Szia !
sokan nevetnek rajtam,de nem érdekel.
10 forint alatt is RÖHÖGTEK ahelyett,hogy összerakták volna a mozaikokat. PÉLDÁUL : Opimus Press .
Most pedig ::: Nem véletlen a Cseh leány, Közép-Európai Magántőke alap.
SZVSZ !!
Gondolatom szerint nemsokára eljön az idő amikor fogalom lesz az OPUS név és majd minden tőzsdéző szeretné
ha tulajdonába lenne OPUS részvény !
Az már bejött amit mondtam a forgalomról és ,hogy a képernyőn az Opimus név fog "pörögni" , forogni.
Én nem ragozom az elképzelésem,már sokszor leírtam. Eddig engem igazol.
És még mindig tartom,hogy még el sem KEZDŐDÖTT !!!!! :-) :-)
Jó addig még TESTVÉRKÉNT MŰKÖDNEK.. (már eln..)
(NEKEM IS AZ JÖTT LE ELŐSZÖR EGYEDÜL JOBBAN MENNE) ,, ezt Petinek írom megnugtatására,,
Egyszerűre vetem a bölcs mondókámat..
Szóval ídáig az jött le így egyenlőre jobb TESTET ÖLTENI..
Szia! Èn is kisxàlhattam volna 230 körül de nem tettem hosszabb tavra tervezem 138 000 db sxamom 5000 db növeltem penteken az atlagom 138ft körül van sokat nyerhettem volna de avirtualis nyerom nekem is sokat olvadt de majd jo lessx ez ha beindulnak a hirek szerintem venni sem lessx egyszeru akkor!
Ja hát különös az írásmódom,,, semmi baj***Est Médiánál Olvastalak! -Ezt a céget is vinni kell valakinek!!!
.Felkell támasztani!!!
Évekig,évtizedig arra használták csak KIVETTEK..
Aranyosak vagytok.. REMÉLEM NEM MARADTOK MAGATOKRA,, az a legrosszabb szitu..
részvényben meg főleg.. Boldog vagyok mikor sok ember ír,, van miről TÉMÁZNI.. Erejét akarják ennek
megdönteni..""Elmegyünk még Brüsszelig is"":):):) Ítt aztán ahogy emelkedik annál jobban kivan/kilesz téve a
a torzításoknak..Emberek Cégekben adj egy infót(megveszem/fizetek neked) aminek ellenzék jó tud ÖRÜLNI!!
Ez a táptalajuk.. -Egy Cég különös akár a mindennapi életbe is mindég vannak/lesznek árúlók
Hát azé nem tartunk ott saját magát eltemeti a ez a cég,,
Szóval ítt arra is űgyelni kell,most a legaktuálisabb negatív hírrel szolgálni..
-ja az ""hót ziher"" meghát..:):) -Dehát teljesen levan amortizálva,, abból is csak kimenekítettek.. Gerendás.. na nem részletezem.. (mennyire mondta én a házammal jegyeztem le ezt a céget, Tessék idáig jutottak!!)-Na meg ezt FELÁLLÍTANI..Új strtégiát kidolgozni hozzá..-Mindenki csak kér azútán állnak fére... ::))
Ez egy régóta várt és nagyszerű dolog (lenne). Pont az volt a problémánk eddig, hogy szinte össze voltunk kötve a Konzummal és ezt jó lett volna megtörni. Járjuk csak a saját utunkat, jó az nekünk. Nem kell nekünk esni, ha a Konzum esik, miért kéne? Nem egy cég ez. Remélhetőleg sikerül.
én azt látom hogy a két papír mozgása most elvált egymástól az opi 8 %-ot ment le, majd fel, konzum viszont alsó limiten, mert abba nem vettek bele nagy db-számokkal, ez vajon miért van-? persze a konzum sokkal többet ment fel, elvileg lefelé is mehet többet. Viszont a konzum részvény db száma lényegesen kevesebb.
Szabacs, ha te is 15.200-dbot adtál be, akkor az nem az. Mert itt 2 tételből áll a 15.200. Vagy 2 tételben adtad be....(?) Valaki összeadta vajon most hogy áll? Több a vétel mint eladás?
-Ítt nem lesz rend még "postumus-messiást" tulajdonítanak,, van akinek nincs Örömére mennek a Mészáros
részvények.. röv. ennyi...Már messze túlmutat azon,hogy lebecsüljék.. Hát igen szakmai tanácsok elkellnének..
