én otp-el kicsi nyerőt hoztam csak, viszont a MOL-ba belenyútam oszti előtt, 21400 ért (csak 40 db), ebből jött oszti és 22k-n eladtam. apránként fel :)
úgy kell azt megtanulni. Ja és azt nem mondtam hogy nem 9 ezres Otp-ból vettem 150-t, hanem egész pontosan 2998Ft-ért. Azóta se volt ennyi :) Persze hol van az már.
150-nel mar nagy akcios volt,mar tul sokat korrigalt. tobb mrd vetel vol 215 felett 235-ig. Mar venni kellett. Szerintem megvolt az alja, de azert maradok ovatos
Hétfőn kedden egy hasonló napot várok a Konzumnál. Hétfő limit 1440 ig Kedden meg majdnem érinti az alsó limitet 1152-nél. Vissza 1600. S Valahol 1500 körül zár. Addig mi 185- majd 200-zal hadakozunk. Csak ha nagyon együtt mozgást akarunk belelátni. Ez az én meglátásom.
hhmm, ha ma már tettél bele, akkor sztem elég is lesz .. ma legjobb esetben is fordulatjelző gyertya lesz, de azt ugye megerősítés kell, hogy kövesse... így ha hétfőn meglesz, akkor még bőven pótolhatod amit vennél...
Nagy volt ma az ar mozgas, a vevok ennel tobbet ma nem akarnak adni erte ma viszont nagyobb eladok sincsenek mar akik megtudnak boritani az arat.Az a par nagyobb pakk amit ma kivettek ha nem napizok vettek meg akkor nap vegen nem boritjak a piacra, szerintem marad ez a zaroar szerintem!
Van még 200e K&H alapokban, de mire pénzé tenném őket addigra lehet csúcsra megyünk. Az idő előrehaladtával és különböző bekerülési áron/mennyiségekkel kockázatot lehet porlasztani. A többi mozi vagy türelem.
Mennyi kockázatot mersz felvállalni, úgy cselekedj. Nekem 230-ról is van. De nem aggódom. Ha építkeznek, akkor a hosszútávban gondolkodó kijelentések igazak lehetnek. Ha az esti buliba kell a pénz, akkor nem kell mondanom, mit csinalj. :)
igen, ülök a kezeimen, meg van valamennyi tőkém amit már 1x kiszedtem, szóval igazából ha azt is beleszámolom akkor 156 ft az átlagom, szóval ha most is adnám még nyerő lenne a buli, de kitudja mi lesz...
Nem rossz ez ha lett volna mai napról 2000 db 150 körül. De neked több van mint nekem :-D Amúgy amikor még "kezdő" voltam és metatraddel demóztam, megtanultam, ha van egy X bekerülési db számod, s lentebb megy akkor célszerű valamikor beszállni, hogy 2X legyen. Így ha fordul akkor ledolgozza. Így van felfele is, hogy feleződik. Mondjuk ez az én esetemben ici pici kisbüfiként működik. Illetve csak akkor ha van miből 2szeres mennyiséget venni.
az a baj hogy nekem elég cumika 198 ról van 2500 és 155 ről 1000 db (nem kinevetni a pakkjaim :)) ez így 186 os átlag és nem tudom mit is csináljak most...
Ha aztanmegint vissza akkor abban benne lennek mert a ma vettekbol nekem mar csak 20% van meg. Ezert is gondolom hogy jo lesz. Ill mernek 185 utan venni ha stabil
OPUS Global Nyrt.