Na erről írtam tegnap , hogy pénteki nap total érdektelenség, nevetséges forgalom, örüljünk ha nem esik a tegnapi záró alá. Most igazán láttszik hogy céges nagy kutyák által megbízott brókerek játszótere !! Ilyen nincs hogy egyik nap félmilliárdos forgalom, másik nap gyakorlatilag semmi. Itt kisrészvényes, kisbüfi semmit nem tud befolyásolni. A mi kereskedésünk gyakorlatilag lepkefing. Majd megindul, ha úgy akarják a nagykutyák, mi itt tizedrangú befolyásoló tényezők vagyunk 😟
Péntek van, jó idő, már mindenki a hétvégi pihenésre készül. Tegnap ugyanezen a szinten közel 500 millió volt a forgalom és abból csak 50 millió volt az srv.
630ft-ig nem maradok benne. Most vagyok 13.35% plusz-ban, max. 530ft környékéig tervezem, de az aktualitások figyelembevételével 500ft alatti kiszálló sem zárható ki teljesen...
Bocs az értetlenkedésemért. De miiiiii? Én úgy számolok, hogy darabszámban eddig a növekedés 580.119 db, összegben 246.465.850 ft-nél tartunk, és maradt még a keretből 1.753.534.149 ft.
Továbbra is úgy gondolom, hogy a napi kereskedési összvolumentől függően vásárolnak kevesebbet vagy többet. (még ha ez nincs is szabályozva az "srv hirdetményükben") Mivel tegnap kiemelkedő forgalom volt, így Ők is többet vettek, míg amikor kis napi volumen volt, akkor alig vettek aznap...
2024. június 27-én 115 100 db saját részvényt vásárolt az MBH
Befektetési Bank Zrt. közreműködésével a Budapesti Értéktőzsdén 433,99 Ft/db átlagáron. A tranzakciót
követően a Társaság közvetlen saját részvény állománya 13 574 856 db, csoport szinten összesen 53 875
516 db (7,68%).
NEW OPUS GLOBAL