Én bevallom őszintén, most még nem értem. A nagy kérdés számomra, hogy lesz-e még idén rendkívüli közgyűlés (Ahol Huber szavazhat, mert utána eltűnik 20 M. db részvény, ha jól gondolom. Hozzáértő akár felhomályosíthatna.) és, hogy ki milyen napirendi ponttal rukkol elő. Jövő hét péntekig kiderül. Ha nem lenne, akkor köszönjük Huber Úr. Hajrá NUTEX !
Én is arra adtam nagyobb esélyt, hogy nem fogadja el, de itt mindig van valami érdekes, úgyhogy ez is abszolút benne volt a pakliban. Így legalább tiszta a helyzet, a menedzsment megszerzi a részvényeket a javadalmazáshoz, úgyhogy mehet végre a munka az akvizíciókért, hogy legyen is mire kiosztani a javadalmazást.
Mit is mondtatok, oly nagy összhangban, olyan határozottan??? NEM FOGADJA EL! Ez a túlzott magabiztosság sajnos teljesen elhomályosítja a látásotokat...... Sokkal szerényebben! -- Egyszer talán megértitek.
“Huber István úr jelezte, hogy az ajánlat elfogadásával nem zárja ki, hogy a jövőben megfelelő feltételek esetén részvényvásárlással, vagy tőkeemelés útján újra jelentősebb részvénycsomagot szerezzen a NUTEX Nyrt-ben”
A miénk sem rosszabb. Egyébként ha ma realizálnánk, akkor erre az évre 4-5 Ft/részvény eredmény jönne ki. (Ha HUBI eladná 5Ft. felett) Ha pedig nem szavazna, akár osztalékként ki is lehetne fizettetni. 20-25 %. Siemens filléres részvényeire reagálva, mert, hogy az utolsó közgyűlésen a Cereklei-Huber pároson kívül ketten voltunk jelen, így megszólítva érzem magam: Láttunk már ilyet, de a NUTEX-re nem húzható rá. Szép magyar kötődésű példa is van rá. A Falcon Oil. Biztos nem sokat mond így a név, de a Makó környéki hidraulikus rétegrepesztéses szénhidrogén kutatás során a magyar TXM kft. mint operátor anyacége. Két lefúrt kút, gerincvezeték építés, 0 termelés és nagy-nagy hírverés. Hozzá egy kis Dél-Afrika és Ausztrália hasonlóan. 50 centről 7 CAD-ig repíti az árfolyamot és vissza. Azóta is megvannak a hullámok. Most 8 cent, de volt éven belül 20 is. Itt, (NUTEX) elvileg van pénz a cégben. Hogy kié az talány. Jövőre hátha okosabbak leszünk. Hajrá NUTEX !
NUTEX részvényesek topikja 2024