Senki ne higgye,hogy a minuszok visszafognak az elgondolásom leírásában ! :-) :-)
Szerintem csináljanak maguknak a minuszolók egy "életet" sirató ,szomorkodó fórumot ott siránkozzanak, biztos,sok pénzt fognak nyerni. :-) :-)
NEM lehetne örülni az életnek és a szépet és jót meglátni benne ????? :-) :-) :-)
Elnézést ! Nem felróttam neked,hogy nem pozitívan állsz hozzá az OPUSHOZ csak hát minél többen AKARJUK a jót annál erősebb lesz a Pozitív hatás irányába.
Egyébként véleményem szerint nincs már fórumozó aki ne látná, gondolná,érzékelné,hogy mi lett ,lesz összerakva, ÉPÍTVE !
Jelenleg maga a cég felépítése , irányítása. MOST várom a tartalommal való feltöltését a Magántőke-Alapokon keresztül.
ÉS MINDENKI GONDOLJA EL,ÁT,HOGY MÉGIS HONNAN VAN,LESZ PÉNZ A MAGÁNTŐKETŐKE -ALAPOKBA !
Na,ez itt az egyik lényeg a számunkra, mondhatni BIZTOSÍTÉK a jövőre nézve.
ÉS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KÖZÉP-EURÓPA !!!!!!!!!!!!! Ez irányba most indulunk el a CECE " segítségével" elméletileg.
Gyakorlatilag ha ELINDULNAK majd a vásárlások az OPUS Által Közép- Európában a Magántőke-Alapok közbelépésével.
SZÓVAL SZERINTEM MINDNYÁJAN ÉRZÉKELJÜK A VÁRHATÓ JÖVŐT !
Köszönjük !
Ez az írás bővebb mint ami információt idáig tudtunk erről.
Itt most nem is a 0,07 % a mérvadó számunkra hanem az ISMERTSÉG !!!!!!!!!!!!!!
Esetleges vásárlások !
Szép napot kívánok !
Nem írom le,hogy miért,de őszre szép időszak vár rám ! Olvastam ! :-) :-) :-) Idén egyszer már valós lett !
NEM tőzsdei információ mielőtt valaki rám támad. SEMMIT NEM TUDHATUNK csak összerakjuk az információkat. SZVSZ !!!
Viszont ez az időszak a tőzsdével, pénzzel kapcsolatos.
Kívánom,hogy másnak is így bejöjjön.
AKARJÁTOK A JÓT ! POZITÍVUM !
És a lényeg,hogy KORREKTNEK maradni még ismeretlenül is a fórumon !
Szia,Ki mondta h nem vagyok pozitív...csak figyelmeztetés...bárcsak már ott tartanánk hogy ahogy én is Richterrel egy napon emlegessenek és ismerjenek nemzetközi szinten, de ami késik, nem múlik....
Konkrét cégekről nem írtak csak pénteken az ATV-ben írtak róla.
Számomra ebben nem is a cégek az érdekesek HANEM az ,hogy .................................
Szóval ugye az egész Ország arról beszél,hogy a vagyon nem M.L-é
Szóval én arra gondolok,hogy bármilyen esetben a tőzsdén a legegyszerűbb ( név nélkül) átadni, visszadni értékeket, cégeket ha úgy gondolják.
EZEK csak az én gondolataim , SEMMI INFORMÁCIÓ . ELKÉPZELÉSEM ! SZVSZ !!!!
Csak mint lehetőség !
Gratulálok az eredményekhez és megjegyeztem a jelszót :) amíg arra sodor az élet kívánom hogy sok értelmes beszeletesunk és elemzés Legyen itt a fórumon növekvő árfolyam mellett. Szeretem a szamitasos megkozeliteseid mert jómagam is a számok világában mozgok. Azok pedig beszedesek. Opus up! :)
Remélem ez a két alap nemsokára be fog vásárolni, nagyon kellene már.De még lehetőleg ebben a hónapban, nem kell megvárni vele a premier kategóriát.Addig feltolhatnák 1000 ft felé.(-:
Véleményem szerint mivelhogy mindenki a gyorsjelentésre vár , MÁR CSAK azért sem akkor indul meg az árfolyam !
Sok a pozitív összefüggés !
ipar + NEHÉZIPAR !
Mészáros és GYŐZŐ bácsi cégeinek "közösködése " ! SZVSZ !!!!!!
MIÉRT JÓ A TŐZSDÉN LENNI ???? Azt tudjuk ,hogy a cégeknek miért !
DE az általunk ismert embereknek miért ÉRDEMES tőzsdei cégekbe "csoportosítani " vagyonokat ????
MAGÁNTŐKE -ALAPOK !
Az OPUS "közelében " 2 is van !!!!!!!
ÉS AZ OPUS -ba még igazából el sem kezdtek vásárolni.
ÉN AZT VÁROM !!!!!!!!!!!!!!!! SZVSZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia !
IGEN !
ELGONDOLKODTATÓ !
PÉNZ NEM AKADÁLY !
OLYAN NINCS,HOGY NINCS AZ A PÉNZ !
VAN AZ A PÉNZ !!!!!!!!!!!!!!!!!
MINDEN ELADÓ ÉS MEGVEHETŐ
ELŐBB -UTÓBB !
Én így gondolom. SZVSZ !
OPUS Global Nyrt. HÍVŐK