5 Ft-nál tényleg nem lehetett elemezni...viszont amit írt abban van igazság TA-s alapon...abban viszont neked van igazad, hogy ML-ék nem nézik az elemzéseket, ők csak terjeszkednek :)..amúgy közgyülésig simán eloldalazhat...vagy "beszűkölhet a 3szög", de amint hivatalos lesz a saját rv.+ egyébb hírek, nálam inkább a kitörést erősíti meg.
Az elemzések 5 forintnál mit mutattak vajon amikor majd mindenki csődről "ábrándozott " ? ? ?
Erre lehet azt írni ( JOGOSAN ) ,hogy csak azért vagyunk itt mert "beléptek". JOGOS !
DE AZT KI TUDJA AZ ELEMZŐK KÖZÜL,HOGY MI LESZ A TOVÁBBI JÖVŐ ?????
Köszönjük.
Az illetékesek majd az alapján vásárolnak,terjeszkednek,hogy az elemzések mit engednek meg. :-)
nincs harag. :-)
Törölt felhasználó2017. 07. 23. 14:23
Sziasztok. Szívesen olvasom a két részvénnyel kapcsolatos véleményeket (a többi toikokban is), mivel a tömegpszichológia itt remekül működik. Sokan el vannak kötelezve valami mellett, mások irigyek és/vagy kárörvendők.Én próbálok inkább TA alapján hozzászólni. Pomperj jól írta, hogy egy szűkülő háromszögben mozog papír. Még 205-210ig felmehet, ott eldől, mi lesz. A két célár 280, ill. 115-120. Itt van az ideális korrekció is. Jelenleg nem jó beszálló a papír, csakis ki- vagy letörés után. Ha viszont letörik, legalább jó ideig nem lesz 200 felett.Sokan írták, hogy a TA itt lényegtelen, mert "sztoris" a papír. Ez nem igaz, a technikai elemzésnek itt is működnie kell!Amúgy mindenkinek sok sikert!
Ui: nekem nem volt és nem is lesz Opimusom, szóval szigorúan semlegesként írok!
Én sem fényképeszkednék velük. :-) :-)
De csak azért nem hagyom a tőzsdét,mert ők itt is színtérre léptek :-) :-)
A részvény eladása nálam TABU. Még a gondolat is. Még csak beszélni sem vagyok hajlandó róla még a szeretett családtagjaimmal sem. Véleményem szerint ha nem köp a cece légy akkor minimum 2 évig. :-)
:-)
Gondolom a jeleket tudod mire írtam.
Tavaly az Opimus Press volt egy jel. Meg is lett a M.W.
Most a : Közép-Európai magántőke alap.
És az új amiről Pénteken jött a hír.
Nahát : Ezeket sem véletlenül csinálték. NÉVTELENSÉG !!!!!!!!!!!!
Erre kell a TŐZSDE és a két cég !!!!!!!!!!!!!
Célárakkal várjuk meg már a számokat. Árbevetél, adózott eredmény, sajáttőke és kötelezettségek. Ezek nélkül irreálisak az előbb írt várakozások. Ez csak speki addig.
Az OTP nem mostanában lesz 40000. Mol-nál is részvényszám növelés lesz, így kereskedhetőbbé válik. Richternél is így volt. OPUS és Konzum hogy mennyi lesz, majd az idő eldönti. Tervek vannak, de számokat még nem láttunk. Ez így lutri.
Szerinted miért nem veszik a blue-kat most ilyen magasan??? OTP és Richter a saját tőkénél sokkal magasabban van. Az Mtelekom pedig kicsit alatta. 9500Ft-os OTP ár és a 6900Ft-os richter ár szerintem nagyon magas. A Konzumot és OPUS-t nem említeném egy lapon a bluek-kal.
Irreális... Én megéltem az 1235-ös OTP-t. Akkor irreális volt a 9500? Mégis annyi lett. Ez itt a tőzsde, nem a BÁV zálogház. Hogy minek mennyi az értéke, és hogy mennyi forog a részvénye, az simán lehet két külön dolog. Te mosolyogtál, mi meg pénzt kerestünk, nem is keveset. Számít, hogy most mennyi? OTP-t, MOL-t lehet tudni, hogy mennyi lesz 1 év múlva? Nem. Ezeket sem. Nem lehet itt tudni semmit. Vagy szerencséd vagy, vagy nem. A Matáv részvények 2000 fölött is voltak, most meg szűk 500, pedig az ez elvileg komoly cég. És?
Opus Global Nyrt Forecast