Lofasz lesz....te vagy Hub vagy CsG? Honnan tudod....ezek megalapozatlan vélemények. Nem állnak fenn a feltételek a srvhez. Ez a duma lesz,ha egyáltalán lesz duma. Vagy szerinted hétfőn eladják az OTP pakkot és a többi befektetésüket? Azt szeretnéd, ha látná a vezetőség,hogy az összes tőzsde összeomlik hamarosan és időben kell kiszállni? És ezt megelőzően felrántják ezt az égbe? Mi van, ha 2-7 Ft között akarnak venni tőzsdekrach alatt? Ha onnan húzzák egyszer 35-ig, akkor az nem ugyanaz nekik? Hülyék vagyunk és reméljük a jót. De legyen igazad. Dec közepén ki fogsz tarazni és te leszel az,aki kidobja és 16 alá nyomja. A remény egyszer elfogy
Mi a faszert nem írod le ide amit neked írtak? Miért nem zavar téged,hogy eddig nem igaz a kibadzott saját részvény vásárlás? Azt hiszem, hogy téged nem idegesít. Írogass nekik, kb szart sem ér. És nem miattad, bocs. December 32-én mindenki üsse szét a tükröt,amiért belevett ebbe. Ha nem lesz 25-30-35, akkor loser mindenki. És senki sem ugat, vicces
Azért vannak olyanok, akik írnak és kérdeznek. Néha válaszolnak is, de legtöbbször nem. Te írtál már nekik e-mailt? Ha nem, kellene! Az e-mail címükre és kapcsolattartójuknak küldött levél, (mivel fent van a honlapjukon és a BÉT oldalán is, mint befektetői kapcsolattartási mód), hivatalos megkeresésnek számít, így későbbiekben bármilyen fórumon a levelezés bizonyító erejű. Mindenkit csak arra tudok biztatni, hogy minél több részvényes próbáljon hivatalos fórumon érdeklődni, számonkérni, ne csak itt a "topikba" tegye meg. Egyébként meg várjuk a szokásos rendkívüli közgyűlést, akármilyen indokkal és helyre legyen is összehívva. Ott viszont már meg kell jelenni. (Ha akarunk valami változást.) Hajrá NUTEX !
Én teljes mértékben megértem elégedetlenséged és bosszúságod. Viszont ezek a szarháziak tényleg aránylag sok pénzen ülnek ,és ha megvalósulna valami deal, akkor talán lenne 50-60 forint is. Végtelenségig nem mehet ez így, ezért nem is merem eladni, pedig egyszer- kétszer már megremegtem itt. Én is szidom ,átkozom őket a magam módján, de csak bízok valamiben , magam sem tudom miben😃 Még egy kis kitartást, és hátha.
Erdőbénye közgyűléseken senki sem üvöltött és fosott mindenki kérdezni 🙂🤝👍 Senki sem mer ugatni sehol. Lásd pl a legújabb pedolmbtq ügyben is csak 1 ember harcol és talán csak a legjobboldalibbak nem kussolnak. . Itt lehet ez jó sztori, de ha hazugság, akkor is benyeli minden kisbefektető. Na ennyit arról, hogy milyen ez Reménykedő barmok vagyunk
NUTEX részvényesek topikja 2024