Komolyan gondolta is itt bárki, hogy a választások előtt főcím műsorra küldik Lölőt, mondjuk egy olyan üzlettel, ami mögött az "állami segítség" egyértelmű? Anélkül meg miből lettek volna - ha tényleg hatalmas üzletről van szó - piaci alapon hirtelen tíz-száz milliárdok egy újabb "bevásárlásra", ha még az eredménytartalék sor igencsak foghíjas. Itt egyelőre abban lehet bízni, véleményem szerint, hogy egyre jobbak lesznek a portfólión belüli cégek eredményei, az ezen cégekre jutó hitelállomány csökken. Ez egy lassabb és kétség kívül kevésbé "kiabálós" emelkedésnek adhat alapot, amit nem kell moderálniuk a "központból". Továbbra is úgy gondolom, hogy hatalmas pozitív meglepetés a kimutatott eredményekben sem lesz, de azok éves tendenciát tekintve összességében javulni fognak és talán jövő ősszel - ha így, ha úgy alakulnak a választások - közelebb fogunk kerülni a valósághoz. Arról ne is beszéljünk, hogy számtalan spekuláció, halálhörgés lesz itt jövő nyárig, de abban szinte biztos vagyok, hogy nem fognak ide több tízmilliárdot betolni részvényvásárlásba, hogy a beragadt spekák vagy tényleges kisbefektetők kedvébe járjanak és újabb rallyról cikkezzenek vagy RTL-en üvöltsenek a szelektív demokrata újságírók . Amennyiben ebbe a topicba beleolvasnak a "vezérlőből", amúgy is azt látják, hogy itt sok ember egész nap ráér írogatni, sírni, azaz nem egy gépsor vagy egy ásó mellett tengeti a napjaikat, ergo nem fogja meghatni őket a siralom, főleg, hogy tudják számtalan "vásárlójuk" már a vásárlás pillanatában is Recskre küldte volna a vezérkart, de a mohóság nagyobb úr volt náluk. Én azokat sajnálom, akik tényleg hittek, hisznek egy magyar alapokon felnövő új, eredményes, hosszabb távon az egész ország érdekeit szolgáló üzleti csoportban, de a végén lehet, hogy Fidesz helyet fityiszt kapnak. Mondjuk, ha az új hullámos európai gondolkodás itt is ledönti a maradék ellenállást, akkor a gyerekeiknek, unokáknak nem a nagyszülők befektetései lesznek a legnagyobb problémáik, hanem hogy széles tömegek átérezhetik azt, mit is jelenthetett annak idején Trianon az abban közvetlenül részesült magyaroknak.
én megbocsájtok, nem rajtad múlik, ha nem, hát nem, egyszer majd igen, de akkor nagyon megtolják... örökké nem eshet.................... az meg aki irja csőd meg tudja a tököm, gondolkozzál már el ember, mi milliárdok jönnek, titasz tigasz, nem lehet ez mindig rossz. attól még sz.... lovat!!!!
Na ez korrekt. Eddig senki nem kért itt elnézést senkitől. Köszi. Gondoltam hogy nem rajtad múlt, a kérdés hogy valaha jön-e ide még bármi. És emelkedünk-e valaha…
Sosem fog sajnos. Ez már egy üres nagy váz, a "belső szerveket" kiszipkázták, szép lassan elhal és mindenki széttárja a kezét, hogy hát ez van, "mi mindent is megtettünk, de ilyen a piac...."
Ja, fel sem tűnt, az a topic annyira nulla, de ezt itt mindenki tudja. Köszönöm, jó nekem az Opus is. Fene se bírná követni azt a sok fel-le mozgást, ami minden más rendes részvényben megy. . Neked viszont tényleg el kellene gondolkodnod, érdemes-e nap nap után hülyét csinálni magadból...
Popey egyből kivágott, ne feszítsd a húrt. Fenének erőlteted ezt a tőzsdét nulla tapasztalattal. Ott az usa van egy csomó jól mozgó papír amit szépen le követsz.
NEW OPUS GLOBAL