe...vagy még nem tudunk elég információt erről a dolgoról, hogy mi van a háttérben)"
van egy ötlete és senki nem mer ellentmondani.
Orbán belátta, hogy meg kell egyezni a CEU-val
Ugrás a cikkhez