Áá, dehogy kérek ,nem olyan családbúl származom én 😃 Anno jó régen, mikor csórón padlón voltam ő segített ki. Aztán fordult a kocka, akkor viszont én!! Testi ,lelki, feltétel nélküli őszinte bizalom a jó kapcsolat alapja. Ez így kerek, csak ezek a nyavalyás részvények kicsit mennének északnak még 😃😃
800-810 mint kés a vajban úgy fog átmenni. Már nincsenek beragadtak. Nagyrészt kiszálltak bukóban, vagy leátlagolták, és most adják netán még kivárnak. De vak is látja, hogy a 810 most nem végállomás lesz, hanem egy ugrási pont, dupla, tripla a következő években benne van.
Persze, annyira nem szar a delta, csak lehet türelmetlen vagyok!! Pedig egyelőre nyerőben vagyok benne. Tudom idővel megtalálják vagy spekák, vagy a befektetők. Utóbbi jobb lenne!!
😃😃 Van saját kocsija a saját keresetéből. 5 napi wellnest márciusra befizette , szintén saját keresetéből 😃 Én meg adom neki a tippeket mit vegyen a tőzsdén 😉
Nézd a jó oldalát fifti!Ha szarrá kerested volna magad Opival,most egyből jönne a párod,hogy menjetek wellnesszelni,meg vegyél neki kocsit,meg nyaralást is le kell foglalni,stb!Minden rosszban van valami jó is mindig!!
Ami szép a szép, és megsüvegelendő!! Gratulálok az opus részvényeseknek!! Bár nekem alig van, de páromnak bőven még jó régről. Mondta is pár hete ,ilyet vegyek, ne szar deltát meg akkót😃 De én szeretek kockáztatni, általában rá is baszok😃😃 Mondjuk a BÉT papír bőven vígasztalt. Jövőhéten az opus bőven átlépi a hőn állított és mumus 611-et.
Egyre magasabb árfolyamhoz,egyre magasabb forgalom párosul.Várom a jövő hetet,és remélem valami hírecske is adódik hozzá.Nem a semmire indult így meg,és nem a kisbüfik zsákolják ennyire.
NEW OPUS GLOBAL