ilyenkor illene ám odaírnod, hogy ezt REMÉLED, mert esetleg egy naivabb fórumozó még azt hiszi, hogy releváns információkkal bírsz az srv ütemezéséről, és elviszi tényként, ami tulajdonképp csak a vágyad..
Mára én már egy o-ás zárásnak is örülnék. Tegnap nagyot emelkedett. 7 ft azért nem megvetendő, figyelembe véve, hogy az azt megelőző 12 napban összesen emelkedett 8.5ft-ot. Ma pihi, holnap talán folytatás..... 🤔
Nem igazán értem az eladókat.! Van egy meghirdetett srv program, adott jelen esetben a 2 yardos keret és a cég június 17.-óta napi szinten veszi a részvényeket forgalomarányosan...! Miért is kell tolongani az eladói oldalon.? Ha nem adnák, akkor a cég idővel feljebb is fogja venni ez tiszta sor...akár egészen a ráfordított keret függvényében 548 Ft-ig! A keretből nagyjából még 1.6 milliárd van...
Jó, akkor döntsd el, hogy tözsdézel, vagy nem. Tehát nem értem, hogy lehet így, hogy ilyen fórumokra hagyatkozva állításod szerint "kereskedsz". ahol 99% álhír terjesztés meg fidesz propaganda terjesztés megy. Mi lenne, ha például, felmennél a bét weboldalára, regisztrálnál egyet és beállítanál értesítést azoknak a hírkibocsájtóknak, amelyikek érdekelnek, vagy amivel "kereskedsz" és beállítod azokat a hír típusokat, ami téged érdekel. És, ha pl van valami jó hír, akkor első kézből látod. Ha meg elfelejti ide valaki belinkelni, akkor nem is tudsz róla? Vagy nézegeted a fosfolió cikkjeit? Reggel lefotóztam megírták az idióták, hogy 364,9 forintig gyengült az euró :D hagyjuk már. Mikor az autópálya mutyi indult, megírta a fosfolió, hogy opus nyrt-be kerül az autópálya koncesszió. Jaa rohadtul nem, hanem az nyrt-n kívülbe. Kompenzáltak érte valakit? Hányan dőlhettek be nekik. Szóval döntsd el szerintem, hogy első kézből akarsz tájékozódni, vagy pletykákból, fórumokból
Én nem azt írtam, hogy te tehetsz róla. Hanem megmagyaráztam a beírásom forrását, ezekben a dokumentumokban tényleg nem szerepelt a vevő. A te reakciód pedig az volt, hogy "nagy a baj", esetleg betehetted volna a megfelelő dokumentum linkjét.
Én a fórumon megjelenő legelső linket nyitottam meg, ott csak a szoros kapcsolat táblázat, és a "RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS VEZETŐI FELADATOKAT ELLÁTÓ SZEMÉLLYEL SZOROS KAPCSOLATBAN ÁLLÓ SZEMÉLYNEK A TÁRSASÁG RÉSZVÉNYEIRE VONATKOZÓAN KÖTÖTT ÜGYLETEIRŐL" dokumentumok voltak. A nagy bajt, pedig máshol keresd.
Gondolom azt, hogy kivételesen nem az Nyrt kerül kizsebelésre, mint ahogy régen, hogy olyan cégek fizettek csak osztalékot, ami 50-50% tulajdonosok közül az egyik Lölö volt, vagy azt jelentheti, hogy valahány nap átlagárát határoztak meg árként. Vagy Lölö-nek ma kell kifizetni a jacht árát, amikor 445 körül van az árfolyam, nem ér rá jövőhétig, amikor remélhetőleg jóval magasabb lesz. Vagy mittomén.
Azt nem hiszem, hogy, ha be akarnák vonni, akkor pont leányvállalatba teszik a részvényeket, de több szempontból én is elég pozitívnak értékelem a hírt. Aztán remélem, hogy nem csak ezért kellett megemelni a közelmúlt 360 körüli árfolymaszintjeiről az árfolyamot
NEW OPUS GLOBAL