Te szerintem nem is tudsz normálisan fórumozni, szövegértelmezésed nulla. Görcsösen kapaszkodsz a semmibe és sértegetözöl. Rád biztos nem szavaznék , megmondóembernek is elégtelen vagy. Lassan a dedóban érzem magam.
Köszönjük, Fidesz: . "80 ezer gyerek eshet ki idő előtt az oktatásból . 82 ezer gyermeket, a közoktatásban tanulók 11 százalékát fenyegeti a lemorzsolódás veszélye az iskolákban az Oktatási Hivatal legutóbbi kutatása szerint – írja a G7. A probléma Nógrádban, Szabolcsban és Borsodban az átlagnál jóval komolyabb, 17-19 százalék között van ez az arány. ... A 18-24 éves korai iskolaelhagyók aránya utoljára 2010-ben járt 10 százalék közelében, ám ezt követően trendszerűen növekedni kezdett, és 2016-ra elérte 12,4 százalékot. (Az előzetes adatok szerint innen 12,2 százalékra mérséklődött tavaly.) A negatív trend összefügg azzal, hogy a kormány leszállította 16 évre a tankötelezettség határát." . https://index.hu/gazdasag/2018/03/19/80_ezer_gyerek_eshet_ki_ido_elott_az_oktatasbol/
A Fidesz konkrétan választási csalt és összefogott az ex szoci Lévaival, hogy konkurenciát gyártsanak a baloldalnak.. Ennek a maffia kormánynak mennie kell!
Ez se semmi... . "Gyanús volt az OLAF-nak, nyomoznak Rogán találmánya ügyében . Nyomoznak a Rogán Antal nevével fémjelzett mobilaláírás ügyében, derül ki a Polt Péter legfőbb ügyész által kiadott adatokból, amelyet Hadházy Ákos LMP-s politikus ismertetett hétfőn.A nyomozás az OLAF ajánlása után kezdődött és a NAV Bűnügyi Főigazgatóságának Központi Nyomozó Főosztálya végzi. Az aláírási eljárást kifejlesztő Profitrade 90 Kft. 256 millió forint uniós pénzt nyert a projektre,a NAV most költségvetési csalás gyanújával nyomoz." . https://index.hu/gazdasag/2018/03/19/gyanus_volt_az_olaf-nak_nyomoznak_rogan_talalmanya_ugyeben/
Hat, erdekes cikk, eleve a gazdagok definicioja is santit, havi atlag 100eFt-os nett egy fore eso jovedelemmel be lehetett kerulni a felso harmadba. Ez egy atlagos ketgyerekes pedagogus par esete. Gazdagsag a kobon, rohej... Aztan az az abra, ami decilisenkent mutatja be a valtozast abszolut ertekben, illetve szazalekosan a bazishoz kepest, ellentmondasban van egymassal, az abszolut ertekek alapjan a legfelso decilis jovedelme 2015 ota stagnal, a kovetkezo abra alapjan viszont folyamatosan emelkedik.. Az biztos, hogy ez a kormanyzat nem a segelybol eloket, illetve az alulkepzetteket preferalta (kivetelek akadnak persze) ami, azok szamara, akik rajuk szavaztak, szerintem nem feltetlenul baj.
Soros kampánya már lengyel barátaink lelkét is megmérgezte? _ "Lengyelországban nagyon messze vagyunk a jogállamiság szabályainak
komoly megsértéséről - fejtegette Morawiecki. Jól jövünk ki abból, ha
összehasonlítjuk a lengyel helyzetet, ahol alacsony szintű a korrupció
és virágzik a demokrácia, a bolgár, a román a vagy cseh állapotokkal,
ahol kiterjedt a korrupció és magyar barátainkkal, ahol... sírjak vagy
nevessek?" _ https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ilyen_eros_biralatot_szovetsegestol_meg_nem_kapott_a_kormany.658843.html
"Hat, erdekes cikk, eleve a gazdagok definicioja is santit, havi atlag 100eFt-os nett egy fore eso jovedelemmel be lehetett kerulni a felso harmadba. Ez egy atlagos ketgyerekes pedagogus par esete. Gazdagsag a kobon, rohej..."
