Az eddigi szavazatok alapján 10:2, a nemhiszek a cserekleinek vezetnek(10). Hát azért ez szerintem minősíti a vezetőséget. Mivel én nem szavazhatok,mert én tettem fel a kérdést,ezért a" nemhiszek a cserekleinek" táborát nem tudom erősíteni.
Mindenki megérdemli a 18-at. Senki sem ír emailt, senki sem ugat a közgyűlésen, mindenki beszari, mindenki bukik? Hol van már a kibadzott saját részvény vásárlás? Meddig tart az ígérgetés? Hányszor szpja be ezt még a sok kisbüfi? Házi feladat: Találjon ki valaki egy jó célárat és hozzá egy sztorit, ami ha lehetséges, akkor legalább egy kicsit lehetne igaz😀
Írtál nekik emailt? Kamu lesz a saját részvény vásárlás idén? Magunkat verjük pofán,mert vettünk ilyet szerintem 😀😀😀 Hajrá humet Bizalmunk történelmi csúcson
Ugyanúgy nem lesz itt semmi évekig, mint ahogy az elmúlt években sem volt.Az időnként speka fellángolásoktól nem lesz se a cég sem a rv ár, masszívan növekvő!Sajnos.
Úgy tűnik, hogy szriq ránk mindenki? Örökké bízunk a tervekben? Mi értelme ennek? Egy hülye is felrántaná 30-40-ig még akkor is, ha az egész egy szivatás. Vicc...
nutex.nyrt@gmail.com Gondolom senki sem ír nekik ma 2-3-5 kérdést Saját részvény vásárlás mikor... Feltételek fennállnak e... Akvizíciós tervek... Aki nem ír, nem kap választ... Aki ír az kap? Passz
NUTEX részvényesek topikja 2024