Topiknyitó: hekki 2024. 05. 02. 13:48

NUTEX részvényesek topikja 2024  

Sasa bezárta, ide lehet jönni folytatni az eszmecserét.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
debepe 2024. 11. 22. 20:25
Előzmény: #3618  todavia
A jó irany egyébként - és ebben biztosan egyetértünk - ha összefog a kisreszvenywsek kritikus tömege. Csak mivel nincs KELER megfeleltetés nem ismerik egymast a kisreszvenyesek. A fórumon bármilyen kezdeményezés indul azt csírájában elfojtja a sötétség (Qwerty), gőgös rosszindulat (Símen) sértettség (6or) csak igy a teljesség igénye nelkül. A zárójeles nevek csak a kepzelet szülemenyei. Senki ne vegye személyeskedésnek.
debepe 2024. 11. 22. 20:18
Előzmény: #3618  todavia
Az elmúlt evek ismereteben el tudod kepzelni hogy csereklei huber es a reszvenyesek egy irányba mennek? Latod a fényt az alagút végén. Én most nem. Pedig lehet hogy nincs messze csak megint kanyarban vagyunk.
Én sem szeretem a mindig jogaszkodást. Sőt egyáltalán nem szeretem mert mérnök vagyok és nalam az 1+1 az kettő. De itt most a cég egyfolytában a jog szélein autózik. Mindig mindent meg tudnak magyarázni hogy az nem úgy volt ahogy a racionális többség értette. Lehet hogy jogasz kell ellenük. Lehet hogy ez vezerli a kollegát es nem ominózus feljelentgető.
todavia 2024. 11. 22. 20:09
Előzmény: #3616  debepe
depepe, köszi amit írtál, én is értem a te álláspontodat. Nem hibáztatlak, csak szerintem ez nem jó irány, én már a társasházban sem bírtam, aki mindig jogászkodik, akadékoskodik, meg feljelentget pedig csak inkább el kellene fogadni, hogy nem vagyunk egyformák és együtt kéne működni. Itt is ez a helyzet, a részvényesek és a menedzsment is szét kaszálhatná magát, ha normálisan egy irányba menne mindenki. persze nem szó szerint mindenki, az lehetetlen, de legalább a nagyobb részvényesek, akiket érdekel a Nutex. Ha egymás ellen megyünk, akkor meg senki nem keres. Pedig nekem úgy tűnik, hogy valójában jót akar itt mindenki.
Qwertzuio
Qwertzuio 2024. 11. 22. 20:06
Előzmény: #3615  todavia
Azért írnak ilyet,hogy eladják sokan a célegyenesben.
Aki bepereli őket, reméljük egy vesztes kisbefektető 50 forintról boldogan megkeresi🙂
Biztosan a tanárnőnél is felnyomta az osztálytársát,aki cigizett az udvaron.
Felesleges dolog.
Várj és ülj a hátsódon és ne tegyen alá 3000 részvényesnek.
Buktak már eleget, mindenüket ne vesszék el.
Vagy attól jobb?
debepe 2024. 11. 22. 19:54
Előzmény: #3615  todavia
Teljesen megertem az álláspontodat. Annyi kiegészitéssel hogy a 4-5 év nihilt itt már sokaknak van szerencséje ismerni, feljelentés nélkül is. Az egyszámjegyű árfolyamot nem különben. Erre céloztam a struccpolitikával. Olyat el tudok képzelni higy valaki fél-egy éven belül belevett és szép zöld a számlája. Meg nincs is megfáradva mert csak tájekozódásból tudja az elmúlt évek eseményeit. Ez esetben megértem azt a nézőpontot hogy egy esetleges vizsgalat nem kedvez az aktuális pozíciójának. Ugyanakkor ha valaki millió feletti darabszámot szeretne menedzselni akkor azt is látni kell hogy az most csak árfolyamleveréssel realizálható. Huber úr 16 forinton újra venne, így a pánik a cégnek - jajj bocsánat miket beszélek, dehogy a cégnek hanem a mi jó Istvánunknak - kedvez. A nihil vagy ne adj isten az emelkedés pedig tőkeemelest vetít előre amit aztán majd megint lehet a piacra borogatni. Nos egy vizsgálattal sem sokkal rosszabb a jövőkép. Én részvényes vagyok, szívesen olvasnék optimista de nem elrugaszkodott víziókat.
todavia 2024. 11. 22. 18:51
Előzmény: #3611  debepe
Az a baj, hogy egy nyomozás, vizsgálódás hosszú évekig eltarthat. Ha így lesz, addig a vezetőség nem csinál majd semmit, azzal tölti az időt, hogy védekezik, az esetleges partnerek, akvizíciós célpontok meg inkább kivárnak, vagy elmennek a Nutex-től, mondván, hogy kivárják a vizsgálatok végét. 3-5 év nihil következhet, közben meg az árfolyam lecsoroghat akár egyszámjegyűre is. Értem, hogy mérges valaki (bár itt a tőzsdén a harag nem jó tanácsadó). De mi ebben a jó nekünk részvényeseknek?
Qwertzuio
Qwertzuio 2024. 11. 22. 17:25
Előzmény: #3596  d_mode
3 év múlva várj hírt 
Nem lesz minden nap/ héten közlemény.
Idénre elköszönt a vezetőség 
debepe 2024. 11. 22. 16:46
Előzmény: #3612  oxylant
Ez jó. A humor az fontos. Azt tartsuk meg. 🙂
oxylant
oxylant 2024. 11. 22. 16:20

