A bankadó lehetőségének a belengetése már magában hordozta az esés pszichikai lehetőségét. Feleségemnek szóltam, viszonylag időben adott is el rendesen a hír megjelenését követő rövid időn belül. De tartott is meg belőle.
Feleségemnek van, de szerintem menni fog felfelé, tegnap túlreagálták a bankadó megemelése belengetésének a hírét. Szerintem év végére akár a 15k környékére is felmehet. Ott érvényesülnek a spontán piaci mechanizmusok, és ismétlődnek a Minsky-effektusok.
Fejtsd már ki az otpről is hogy merre hogy? Arról miért nem okoskodsz? A tegnapi esést nem láttad esetleg előre? Csak az opusra van radarod? Csak arrol tudsz olosságot momdani?
Dehogy csak ezzel! Mással is, de a Telekom megy fel, azzal nem kell foglalkoznom. És nem olyan diverzifikált már a portfólióm, hogy mással is kelljen foglalkoznom. A többiből időben kiszálltam, bár az Opusban is jóval a jelenlegi árfolyamon van az átlagom, azonban azt látom, hogy erre sem a felbeszélés, sem a technikai, sem a fundamentális elemzések nem hatnak. De hétnek már lehet! :)
NEW OPUS GLOBAL