de jóóó leráztuk a nega embereket ! :)))) húrrrá ! baxus a gyerek kilépett nekem most meg a kaminosok közé írtam majdnem ....megköveztek volna biztosan egy 300-as célárral a közgyüli után az bizti !
sirok a nevetestol...de most komolyan mindenki csinal 1 ujj topikot minden regitag!? En nem okoskodni vagy trollkodni szeretnek csak olvasni a papirral kapcsolatos velemenyeket, de ez mar azert kicsit sok...most hol olvassak majd, ez mar komolytalan...
KONZUM PE Magántőkealap – 24,54% MÉSZÁROS Lőrinc – 24,37% KONZUM MANAGEMENT Kft. – 15,86% STATUS Capital Befektetési Zrt. – 8,38% Saját részvény – 5,67%-----------------------------------------------78,82%
ha ehhez vehetnek még 5%-ot az kb: 83-84%
6% kell a piacon a 90%-hoz és kiszoríthatnak bármikor bárkit... a 6% az 19 millió rv. az 200-as átlaggal kb. 3,7 mrd huf...nem biztos, hogy érdemes a 180-as átlagtól eltávolodni...
ma azon tanakodtunk barátommal, kis bef, hogy mi lesz holnap? Ő eladná, én azt mondtam, hogy várjunk mert ez konzum utánzat is lehet! Sőőt!!!! még jobbis! :)))
Nem, nem értitek, tőlem megvették, és nem ráadtam a vevőkre, mikor volt Opimusom. Így volt ez tegnap is mikor pattant első körben 197-től, 210 fölött szépen megvették amim volt.
Egyenlőre Konzum, nem vártam, hogy letöri a háromszöget, úgyhogy most nagyrészt poziban vagyok ott. Meg más kis papírokat vettem ma is még, gyűjtögetek, mert lesz máshol is rally majd. :-)
OPUS Global Nyrt.