Ennyit a progresszív adóról. Semmi sem változott. Ugyanúgy megszívatnák a végre "normálisan élőket".
Valaki tudna segíteni? Mivel a jelenlegi kormány irányát tudom, így ez nem kérdés. DE! Ha megvalósulna valami csoda folytán az ellenzéki valami, akkor.... Az ellenzéki összefogás milyen pénzügyi, bel,- és külpolitikát akar? Mit kezdene az alapkamattal? Az MNB, deviza,- és nyersanyag tartalékok kapcsán? Van-e terve a gazdasági expanzióra? Fogyasztást növelne, vagy csökkentene, egyáltalán milyen makroprudenciális stratégiát követne? Elfogadja a kvótákat, vagy nem? Ha igen, akkor hová és hogyan hozna be migránsokat, őket milyen tervvel szeretnék integrálni? Hogyan, milyen érvekkel tárgyalna a következő 7 éves EU költségvetés forrásmegoszásáról? Erről van már valami, vagy megragadtunk a 2002-es Orbán Takarodj szlogennél? Én szeretném, ha olyan kormány lenne, aki ha rosszul is, vagy rossz irányba, de nem a semmibe vezeti a rábizott országot.
A partok kozzetettek a honlapjaikon a program pontjaikat. Tessek olvasgatni. De ha mar annyira kepben vagy a kormannyal kapcsolatosan megvalaszolnad sorra a sajat kerdeseidet a kormany szemszogebol? Mert a Fidesz pont hun en nem talaltam rajuk valaszt.
Jogos !!!Tavaly is csak 250 ezret tett félre Orsós, csak azt nem tette hozzá , hogy elírta , mert nem évente , hanem /másodperc!Ezek szerint te elhitted , akkor ezek után hogy lehet adni a te akármilyen meglátásodra, vagy a véleményedre!?
tehát ha a muszlim terrorista "kipengeti" akkor gyühet? nem fontos, de azért szögezzük le: számtalan nemzetbiztonsági szempontból veszélyes ember kapott papírokat - jó ez? és a pénzt KAMATOSTUL visszakapják hogy hol vannak? kérdezd a kirájjt egy biztos: mindenfajta kontroll nélkül több tízezer MIGRÁNST hozott az országba a fidesz egyébiránt a múltat a rendes emberek nem felejtik: KISZ TITKÁROK MSZMP PÁRTTITKÁROK kormánya van jelenleg ezt valóban NEM SZABAD SOHA ELFELEDNI "Lázár szerint aki MSZMP tag volt, az '89-ig a magyarok szabadsága ellen esküdött - A miniszter szerint a becsületes élethez nem kellett párttagság" NA EZT NE FELEJTSÜK EL A VÁLASZTÁS NAPJÁN
Törölt felhasználó2018. 03. 19. 21:58
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Ebben csak az a gond,h a nép semmi mást nem olvas és hall csak ,h a
FIDESZ-t le kell váltani mert az jó! Minden újság és már a Facebook is
ezt nyomja éjjel nappal." Én éjjel nappal a köztévében meg a csókosok tévéjében mást nem hallok (látok) csak azt, hogy a fidesz a tökéletes választás....ezt mindet közpénzből, teletömve vajnaapó zsebét. Seggnyalás nélkül nincs sikeres vállalkozás, csak a csókosok gazdagodhatnak. Abban igazad van, hogy a kormányváltás nem megoldás, rendszerváltásra lenne szükség. Kisöpörni a mostani politikai maffiát és új lapokkal becsületesen indulni. Ami ugye lehetetlen, mert akkor az egész világban változás kellene. A politikusok meg csókosaik építhetnék két kezükke a gazdaságot a munkatáborokban, ledolgozva az idáig önkényesen felvett "hitelt" :-)
