A másikban BÉTGYURIT KERESIK!!MONDTAM sokszor hogy felbeszélő, beépitett ember volt , meg màs is aki eltünt..Cseszhetitek a lóvét annak harangoztak!! Csak ennyit több mint 5 év után!! Jó szórakozást aki még benne van!!
BÜdös tetves tolvaj retek egy banda ez! Azt nem tudom, hogyan lehet ez a szar retek papír premium kategóriás részvény. Ezt már régen ki kellene vezetni a tőzsdéről, a gazdáját meg börtönbe kellene zárni vagy 100 évre!
A kivitelezésre kiírt tendert az R-Kord és a i-Cell Mobilsoft Zrt. konzorciuma nyerte, de a tényleges munkák jelentős részét egy többszintű, alvállalkozókból álló rendszer tagjai végezték. A további munkák és a kifizetések felfüggesztésével több, a kivitelezésen dolgozó kisvállalkozást érint; a lap szerint van olyan cég, amelynek vezetőjét idegösszeomlás miatt kórházban ápolták, más hitelt vett fel, hogy fizetni tudja az alkalmazottait, megint más már elbocsátásokra kényszerült.https://hvg.hu/gazdasag/20230313_meszaros_lorinc_r_kord_vasut_beruhazas_alvallalkozok közben az rkord zsákszámra vette az opust otc-n csuda
Ezt olvasd el.. https://www.erstebroker.hu/static/befrt/download/Turbo_certifikat_es_warrant_UET_151231.pdf Ha megérted mi ez a termék, akkor az Erste oldalán megtalálod a warrantokat, van minden, mint a búcsúban..A mai amit kiütöttek amint elérte a korlát árát a Erste Opus Turbo Long 17 (EBOPUSTL17; ISIN: AT0000A32HP1) Ha rám hallgatsz elkerülöd ezt, mint a tüzet..
Valaki el tudná magyarázni, hogy ezek az erstés kiütések mit jelentenek a gyarkolatban, mi a jelentősége? Sokmindent tudok, sokmindent nem, ez a része most pont nem tiszta nekem.
Az Erste Opus Turbo Long 17 warrantból (EBOPUSTL17; ISIN: AT0000A32HP1) a teljes kibocsátott mennyiség 100,000 darab. A forgalmazás során ezt a mennyiségi korlátot elértük, így ezekre a papírokra a Kibocsátó Erste Group Bank az eladói oldalon 0 darabszámmal jegyez árat, de kereskedni az árjegyzői ársávon belül lehet. kezdődik megint?
Persze, no limit van kivéve likvid papírok az kb 4-5db. Nem tudom, miről beszél az MNB. Na mindegy. Aki meg a leöntésben olcsón vesz vagy meghúzásban drágán elad az is szaladgáljon az MNB-hez? Minden tőzsdei szereplő és ajánlata vagy kötése alakítja egy részvény árát. 2017-es kispapír rallyknál hol volt az MNB, juhúúú.
Eladni el lehet csak lehetőleg ne mozduljon el az árfolyam, azaz legyél extrán körültekintő eladásnál/vételnél mert ha miattad jelentős az árfolyamkilengés akkor az már piaci manipuláció, ezt vallja az MNB. Szerintem ez tragikus és szakmaiatlan álláspont. De ők azt mondanak amit akarnak, ne várd, hogy le legyen írva valahol.
Amúgy ezt el sem hiszem, ha valakinek van ebből 100k és kell neki a zsé, mondjuk valamit befizetni nem adhatja el? Csak 1 héten keresztül óvatosan? Miért? Ki szerint? Le van ez írva, hogy nem lehet eladni egyszerre?
Vicces, hogy még az eladó figyelje, hogy mit bír el a részvénykönyv. Ki se lehet szállni napon belül, ha túl sokat akarsz eladni? Kíváncsi vagyok, hogy ez a vételre is fennáll?
„Elmondhatom, hogy sosem kapaszkodtam senkibe, sosem voltam rászorulva mások segítségére. Rengeteget tanultam, dolgoztam, a saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok” – mondta korábban az új életéről.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a tulajdonosnak, Mészáros Lőrincnek és a tulajdonosi jogokat gyakorló társaságnak, a Duna Aszfalt Zrt.-nek, hogy ebben a bonyolult gazdasági helyzetben rendkívüli anyagi áldozatot hoztak a veszprémi kézilabda sikeréért.” handballveszprem.hu/hu/article/hivatalos_sajtokozlemeny_6622
„A lillafüredi Hotel Palotával történő együttműködésünk idén tavasszal véget ér” – fogalmazott a Turizmus.com-nak adott interjúban Détári-Szabó Ádám, a Hunguest Hotels vezérigazgatója. A Mészáros Lőrinc tőzsdei cégének, az Opus Globalnak a tulajdonában levő, a hazai piacon legnagyobbnak számító szállodalánc vezetője az együttműködést sikeresnek értékelte, de hozzátette: a profiljuktól teljesen eltérő termékről van szó.A Hunguest weboldala szerint az együttműködés március 31-én zárul, a szálloda tovább üzemel.A legendás hotel eddig sem volt a Hunguest tulajdonában, franchise partnerként üzemeltette a cég, hasonlóan a csíkszeredai Hotel Fenyőhöz. A Hotel Palota a Hunguest korábbi tulajdonosa, Leisztinger Tamás érdekeltségébe tartozik.
Opus real.