Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Ez megjósolhatatlan. A fibo korrekciós szintek konszolidációs állomások, ahol elvileg meg kell állnia az esésnek. A 0,618 az ideális korrekciós szint, aminek elérésével trenderősítő alakzatok alakulhatnak ki (pl. zászló) Ez piaci hangulattól, hírtől, bármitől függ. Legrosszabb esetben 35-36 alá nem eshet elvileg, mint korábbi, mindenkori csúcs erős támaszként szolgálhat.
Működnek, de korlátozottan, minél illikvidebb a papír, annál nehezebb számolni a paramétereket. Természetesen nem egy OTP vagy MOL kategória, ahol a TA relatíve pontos.
Reggelt! Atjottem én is. Akkor itt kivagjuk a trollokat? Várok lassan egy fordulatot, remélem nem potyog sokáig már mert nagy a kísértés a porgetesre :)
Nem tudom. És ha fordul nagy lendülettel 55 felé? Nincs tanacsom másnak. Ha így érzed akkor így csináld. Én nézem a kereskedest egy ideig. Olvasom a szalagot :)
Pont erre gondoltam, hogy ha nem kiszámítható a papír, akkor csak szerencsejáték. Ha jókor veszed, és jókor adod, szerencséd van, de semmiképp nem előre látható a dolog. Én a múlt hét keddtől figyelem a papírt, partvonalról, de nagyon kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle. Én óvatos duhaj vagyok, mint az IPA sör :) nem mertem venni :( Nem lehet, hogy az emelte ennyire magasra, hogy azok akik lemaradtak (köztük én is) a mészáros papírok szárnyalásáról, nem akarnak kimaradni egy esetleges hasonló emelkedésből ???
Mai napra alsó limit 42,6 ami felfelé 20% ot megy az lefele 25% -ot, lásd tegnapi SET 309 volt a Hétfői záró és 248-volt az alsó limite kedden ez 24,6%.
Maradjunk annyiban, akármilyen hülyeséget írogatnak ebben a topikban (IS), hogy a mai alsó limit 42,6 Ft. Gondolni merné az ember, aki tőzsdéhez fog, legalább számolni tud, de sajnos nem... :-(( Szóval a tegnapi záró 53,2 Ft volt, aminek a 20%-a: 10.64 Ft. 53,2-10,64=42.56 tehát 42.60 Ft
ez nem tudás, alap az a baj, hogy ilyen ált. iskolás alsós alapok nincsenek meg és tőzsdéznek... pont ez van kihasználva az ilyen és ehhez hasonló kacatrallikban...
Fibot törtük. Ha nem teszteli vissza, akkor mehetünk rést tölteni. Ma sem lesz fordulat még szvsz. Legalább a boliba visszamentünk. Az esés forgalom csökkenni fog, sok még a nagyon olcsó papír a piacon.
Eddig normális beszélgetés volt. Megszületett az első, egyértelműen trollkodásnak minősíthető megnyilvánulás. Szóbeli figyelmeztetés, következőnél péntekig pihenő.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!