neked ez valami megakadt lemez? vedd már észre, hogy nincs és sose volt fidesz program legutóbb a gyurcsótány volt most a migráns ez a program ezt nyomatják és passz
Hú... Nem semmi, hogy neked időnként beakadnak ilyen lemezek és akkor 2-3 hónapig az megy. Ilyen volt a venezuelai tőzsde, meg a mátyásföldi nyaraló tulajdonosok közössége is. Az új lemezed a Fidesz nem is akar nyerni. Hát nyilván ezért követnek el még választási csalást is, nyilván ezért szór el a kormány január óta újabb és újabb sok mrd adópénzt még a korábbiaknál is intenzívebb kommunikációs hadjáratokra (stop Soros, fúj ENSZ, stb.)... nyilván ezért foglalták le az össze plakát helyet és nyilván ezért folyik a teljes kormányzati és a teljes holdudvari (összefoglaló néven a teljes Fidesz) médiában a folyamatos hazudozás, ellenzék lejáratás, Sorosozás, migránsozás, stb. Sőt Orbán nyilván ezért fenyegette meg az ország teljes nem Fideszes részét (vegyük észre, hogy ez a TÖBBSÉG)...
"Orbán fenyegetése a médiának is szólt . A fidesz politikusai hivatalosan azt mondják, hogy nincs itt semmiféle fenyegetés, az Orbán által említett elégtétel csak a választások megnyerését, szigorúbb bevándorlásellenes törvényeket és becsületsértési pereket jelenthet. Háttérben viszont az is előkerül, méltatlannak tartják a sajtóban megjelenő kormányzatot "támadó" híreket, és óvva intik a médiát, hogy az ellenzék helyett politizáljon. Kicsit sem meglepő ez azzal együtt, hogy Orbán maga beszélt arról nemrég, hogy nagyobb befolyást szeretne szerezni a médiában." . https://index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/03/19/orban_elegtetel_media/ . A 80%-ál is nagyobbat? Érthető persze, lassan Kim Dzsongun lesz a minta és a végén még a netet is el akarják majd zárni, csak hogy zavartalanul hülyíthessék a szavazóikat a teljesen hazug párhuzamos valóságukkal..Ilyen káros kormánya még nem volt az országnak. Rekord korrupció, rekord lopás, rekord migráns befogadás, rekord hazaárulás és cserébe még rekord társadalom szétverés is.
"Úgyan már ki váltaná le?" . Ez a duma az általánosban is 1-es helyesíráson kívül a végtelenül uncsi 'Orbán az egyetlen alkalmas vezető' című Fideszes lemez. De miért is lenne az? A jó szónok szokott kb. a válasz lenni erre. De még ez a szöveg is elvérzik, ha végig gondolod, hogy nyílt kérdéses sajtótájékoztatón, éles vitán legalább 12 éve nem vett részt... EGYETLEN ALAKOMMAL SE, még miniszterelnöki vitán se... az ünnepi beszédeit gyakorlatilag olvassa... a saját médiájuk kérdéseit is előre leírva és megkapva "válaszolja" meg (a többi már a hozzájutás pártszűrőjén fennakad, nem beszélve a nyilvánosságra jutás szűrőjén)... Na ez aztán a "vezető":) Vicc. De még a parlamentet (ahol 2/3-uk van) azt is bojkottálják, ha nekik kellemetlen a téma... . Szóval miről is beszélünk? Egy gondolatkísérlet erejéig képzeld el, milyen Észak-Koreainak lenni és kötelezően imádni Kim Dzsongunt... Nem sokkal van lemaradva Orbán.
