Arról már lehetett tudni, hogy a napokban több informális egyeztetés is zajlott a Fidesz vezetõi között a CEU mûködését ellehetetlenítõ törvény elfogadása után kialakult helyzetrõl. Most azonban ismét fordulat jöhet az
írtuk többen h ezek gerinctelenek
belebrunzolnak a hívek szájába
BÁRMIT el lehet érni ha kimegy 50 ezer ember
ennyi
mindent visszafonnak ezek a gumigerincűek
Néha olvasok facebookon is kommenteket, és a következőket tudtam meg belőlük:A világon mindenki ballib, a magyarokat és az oroszokat leszámítva. E két nép igazhitű és rejtetten magasabbrendű. Egyedül őket nem tudta még behálózni S. György., aki minden gonoszságért felelős: napkitörések, árvíz, madárinfluenza. Csakis egyetlen ember képes őt megállítani, O. Viktor.
Orbán belátta, hogy ha nem hordja a szopóálarcot amit kapott, akkor dádá lesz.
Na jó, ez csak egy gondolatkísérlet, valószínűleg túl beteg ahhoz, hogy bármit belásson.
Na azért ott még nem tart az ügy, hogy visszavonultak.
Most azzal próbálkozik a kormány, hogy a CEU tulajdonképpen tovább működhet, csak egy kis itt-a-piros-hol-a-pirost kell játszani az intézményekkel, és minden rendben lesz.
...meg azért is, mert ha ilyen bújtatott módon folytathatja a tevékenységét, akkor tényleg a mindenkori kormány jóindulatától függ majd, és ha nem elég lojálisak, akkor egy politikus felkiált: az ceu kijátssza a törvényt, máris csattan a bilincs az egyetem kapuján.
Szerintem is így van. Még így is behúzzák a választást jövőre. Hacsak Simicska nem tartogat valami nagy dobást a választásokra. Másnak esélye nincs megszorongatni őket. Ezt az egész bandát csak belülről lehet felrobbantani.
Alábecsülitek Orbánt, igen, ti Fidesz fóbiások :_)
Mert az hogy van egy kis tüntetés és valamit visszavonnak vagy meggondolnak az inkább populista elem, mint diktatórikus, nem ? _:))
Franciaországban ha hoznak valami törvényt, akkor hetekig hónapokig tüntet a nép....autókat gyújtanak fel, kukákat burogatnak Párizsban..felfordul az egész élet :D Aztán mégsem gondolja meg magát a Francia kormány.
Itt elég ha két délután kimegy valamennyi ember tüntetni, vagy aláírnak népszavazási papírokat 200.000 -en és máris meg van változtatva a dolog...
Ha ez - szerintetek diktatúra - akkor szerintem az Észak Koreaiak és Kínaiak szeretnének ilyen diktatúrában élni .-)
"Mert az hogy van egy kis tüntetés és valamit visszavonnak vagy meggondolnak az inkább populista elem, mint diktatórikus, nem"
nem, az szimpla gyávaság
nekem semmi bajom a fidesszel
de a mostani ugymond főfideszesek, mindennek a teteje amit művelnek
szégyen az rendszer változásra nézve, amit földbe romboltak
menniük kell nincs mese
mindegy, ki hogyan nevezi.
nekünk embereknek melyik jobb ?
( azt leszámítva hogy bele sem kellett volna kezdeni ebbe a CEU ügybe...vagy még nem tudunk elég információt erről a dolgoról, hogy mi van a háttérben)
Jövőre a választáson kiderül, még 1 év...mondjuk az eég hosszú idő, ha kampányban mérjük..addig bármi lehet.
most úgy áll a dolog, hogy simán nyernek, a 2/3 nem lesz meg.
"(azt leszámítva hogy bele sem kellett volna kezdeni ebbe a CEU ügybe...vagy még nem tudunk elég információt erről a dolgoról, hogy mi van a háttérben)"
van egy ötlete és senki nem mer ellentmondani.
Orbán belátta, hogy meg kell egyezni a CEU-val
Ugrás a cikkhez