Ha lesz osztalék az biztos, hogy ki fog lőni , hiszen az elmúlt hónapok pár perces kilövésében akadálymentesen ment el 145 vagy 162 ig is! Szerintem a közkéz már minimális, így amikor a nagyon gondolják oda teszik ahova akarják! Nekem vannak “ titkolt a nádasból való top- jaim” de sajnos pár 10ezer db bal mivel máshol csúnyán beragadva. Jó nagy kalappal akik még ülnek benne türelmesen!
Erről beszélek évek óta, hogy gyűjtik. Ez osztalékot sejtet. Ezek a nagy pakkok soha nem kerültek eddig vissza a napi kereskedésbe. De persze engem könnyű leminuszolni, mint gondolkodni. Tartani kell, higítani kell és meglesz az eredménye. Magas fokú elbizonytalanítás zajlik. Az okok "ismertek". Mindenki a maga ura. Én 1400-ig biztosan nem fogom eladni.
Nem is értem.... Egy alig 30 milkos piacra hogy lehet zárora rádobni 600 milkót????? Mit csinált este ötig??? Gondolkodott?? A szeme legyen ugró bajnok...
Nyilván tudott volt az átsúlyozás, az is, hogy mennyi papír kerül a piacra, gondolom ilyenkor azért figyelnek arra, hogy ne borítsa meg az árfolyamot a dolog, ezért is záróban kötik, nem piacin, hogy jól bezúzzák az árfolyamot, szerintem ilyenkor már a vevő is meg szokott lenni, különben 1000 db-ot nem tudnának eladni a záróban Valaki kérdezte, mi lesz a maradékkal, ami bent maradt, vagy beteszik másnap is, vagy esetleg OTC-n felajánlják, ha valakinek kell (kinek kéne???)
Vagy inkább "hozzáértő kereskedésnek"...? Mert a CECE nagy eladói nyomását ellensúlyozandó beállt venni, ami nélkül ki tudja hol állt volna meg. Nem lesz ettől még a kisbüfik megmentője az illető, de tudta a mai átsúlyozást és számított az eladói nyomásra is. Az is egy szempont lehet, hogy neki megérte ekkora tételt venni ennyiért!
NEW OPUS GLOBAL