A miniszterelnök vitákat én is hiányolom. Úgy azért csak muszáj lenne mindenkinek felkészülni, és a rátermettségét bizonyítani. Viszont, ténylegesen ki tudna (miniszterelnökként és pártként is megfogalmazva a kérdést) reális alternatíva lenni? - LMP és Szél sok mindent nem tesz le az asztalra a vagdalkozáson kívül - DK és Gyurcsány már leszerepelt - MSZP-P szerintem manapság nem hangzik tul jól, Karácsony esetleg az elmegy kategória, bár nem egy karizmatikus személy - Vona mindent megtesz, hogy leépítse a saját pártját - Momentum majd talán egy távoli jövőben, ha kitartanak az értékrendjük mellett és a vezetőjük is lehiggad kicsit És félre ne érts, örülnék, ha lenne alternatíva, de egyelőre sehol nem látok.
Végre egy érdemi, konstruktív és elemző szemléletű hozzáállás. Igen, mind igaz, amit írtál, de szerintem van az a pont, amikor akár létre lehet hozni egy kikiáltva is ideiglenes kormányt is a leváltás érdekében, hogy aztán egy letisztultabb, alkotmányosan, jogilag, erkölcsileg, népfelhatalmazásilag is tisztább helyzetben (akár új választások kiírásával is) elkezdődjön egy új. . Egyet kell tisztán értékelni: baj van? Igen, baj van. Van alternatíva? Jelen viszonyrendszerben (vegyük észre, hogy ez a valós helyzethez képest a jelenlegi hatalom által kommunikált torzított valóság): nincs. Megoldás? Pl. egy választási patthelyzet, ahol egyeztetési kényszer, valós kommunikáció és együttműködés kell a pártok között. Mert jelenleg csak egypártrendszer van, amelyik még a parlamentáris demokrácia alapjait is bojkottálja! Ami mindennek az alja, soha korábban nem volt rá példa. Megjegyzem: ezt még egy a magyar jogrend szerinti jobbára szimbolikus köztársasági elnöknek is joga van (lenne) kontrollálni. De hát ebbe a poziba másolós Palikat, meg bajszos bólogató Jánosokat ültettek - nem véletlenül.
Repedezik a Fidesz hatalmi gépezet... . "Mégiscsak Kubatov küldte a kopaszokat a Fidesz-székháznál tüntetőkre? . Szabó "Szőke" Ferenc, a Fradi korábban gyilkosságért ülő biztonsági embere mondta most el a saját verzióját a fideszes kopaszok első bevetéséről." . https://index.hu/belfold/2018/03/19/szabo_szoke_ferenc/
Újfent arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy a legfontosabb dolog: ne alakuljon ki HATALMI TÚLSÚLY. A túlsúly az, amivel visszaélne a legtöbb párt, és ezt a visszaélést láthattuk 2010 óta. Az alkotmánybíróság, az ügyészség stb. nem tudja ellátni ellensúlyozó szerepét, a média 1 kézben koncentrálódik, és folytathatnánk a sort. Tehát a lényeg: ne alakuljon ki a hatalmi túlsúly, épüljenek vissza fékek és ellensúlyok.
Ahhoz, h bármi visszaépülhesen, épp túlsúly kéne a nem narancs oldalon. Sok 2 harmados dolgot is vissza kéne állítani. Plusz a narancstalanítást csak erőből (és még úgy is nehézkesen) lehetne végrehajtani az állami gépezetben.
