Ezt magyarázhatod a kedved szerint! Még a "rezsiárral" is összehasonlíthatod! Imádod az ilyen egyoldalú kimutatásokat, ha te linkeled! Úgy szólj hozzá, hogy ne kelljen hazudnod! http://www.tozsdearnyek.hu/foldgaz-5-eves-arfolyamdiagram
A “rezsicsökkentés” is átverés. Azon túl, hogy komcsi módszer, évek óta növelés, lehúzás. Az “adósságcsökkentés” is növelés, nominálisan mindenképpen, de figyelembe véve a felélt MNYP-t, tartalékokat, hozzáadva a trükköket, paksi orosz hitelt GDP arányosan is növelés. . Ezek a “csökkentések” ordas hazugságok, pont olyanok, mint minden Orbánéknál. Lásd rossz dolog a szerencsejáték - mondta a propaganda -, de azért odaadták a monopol jogot a havernak. Aki már hirdeti is a saját meg haveri médiában, hogy játssz minél többet... Rossz a dohányzás, de azért odaadták a helyi monopol jogot a haver traffikosoknak. Cserébe még a harmadik rossz dolgot, alkoholt is árulhat... Ja meg még a vasárnapi boltzár alatt is nyitva lehetett... Meg persze rossz a sok migráns, de azért a haverok tízmilliárdos nyúlással behozhatnak 20000 migránst kötvénnyel, meg behozhatnak legalább 4000, a kvóta 4-5-szörösnyi muszlim migránst “menekültként”... Lehetne még folytatni. . Mikor tűnik fel nektek, hogy kb. mindenben átvernek titeket folyamatosan?
Nekem csak az tűnik fel, hogy egyre többször szeretnél átverni, de amint látod nem hagyom, hogy átverjél! Vannak elegen, akik imádják a szavaid! Sosem fogják megtudni mikor verted át őket!
Íme az új Fideszes irány migráns ügyben: . Phylaxa 2018. február 17. 19:12 “Maximálisan migráns párti vagyok és az is voltam mindig is.” . Pampa 2018. február 4. 11:49 “Már az is baj, ha egy ország szolidáris a hazájukat elhagyókkal?”
És mi volt 2015-‘17 között: . Phylaxa 2016. augusztus 11. 12:01 “...a terroristák szabadon jöhetnek velük befelé. Sem te, sem én, de senki sem tudja megmondani sajnos, hogy mennyi terrorista áramlik be velük." . Pampa 2015. augusztus 04. 14:36 “Aki a zöldhatár felől jön az terrorista és lelőjük."
Ezt nagyon jól összeszedted! Kb. annyira forgatják csak a köpönyeget, mint a pártjuk és vezérük. Csak azt nem értem, ilyen kétszínű emberek miről akarnak őszintén meggyőzni másokat, úgy értem értelmesebbeket... mert a hülyéket a kormányunk is meggyőzi, sajnos az én környezetemben is van sok :(
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül