matek az kell! :)) Apropó, hetesen kiiktattam már régen a 437,5-t meg a 241-t, az irreális kanóc és mozgás miatt! Így maradt a 429,5 és onnét már más a leányzó fekvése..:) Egy kis kavirc, csavar :)
Jól emlékszel, csak 800 a gyorsabb "rövideb" trendnél van mérve és április lenne az ideje! A 900 meg a lassabb, hosszú trendé és októberben futna ki! Itt közelebb fut időben egymáshoz a két trend, mint az appnál! Viszont van már lemaradás a lassútól is, az appnál már a kettő közé értünk be! Ez 1-2 hét alatt, behozható lenne idővonalon! A célár 1248/2026.10, de az idővel és árfolyammal is késésben van! (behozható "és ~1400 is lehet") Nevet nem adtam neki, de 1248-ban nem volt Wat...i csata :)) A célár több számításból jött ki, kizárólag ta alapon és már "régen"..😃! Az időhatárok bizonytalanok és gari sincs szokás szerint! Reklamációt nem fogadok el! chart nincs.. Vegyétek és el fogja érni! 😃😃
Hú de durva hogy 4%-ot beesett ma egy 28%-os ÉV ELEJI EMELKEDÉS UTÁN! Kb.pi** füst volt pláne, hogy PLUSZ 1,75% LETT A VÉGE 👍😁✈ Meg is remegett as kezem és 4ft-tal lejjebb hoztam az eladásomat holnapig(642) 😃
Ameddig vélemény addig ok is lenne! Most ránéztem a régi hosszú tervezetre, ahol év végéig, el kellene érni a 900-t! Még elérhető, de késésben van még mindig! Kicsit belassult egy időre az emelkedés, de most javított sokat! Kérdés mi lesz a korrekcióval, lesz, nem lesz, mekkora, stb......
NEW OPUS GLOBAL