"média 1 kézben koncentrálódik" néztél mostanában mondjuk az atv, hírtv, rtl klub csatornákon műsort? vagy olvastál népszabit, népszavát, magyar nemzetet, hvg-t, 168 órát, 444.hu-t, indexet? és még lehetne sorolni...amúgy meg elég vicces a közösségi oldalak korában arról vitatkozni, h kinek a kezében van több sajtótermék. a 2006-os őszi eseményeknél és utána a rendőrségeken, bíróságokon nem volt visszaélés a hatalommal? ja nem, a másik oldalon csak demokraták vannak... nos, hogy mire számíthatunk ha a szelíd mosolyúból miniszterelnök lesz? "Karácsony azt is kifejtette a meglepett műsorvezetőnek, hogy szerinte a miniszterelnöki mandátum feljogosítja arra a kormányfőt, hogy ne tartsa be az Alaptörvényt. Amikor a műsorvezető megkérdezte tőle, hogyan lehet egy országot alkotmány nélkül kormányozni, csak annyit válaszolt: „Nagyon egyszerűen”. http://mandiner.hu/cikk/20180319_karacsony_haboruja_a_jogallammal vagy, ha már sokan kiakadtak ov, 03.15-i beszédében azon a bizonyos mondaton melyben elhangzik az "elégtétel" szó, nézzük a másik oldalt megint: „nagyrészt ugye én azt az elvet követem, amit Churchill mondott, hogy én sokszor visszanyelem a szavaimat és ez egy nagyon egészséges étrend. Úgyhogy én is úgy vagyok vele, hogy majd április 9-én lehet, hogy néhány dolgot elmesélek, de addig ez nem érdekes. De van egy másik, egy nem-politikus énem és ott azért húzom a strigulákat.” http://mandiner.hu/cikk/20180319_figyelo_karacsony_hazudik_es_fenyegetozik
én minden választás előtt már hónapokkal tudtam, h kire adom a szavazatomat és sose értettem, mikor olvastam a közvélemény kutatásokban azt, hogy bizonytalan szavazó. nos, most én vagyok az. csak azt tudom, h kire biztos h nem szavazok.
" nincs az a jelőlt akit a nêp döntő tőbségben elfogat!" . Most sem fogadja el. Tudod, a 2014-ben leadott szavazatok 45%-ával kormányoz a fityesz. Ez a teljes választók kevesebb, mint 30%-a. . " a nép utcára vonul rendbontások zavargások lesznek!" . Ja. Pont, mint 2006-ban. Érdekes módon akkor is főleg a fityeszesek vonultak utcára...
felőlem fikázhatod a fideszt, nem érdekel. azért szóltam hozzá, mert kijelentő mondatban azt állítottad, hogy: " a média 1 kézben koncentrálódik". pedig ez nem igaz. soroltam ellenpéldákat. most épp a hírtv híradóját néztem, hallgattam. csöppet sem a kormánypártokkal szimpatizáló csatorna. tudod ki ott a tulaj? és ha már túlsúly. 2010 előtt az ellenzéki szimpatizánsok, gyakorlatilag csak az echo tv-n, és az akkor a fidesszel rokonszenvező hírtv-ben láthattak kormánybírálatot, ha leültek a fotelbe. ennyi.
19. § (1) A Magyar Köztársaság legfelsőbb államhatalmi és népképviseleti szerve az Országgyűlés. (3) E jogkörében az Országgyűlés a) megalkotja a Magyar Köztársaság Alkotmányát;
hétfő, 15:06
előzmény: #816 -pny
A Fidesz konkrétan választási csalt és összefogott az ex szoci Lévaival, hogy konkurenciát gyártsanak a baloldalnak" ...................................................... Általános Iskola 4. - 5. osztály helyesírás fogalmazás Eljutottál idáig??? Ne másokat oktass!!!
“Felnőtt csapata sincs a 3,5 milliárdos stadiont építő Szigetszentmiklósnak . Hétfőn közölte az mfor.hu, hogy mely cégek adták a szigetszentmiklósi futballstadion építésére fordított tao-pénz nagy részét (a GE, az Allianz és a Garancsi István tulajdonában álló Market Építő adta a 2,12 milliárd forint 58 százalékát), a végső áron nagyjából 3,5 milliárd forintba kerülő költést viszont csak még ésszerűtlenebbé teszi a 444 találata, miszerintSZIGETSZENTMIKLÓS ÚGY ÉPÜL AZ ÚJ STADION, HOGY A VÁROSNAK JELENLEG NINCS AKTÍVAN MŰKÖDŐ FELNŐTT FUTBALLCSAPATA.” . https://index.hu/sport/futball/2018/03/19/szigetszentmiklos_stadionepites_tao/
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül