Szóval ha valaki lefelé várja, vagy leírja, hogy meddig eshet az trollkodás. És amikor itt egyesek 300; 1500; 2000-es árfolyamokat vizionáltak, akkor az mi? Kettős mérce?? Úgy gondolom, hogy most sokan buktak vele és sokan be is ragadtak. Remélem mindenki sok pénzt keres ezzel a papírral. Nem írok többet ebbe a Topic-ba.
Sziasztok!
Én is régi motoros vagyok, nézzétek meg a regisztrációmat. És régi tulaj is, még Phylaxia néven. Nem ugráltam ki-be, de 20-30 Ft közt vásároltam, én 208-on eladtam annyit, hogy 0 Ft a bekerülési áram a megmaradó pakkal.
Jó ötlet ez a topik, tezst is a szolgáltató működésére, hagyják, megfelelően moderálják -e, tisztelt Portfolió!
Nekem működik a KBC.
Üdv
Remelhetoleg lassan kifogyunk a remegokbol es mehetunk tovabb fel. Amugy ez a korrekcio a hosszu tavu emelkedes szempontjabol tokeletes elojel. Restoltes, forintozok kirazasa, minden szint lekereskedese, a lemarado nagybufik megrendelesre torteno bevasarlasa... minden jel arra mutat, hogy jovo heten szaguldunk 200 fole vissza.
Srácok Ma ennek 160 felett kell zárnia, különben nagy baj lesz. Ha viszont így lesz még én is venni fogok! Látszik egyébként, hogy a konzumhoz képest ez már jóval erősebb.
OPUS Global Nyrt.