Akkor egymás vérét szívnák. Ők sem tudnak kiszállni. Senki sem tud. 4. legforgalmasabb papír a delta 30MFt-al, és vannak napok amikor az MTEL is csak néhány 10 milliót csinál.... . Nem kell tőzsdézgetni, meg nyeregetni.... MÁP+ oda mehet mindenki.
Ez bölcs meglátás, én is nyomnám ott. De nem tudok kiszállni sok papírból mert nincs forgalom, EUR meg magas. Szóval én bebetonozódtam kényszerből... 2016-17 nem volt ilyen, de még tavaly sem. Számomra teljes döbbenet, hogy trend szerűen esünk folyamatosan. A márciusi szinteken vagyunk (BUX) miközben minden index 50-60%-al magasabban márciushoz képest. . Nem tudom, hogy mikor tervezi a BUX ezt a bő 40%-ot megugrani.... Nagyon kellene...
Igen és akkor pofaznak hogy a magyar lakosság nem hajlandó befektetni! Miért is tenné ha ilyen USA és tobbi szárnyaló index mellett a magyar szarok meg csak lefele??!! Ellopjak az emberek pénzét!!! Vki írta hogy majd mikor USA el kezd esni akkor lesz itt szárnyalás persze sajnálja lefelé fogunk szárnyalni!! Nekem az összes haver ismeros csak USA és dax on nyomja!!
NEW OPUS GLOBAL