Jájjj, ezektől az elemzésektől kiráz a hideg és rossz emlékeket idéz!! Mindig a szemét módon elkaszállt Ott1 jut eszembe! Az MKB ,( vagy melyik sóhivatalnak nevezhető mocsok), amikor kiadta fantasztikus célárát ott1 re 270 körül,(hogy ki tudjanak szállni gyorsan a neres fehér galléros bűnözők)!!!!! Aztán pár hét múlva olyan aljas ,szemét, megkomponált módon felfüggesztették a papírt véglegesen, amire példa még nem volt a tőzsde történetében!! Na az mindennek az alja volt!! Egy pillanat alatt ellopva 2400 család, pénzét, megtakarítását, életét!!! Azóta ha hallok akármilyen célár elemzést kiráz a hideg, és ökölbe szorul kezem 🥶🥶
Hát ezek a tavalyi elemzések amik kihozták a célárat 230ra,szerintem túllőttek a célon!Mármint nem a célàrba,hanem a számokkal,amikkel kalkuláltak!Én is azt vártam hogy megindul,azt legalább ha nem is megy akkor is itt 170 körül eldekkol..
Nehéz papír az biztos!! Még két alkalommal kis pénzzel próbálkoztam, de 8-10% körül dobtam is. Nem itt lenne a helye 160 körül, hisz jó üzleteket köt, jók az eredményei. Szerintem sokan félnek tőle, a spekák sem igazán kedvelik! Most úgy nézett ki megindul 170 felett de mindig visszaverik!! Hogy ez mikor lesz 200 felett azt senki nem tudja meg sem jósolni 😟 Mondjuk, ki gondolta volna egy- két hónapja hogy 4ig 1400 körül lesz nagyon rövid időn belül 😲 Nem egyszerű kenyér kereset ez!!
Én is óvatos vagyok a Wallissal fifti!Egyszer beszívtam vele,én is dekkoltam benne vagy fél évet,azt akkor nem tudom talán fizetett egy kis osztit,azt akkor tudtam kiszállni nullával nagy nehezen!azt olyan 110 körül vettem azt lement 100 alá!Akkor a második kalandom benne,akkor is dekkoltam ott sokat,azt pár forint nyerővel távoztam!Utána a kóvetkező beszállóim jók voltak,ott jópár milliót kiszedtem,mert sok papírom volt,de 10-15 Ft max 20 nyerőknél már léptem!Akkor mikor ment 160-165 köré egy éve,akkor 220.000db om volt135ről akkor eladtam 60.000et,utána most decemberben 90.000et,mindig csökkentgettem!Most is van,de nem sok már!
Na ez nagyon kemény!! El sem tudom képzelni mit élhettél át 100 ft körül nem is olyan rég 😟 Mondjuk én tavaly már 50%-nyi bukóval biztos kiszálltam volna, mert a 800 -at várva az még nagyon hosszú idő lesz ,és valóban inflációt számítva még 1000 ft is kevés!! Anno jártam így AW -al. Kicsit 200 fölötti átlaggal ragadva ,110 körül adtam el , eddigi tőzsdei létem legnagyobb realizált veszteségét szenvedve el. Így utólag nézve jó döntés volt, mert más papírokkal nagyrészt vissza jött!! Húú, kitartást!!! Én tuti dobnám most is 👍
2027-ig tuti lesz!De inkább 26!Ha már ennyit vártál,akkor azt már bird ki!Meg számold be a pénzromlást is,az a 810 akkor annyit ért mint most 1500!Úgyhogy maradj még 7évet,1500ig,akkor 15 év után visszakapod a zsédet kábé!Kitartást!5-10 év hamar elszáll!Jobb mintha OTT-be lopták volna el a pénzed,vagy SET-be!Nézd a jó oldalát!
NEW OPUS GLOBAL