Mit vonzanak be M.L cégei.. jobban ez érdekl..::))
Írtad : Portfólió újra beröppentett ( világválság ).
ha ennyire vágnák,értenék,tudnák a jövőt a portfólió dolgozói akkor már nem ott dolgoznának,mert milliárdosok lennének.
Engem nem érdekel a "mondanivalójuk " és az elemzéseik.
Ja , és a brókereké sem. 16 forintnál kérdezgették,mondták,hogy eladom? adjam el.
Most veszik az ügyfeleknek 200 forintnál. :-) :-) :-)
Szia j1g2!
Szerintem a konyvben, ha jol ertelmezem,akkor az 18 ajanlat 131116 db reszveny 170 Ft-on.Ezaltal igy van a veteli oldal: 1ajanlat 2000 db176Ft, 2 ajanlat 15200 db 175 Ft stb...Az eladasnal pedig megfordul a sorrend: 177 Ft 2150 db 2 ajanlat.Az a zavaro, hogy a vetelnel egybe irja az ajanlatot a db szammal, a bemasolasnal nem szedi szejjel a program.
...azaz 18 ajánlat (számla), amelyről 131116 db vételi szándék volt... a 18 ajánlat sem feltétlenül 18 vevő, mert a mocskos brokik jó része több számláról kereskedik, azaz akár 10 számlája is lehet... (ennél) nyugisabb papírokban lehet kitapasztalni pl. automata kereskedésnél...
175-ön én is 15200 db-ra adtam megbízást. Lehet az az enyém ott?
Törölt felhasználó2017. 07. 16. 10:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
Galle!Soha nem fogsz tudni az alján venni és soha nem fogsz a tetején tudni eladni. Lehet közelíteni hozzá szerencsével.Ha az idegeid nem bírják, akkor nem a tőzsde lesz a Te tereped profitálás szempontjából. :)
Ne vaduljatok meg, a kritikus "18 millió" nem annyi !!!
Cég Aj. Db Ár
- 1 2000 db 176 HUF
- 2 15200 db 175 HUF
- 8 6106 db 174 HUF
- 7 11600 db 173 HUF
- 10 26063 db 172 HUF
- 10 22650 db 171 HUF
- 18 131116 db 170 HUF
Szerintem hosszú tavon nem lesz itt gond. Biztos, hogy tobbszorose lesz a mostani arfolyamnak. Akinek rosszak az idegei, azok inkabb ne nezzek allandoan az arfolyamot. En is parazok, amikor ekkora korrekcio van, de nem nyulok hozza. Szepen fel fog epulni a reszveny. Sokkal esszerubben haladunk fel, mint a konzum. Ahogy Brian Tracy mondta: nezd meg mit csinalnak a gazdagok es utanozd. Vegyel opi reszvenyt :)
Majd megedződsz. Többünknek 10 milla feletti volt a csökkenés.
Törölt felhasználó2017. 07. 16. 10:03
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én megértem, hogy nehezen viseled a kilengéseket, de lehetőleg próbálj már meg nyugton lenni, ha van egy kis korrekció. Vagyunk itt többen is bőven 100 ezer feletti darabszámmal, mégsem nyekergünk. Szerinted nekem öröm volt látni, ahogy 2 nap alatt majdnem 10 milliót olvadt az egyenlegem? Na ugye. Nem az a legény, aki a duplázódást el tudja viselni, hanem az, aki akkor sem kárál, mint egy megijesztett kotlós, ha 231-ről 147-ig megy vissza. :) Ezek időleges dolgok. NYUGI és kitartás.
Milyen érdekes........Most ez vagy puffer,hogy felhajtsák az árfolyamot,vagy úgy fog járni,mint a 2,5 M db eladó 150-en.......és pont egy lehetséges fej-váll nyakvonalán van....:))))))) figyeljünk oda rá jövő héten
Szerintem kétszer nem fogják egymás utàn eljátszani a Konzum nővekedést! Az màr tényleg durva lenne de szerintem augusztus 03.-ig / új név / nem lesz ez 300 Ft hanem itt fog 200 Ft körmyékén oldalaznii. Ne legyen igazam.......
csütörtök, 13:39előzmény: #52112 Jago#52115_____"Ha addig lemegy, akkor ennek kakukk lesz. 150-nek már támasznak kellene lennie, mikor átvitte a 2.5 misi eladandót anno.Akkor megy a lecsóba, majd várunk vele 3-4 évet, majd akkorra talán lesz 250-300.Ezek is csak jól kitömtek minket, szép."Csütörtökön még 3-4 év alatt vártad 300-ra pajtás, most meg már 3000 három hét múlva? Döntsd már el kérlek, melyik állásponton vagy.
OPUS Global Nyrt.