Az éjjel azt hittem, h. ma 20 froncsiért megy a harc..🤣😭
Nem lehet már bennetek sem bízni😉🤣....
debepe 2024. 11. 22. 16:16
Előzmény: #3566  todavia
Feljelentést ismeretlen tettes ellen kell tenni, akkor nincs vádaskodás és nem is tud visszaütni a történet. A nyomozó hatoság meg úgyis tudni fogja hogy kit kell vizsgálni.
Kosto97 2024. 11. 22. 14:29
Előzmény: #3597  hekki
Nem igazán 😊
debepe 2024. 11. 22. 14:15
Előzmény: #3608  debepe
Utolsó gondolatkent pedig a javadalmazás csak akkor valósulhat meg ha bizonyos értékek vagy ertéknövekmenyek megvalosulnak. Nem úgy működik hogy most megszerzi a cég aztán odaadja magának. Ehhez egy picit el kell melyedni a javadalmazási politikában.
debepe 2024. 11. 22. 14:12
Előzmény: #3605  debepe
Azt is latni kell hogy benne van a pakliban hogy Huber újra tőkét emel amit 6 forintos névérték felett megtehet. Ezzel leverheti a hangulatot es az árfolyamot. Azt mar azonban meg kell vizsgalni hogy a 25 forintos osztalék erdekében törtent néverték leszallítás eredménytartalék képzés után miért nem ragaszkodik a 25 forintos osztalekhoz és miert elégszik meg 19 forintos felvasárlassal. Mire is letz akkor előkészítve a 6 forintos néverték? Arra hogy valaki alacsonyabban keletkeztethessen részvenyeket?
Okoska 2024. 11. 22. 14:12
Előzmény: #3557  Csibefasirt
A közgyülésre jöjjenek el a Nutex hívők és a nem hívők is,akár Csereklei engedélyezi nekik,akár nem. Szeretnénk regisztrálni akiket valamilyen ürüggyel a Csereklei nem enged szavazni. Lényeges piac befolyásolás az is.
Okoska 2024. 11. 22. 14:09
Előzmény: #3557  Csibefasirt
Ha akarod én tudok betenni eladásra, csak mondj egy számot és egy részvényértéket.
debepe 2024. 11. 22. 14:08
Előzmény: #3604  debepe
Mindenki latja tovabba hogy Huber nincs a penzénél akarmennyire is mondja hogy 7 forinttól bevásárolt. Azt azonban csaka a KELER fogja tudni megmondani egy nyomozati anyagban, hogy mekkora "veszteséggel" adja vissza Huber Cserekleinek a saját pénzét.
debepe 2024. 11. 22. 14:05
Uraim. Kár itt egymasnak feszülni. Minden erdekelt latja hogy egy újabb mozaikdarabkaja került elő a nagy színjatéknak. Megint semmibr lettek véve a részvenyesek. Megint a Huber-Cserekeli páros szerint halad a történet.
Pár dolgot azonban érdemes tisztazni. Aki feljelentest akar trnni a ceg vezetése es az elmúlt evek esemenyei miatt az nyilván megelegelte a sorozatos atverést, ketertelmű fogalmazást. Aki ezért haragszik a feljelentőre, mondván hogy az meg több bajt okoz az csak a homokba dugja a fejét. Emlekezzünk hogy feljelentés nélkül is oda teszik atmz arfolyamot ahova csak akarják. Ha a feljelentés alapjan a nyomozás megállapítja a bűncselekmenyt akkor bilincsben elviszik a gazembereket. Ez esetben a piac fellélegezhet hogy új idők jöhetnek. Ha nincs büncsrlekmény (marmint megállapítva) akkor marad minden a régiben, tehat ez sem veri le az arfolyamot. Picit lássunk oz orruknál tovább. Senki nem állítja hogy itt minden rendben van. De rendben lehet ha nem egymást ekézzük hanem ezt a sok draga energiát a cégvezetes számonkérésere fordítjuk.
fiftififti 2024. 11. 22. 13:53
Előzmény: #3569  Stefcon
Na basszus, te is fordítva ülsz a lovon.
d_mode
d_mode 2024. 11. 22. 13:14
Előzmény: #3601  hekki
Ha Holba elad, akkor lehet, de lehet inkább venni fog.
hekki
hekki 2024. 11. 22. 13:00
Előzmény: #3600  d_mode
Meglátjuk. Szerintem előbb lesz 10 mint 20

Topik gazda

hekki
hekki
3 1 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek