Topiknyitó: -pny 2018. 02. 08. 13:39

NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül  

Itt lehet folytatni a bezárt topicot.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
-pny
-pny 2018. 04. 01. 01:00
A Fidesz trollok megint szét offolták a topicot (megint szólok: már nem sokáig hagyom). Nézzük az Orbán-kormány elmúlt 8 évének leghangzatosabb szövegeit és a valóságot (egyelőre kb. csak címszavakban és röviden, de ha kell jönnek a részletek is):
.
- "Nyugdíj megmentés” - szólt a propaganda. Valóság: Az MNYP-t törvénytelenül (alkotmányellenesen, csak közben jogfosztották az AB-t) kizsarolták, felélték, a beígért egyéni állami számla pedig 7 éve nincs és terv sincs róla... Most mindenki bő 50%-al több magán nyugdíj megtakarítással rendelkezne, ettől fosztottak meg 3 millió leendő nyugdíjast, az állami nyugdíjrendszer pedig biztosan fenntarthatatlan.
.
- "Devizahitelesek megmentése”. Klassz, hogy ki lett vezetve az egész és mindegyik Ft-os, de ezt olyan ostobán csinálták, hogy ELŐBB évekig gyepálták a Ft-ot és ugrasztották meg a banki költségeket (ami ugye beépül), majd a csúcson erőből Ft-osítottak... Szar árfolyamon, súlyos adók által terhelt banki díjak mellett.
.
- “Adósságcsökkentés”. Sokszor leírtam részletesen, hogy mekkora kamu. Itt csak röviden: a GDP arányos kimutatott adósság 80%-ról 75%-ra csökkent. De elment GDP 10% MNYP, 10-12% devizatartalék, van egy már biztos 3%-os Eximbank korrekció, kérdéses még ennek a 2-3-szorosát jelentő MFB trükk, amit még nem meszelt el az EU, illetve van egy államadósságon kívüli GDP 12%-nyi orosz hitel PAKS 2. miatt... Ha ezt mind összeadjuk, jócskán GDP 100% felett vagyunk... Hát ez minden, csak nem adósságcsökkentés...
.
- “Rezsicsökkentés”. Az első két évben teljesen komcsi, piacidegen módon valóban volt -10% a lakossági gázárra azzal, hogy hatósági áras lett. Azóta viszont a világpiaci árak mélyen beestek, a gáz viszont maradt a befagyasztott hatósági ár szintjén, jó magasan. Tehát évek óta a “rezsicsökkentés”-nek kamuzott Fidesz propaganda a valóságban rezsinövelés.
.
- “Bürokrácia csökkentés”. Ez egyértelmű volt, hogy üres duma, az is lett: a kormányzati szektor szinte dupla lett a valóságban (az államtitkárok száma 3-szoros). Egyedül a parlamenti létszámot vitték le, de azt is csak azért, hogy a saját előnyükre átírhassák ennek ürügyén a választási rendszert.... Az önkormányzati rendszer fölé egy kormányhivatali rendszer épült ki, ami túl azon, hogy megint durva Fidesz centralizáció, az ígért szövegekkel szemben durván NÖVELTE A BÜROKRÁCIÁT. A teljes közigazgatásban többen dolgoznak, mint korábban. Kisebb államból tehát sokkal nagyobb lett.
.
- "Munkahelyteremtés". Ezt megoldották kb. egy óriási statisztikai csalással. Lett közmunka program (amit már ők is inkább leállítanának, mert egy pontig rendben volt, de több 100e-s szinten már sokkal többet visz, mint hoz), meg beleszámolják a HAZAI munkavállalókba azokat, akik tartósan KÜLFÖLDÖN dolgoznak. Teljesen nonszensz, a statisztika szembeköpése.
.
- “Adócsökkentés” + egyszerűsítés. A SZJA egy kulcsos lett, és így átlagosan valóban csökkent is (az egy külön téma, hogy erről társadalmi igazságosság szempontjából ki mit gondol). DE. Az ÁFA 25-ről 27 lett, és bevezettek vagy 10-12 ún adófajtát, melyeket vagy közvetlenül vagy közvetve, de mégiscsak az emberek fizetik meg... Megintcsak lehet azon vitázni, hogy mi a jobb: a béreket, vagy inkább a fogyasztást terhelő adók irányába elmozdulni, de az össz adóterhelés NEM csökkent.
.
- "Korrupció csökkentése, leszámolás az oligarchákkal". A legnagyobb hazugságuk ez. Szerintem nincs olyan épeszű ember, aki tényleg elhiszi, hogy egy falusi gázszerelő 200 mrd-os és világbajnok gazdagodó lehet 4-5 év alatt piaci alapon... És ez csak egyetlen példa. Orbánék minden korábbi kormánynál korruptabbak, a teljes kormányzati munka, törvényhozás, minden a pénzérdekeknek (ill. a hazug propaganda érdekeknek) rendelődött alá.
.
- Migráns ügy. 3 éves durva propaganda és hazudozás ellenére Orbánék minden korábbi kormánynál több migránst engedtek be: ukrán bűnözőknek adtak tömegével állampolgárságot, befogadtak 20000 kötvényes és bő 4000 muszlim “menekültet” 3-szorosan túlteljesítve a kvótát.
-pny
-pny 2018. 04. 01. 01:02
Előzmény: #3499  Escorbia
"Sokan akarnak tenni a hazáért, segíts kiben bízzunk?"
.
Elég lenne mindenkinek csak megfelelően tájékozódni és gondolkodni. A tippem az, hogy neked egyik sincs meg.
Törölt felhasználó 2018. 04. 01. 01:24
Előzmény: #3501  -pny
Amit leírtál mind szép és jó,de fáradt vagyok már ahhoz,hogy egyenként leírjam miért volt még rosszabb vagy lenne még rosszabb az ellenzék alatt.Egy a lényeg: vannak hibái a Fidesznek is,de jelenleg nincs alternatívájuk.
-pny
-pny 2018. 04. 01. 01:33
Előzmény: #3503  Törölt felhasználó
Érv, ellenérv, bizonyíték, adat megint nem volt, csak üres Fidesz lózung. Semmi gond, megszoktam. Jó húsvétot neked is:)
-pny
-pny 2018. 04. 01. 01:40
Előzmény: #3503  Törölt felhasználó
Ráadásul még csak kísérletet sem tettél arra, hogy pontonként megpróbáld cáfolni, amiket írtam, megelégedtél az 1 bites Fidesz kommunikációval és lesöpörted az egészet.
.
Előre szólok, hogy ez bizony kevés lesz. Lehet, hogy április 8-án még nem, de nagyon hamar durván kevés lesz...
Törölt felhasználó 2018. 04. 01. 01:45
Előzmény: #3504  -pny
Holnap megkapod az érveket,ellenérveket pontokra szedve,de most álmos vagyok már ehhez.Más téma: megköszönném ha írnál a kripto topikba egy szakmai elemzést,hogy látod a bitcoin,ripple,ethereum jelnlegi helyzetét,jövőjét.Úgy gondolom a tőzsdében racionális vagy,ellentétben a politikával :) Ha nem írsz semmit,azt is megfogom érteni,csak egy kérés volt. Kellemes húsvéti ünnepeket!
-pny
-pny 2018. 04. 01. 02:07
Előzmény: #3506  Törölt felhasználó
Most csak röviden: csúnya. A kriptó piac is és a globál tőzsdei szitu is. December végén megírtam, hogy a kriptó indikátor lesz a piacokra nézve, és így is lett. Most a BTC éppen teszteli a február eleji mélypontját, egyértelműen eső trendben van rövid (és közép) távon, a februári mélypont alatt az 5000, az alatt pedig csak az 1000-1300 közötti szintek támasztják. Az lesz majd egy érdekes szitu, és ez az, amit előre totál lehetetlenség megmondani, hogy mikor jön el az a pont, amikor menekülő eszközként funkcionálnak majd, ha esetleg tényleg bekövetkezik az általános piaci eső trend. Már ha egyáltalán tényleg menekülő eszközök lesznek, mert persze az is benne van a pakliban, hogy az egész kriptó őrület egy pénzpiaci mellékvágány/vadhajtás, amit csak egy bull végi szutyok rally effektus vitt fel. Nekem személy szerint meggyőződésem, hogy a technológia mindenképpen kb. forradalmasít és az internettel egyenértékű, de ez nem jelenti azt, hogy az egyes termékek is konkrétan a befutók lesznek. Rövid távon most résen lennék, hogy mikor kell adni, amúgy meg hosszútávra továbbra is tartom, hogy a tőke egy bizonyos %-ában érdemes kripto portfóliót tartani (ezt most inkább leépíteni kell, ha valaki rövidebb távon is játszani akar és majd további beesés után bővíteni).
lenovo
lenovo 2018. 04. 01. 04:40
Előzmény: #3501  -pny
Bakker! Milyen mázli, hogy nem vagy ellenzéki politikus. Nagyon vadul nyomod. De mondjuk az ellenzéki politikusok nem érnek rá tény elemzésekkel foglalkozni, mert már a következő zsákmányt szemelik ki a maguk számára. 8 év lopásmegvonás őket is keményen érintette.
signal2
signal2 2018. 04. 01. 07:30
Előzmény: #3508  lenovo
Ezek szerint te is csak fidesz-mszp tandemben tudsz gondolkodni? Grat...
Törölt felhasználó 2018. 04. 01. 08:16
Előzmény: #3508  lenovo
Többen használják a pny nevet, ezért folyamatos a jelenléte. Pártközpontbol kiadták a feladatot, tolni kell a soros oldal szekerét, pénz nem számít, dupla gázsiért dolgoznak a forumokon. Aztán 9én majd átváltanak lázító hangnemre hozzák a kis rékasit és mennek majd törni zúzni gyújtogatni.
andare 2018. 04. 01. 08:27
Törölt hozzászólás
signal2
signal2 2018. 04. 01. 08:48
Előzmény: #3510  Törölt felhasználó
Én eddig törést, zúzást, gyújtogatást csak jobbos csőcseléktől láttam eddig. Te már tudsz valamit?
Törölt felhasználó 2018. 04. 01. 09:16
Előzmény: #3512  signal2
https://m.youtube.com/watch?v=R-rBfKxPUiE
"Szerveződnünk és felszerelkeznünk kell arra az esetre, ha a választások nem hoznának eredményt. Április 8. az utolsó lehetőségünk a békés kormányváltásra. Ha ez nem történik meg, másnap találkozunk az utcán – írta a nemzeti ünnepen történt igazoltatása után a diáktüntetés egyik emblematikus figurája. Vendégünk volt Rékasi Zsigmond."
BudFox
BudFox 2018. 04. 01. 09:54
:-))
kusz1
kusz1 2018. 04. 01. 10:07
Előzmény: #3504  -pny
Kellemes Húsvéti Ünnepeket !Az jó,hogy te adatokat szoktál bemásolni,mert így lehet vitatkozni értelmesen de már a múltkor írtam neked,hogy ezzel csak az baj,hogy általában nem az objektív adatokat veszed kiindulási pontnak.Mire gondolok?Természetesen egy ortodox módon hívőt nem lehet és nem is szabad megpróbálni más látásmódra bírni.Na most nem keresgélek,mert mindenki az internet jóvoltából azonnal megnézheti jól emlékszem-e vagy sem.Azért pár adatot így csípőből idebiggyesztenék ami az én gondolatmenetemet írányítja.A magánnyugdíj az állami volt amíg a kommancsok kitalálták,hogy gebinbe kiadjuk az elvtávoliaknak.Addig az állam saját nyugdíjszámlán különítette el anno.A gdp arányos államadósság különbség: 80,5 most pedig 72,1.Az infláció a béka feneke alatt kettővel.Jegybanki alapkamat a 2008-as 11%-ról 0,90-ig süllyedt.Háztartási gáz és villany ára az egyik legalacsonyabb az EU-ban.Ezt az eurostat oldalán lehet többek között megnézni és teljesen érdektelen mennyi a viágpiaci ár,mert az összes EU tagállam tekintetében is ugyanannyi a világpiaci ár mégis nálunk csak 3 ország adja olcsóbban a gázt és a villanyt.Az összes többi csak Rémusz bácsi meséje.Természetesen a Szakonyi féle napi.hu úgy hozta le,hogy világpiaci ár stb.de azért a végén megjegyzi,hogy nálunk az egyik legolcsóbb,mert ha letagadná akkor ennél már csak Háry János tudott nagyobbakat hazudni.Azt is leírtam már ,hogy aki itt irogat az tudja mi az a CDS felár és ilyen alacsony még sosem volt az ország történetében.Portfolio cikkében is megtalálható.Simor bácsi trükkjeivel ügy hurcolták ki a stadion erdőket,hogy az alapkamatot feltolták és nem engedték semmiképpen csökkenteni,mert mindenhol a világon az államkötvényből fedezik az államháztartás hiányát így a szerencsétlen állampolgár olyan kamattal fedez,hogy berosál.Lehetne folytatni de én még egyetlen valós nem részrehajló adatot nem láttam amiért érdemes lenne újra a kommancsok eljövetelében bízni.Hacsak nem a zsigeri gyűlölet Orbán ellen?.Egészségügy stb.nagyon sok probléma van amit meg kell oldani de az államháztartás hiánya stb.makrogazdasági mutatók a legjobb táptalajai ennek a megteremtéséhez.Agyzsibbasztó sorosozás tényleg sok de az agyzsibbasztó orbánozás legalább annyira sőt mi folyik már jóval több min 8 éve.(atv,rtl klub,hírtv(csak pár éve kezdte el)444,24.hu,168 óra és sorolhatnám végtelenségig.)Nem találsz ezekben olyan napot amikor nem Orbán a sátán lenne.Egészen érdekes módon Gyuri bácsi "a nem létező" tervében már a migránsválság előtt is az Orbán szapulja.Ezekre azért egy választ már jó lenne ha adnának egyszer és arra,hogy miért Európának találták ki ezt a megoldást és miért nem mondjuk Amerikának úgy,hogy közben dollár milliókat,milliárdokat tolnak be erre.A többi szubjektív érzelemmel átitatott és távol van a racionalitástól.Aki tud angolul azért olvassa el ha csak Rónai Egon sóhajtozásából táplálkozik.
https://www.marketwatch.com/story/george-soros-heres-my-plan-to-solve-the-asylum-chaos-2015-09-29
BudFox
BudFox 2018. 04. 01. 10:08
Előzmény: #3220  _Sigorszky
Köszönöm szépen...
én redesen megfizetem az alkalmazottaimat...
És mi tulajdonosok dolgozunk a legtöbbet. Mi családi vállalkozás vagyunk...a cukrászok pl. ma is holnap is mind szabadnapon vannak..csak mi dolgozunk...
ÉS soha nem tudunk elmenni nyaralni, mert én is meg a többi családtag is mindig dolgozunk..Hathor tudja igazolni :-))
Ma is itt vagyunk és dolgozunk amúgy...két alkalmazottam van csak itt...dupla bérért ilyenkor, mert ünnepnap van :-)
Szóval vannak olyanok akik xarnak az üzletmenetre és tényleg wellnes -ezni járnak havonta....de mi nem ilyeneke vagyunk. :-))
-pny
-pny 2018. 04. 01. 10:14
1. Ne hazudj.
.
2. Ne rágalmazz.
.
A törés-zúzás egyébként is a Fidesz huligánokra jellemző. Lásd 2006.
Törölt felhasználó 2018. 04. 01. 10:19
Előzmény: #3517  -pny
Jó reggelt. Bekapcsolták a gépet a központban?
Nem hazugság nem rágalmazás jobbikos és igy ma már világosan látszik hogy egyben a balis csőcselék szokása az utcai erőszak lásd rékasi zsizsike 
-pny
-pny 2018. 04. 01. 10:25
Előzmény: #3518  Törölt felhasználó
A tények makacs dolgok. Eddig törés-zúzás csak 2006-ban volt, Fidesz kezdeményezésre. A többi szokásos Fidesz hazudozás, amiknek úgy tűnik, most már semmilyen határa nincs. Ilyen egy kétségbeesett, kontrollt vesztett hatalom.
Törölt felhasználó 2018. 04. 01. 10:32
Eddig csak kitettünk az állásodból, elvettük a vállalkozásodat, kisajátítottuk a földedet, megfenyegettünk téged és egész családodat, de tudunk mi ennél barátságtalanabbak is lenni, földre is tepertethetünk a legényeinkkel, megbilincseltethetünk, lecsukathatunk – nézd csak meg, mit csinálnak Putyin és Erdoğan barátaim! Nem lesz itt még egyszer hódmezővásárhelyi tévesztés, nem lesznek itt civil szájalások, lerúgjuk a templomlépcsőn a Jézus Krisztust is, ha megmukkan ellenünk!”
BudFox
BudFox 2018. 04. 01. 10:49
Előzmény: #3471  -pny
Ezt meg kell hogy cáfoljam hogy a németek ,akik ide költöznek nem tudnak beilleszkedni .
Itt nálam tart találkozót egy német nyugdíjas klub minden kedden a kávéházban....majd csinálok velük fotót..nagyon aranyosak amúgy...
Teljesen olyanok mint egy magyar nyugdíjas társaság..csak ezek németek.
- megvettek magyar parasztházakat, amiket teljesen fel kellett újítani, mert ezek a házak tettszenek neki...jellemzően ilyen házakban laknak.
- beülnek capuccino -zni, szeretik a magyar süteményeket.
- szeretik a magyaros ételeket.
- Egyforma a gondolkodás módjuk a magyar emberekkel.
- beszélnek magyarul is jópár szót.
- nagyon aranyosak és kedvesek.
- Karácsonykor nekünk is adtak német süteményekből elkészített csomagocskát , cserébe mi is kedveskedtünk nekik valamivel...
És ami a  lényeg szerintem : egyforma a vallásunk, nem járnak se többet, se kevesebbet templomba mint az átlag magyar ember, nem vallásosabbak az átlag magyarnál. Emiatt tudnak beilleszkedni.
Ellenben mit művelnek az arab bevándorlók pl. Londonban vagy Németországban, vagy ahol sokan vannak ?
Az arabok a vallásukkal évszézadokra el vannak maradva az Európai kultúrától...ez itt a baj.
Törölt felhasználó 2018. 04. 01. 10:49
Előzmény: #3519  -pny
Törölt felhasználó 2018. 04. 01. 11:01
Előzmény: #3521  BudFox
hiába magyarázod egy agymosottnak úgysem érti meg amíg saját bőrén nem tapasztalja meg.
ha netán nagyon nyer az ellenzék én kívánom, hogy mielőbb és minél több migráns kerüljön be az országba, ugyanis akkor ez az ország nem érdemli meg hogy fennmaradjon.
BudFox
BudFox 2018. 04. 01. 11:05
Előzmény: #3523  Törölt felhasználó
Én sem szeretnék együtt élni ilyen arabokkal...
mityu2 2018. 04. 01. 11:15
A tények makacs dolgok. Eddig  csak az MSZP-SZDSZ népnyúzó politikája váltott ki népharagot 2006-ban. A többi szokásos liberális hazudozás,  amiknek úgy tűnik, most már semmilyen határa nincs. Ilyen egy kétségbeesett, kontrollt vesztett ellenzék.
mityu2 2018. 04. 01. 11:24
-trump- kolléga
hazudni és rágalmazni csak a soros-dzsihád-vezér pny-nek szabad.
mityu2 2018. 04. 01. 11:28
"Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere arra kérte a választókerületben induló országgyűlési képviselőjelölteket,adjanak az újpestieknek írásos garanciát, hogy megválasztásuk esetén semmilyen módon nem támogatják migránsok betelepítését.Gyurcsány Ferenc helyettese Varju László, a DK-jelöltje, Gyurcsány alelnöke nem írta alá az erről szóló dokumentumot. "
-pny
-pny 2018. 04. 01. 11:33
Előzmény: #3521  BudFox
Nem értem, ezt miért nekem írod. Nézd meg az előzményt...
-pny
-pny 2018. 04. 01. 11:34
Előzmény: #3525  mityu2
Miért hazudsz? Mindenki tudja, mi történt 2006-ban... Orbánék az utcáról akarták megbuktatni Gyurcsányékat.
_Sigorszky
_Sigorszky 2018. 04. 01. 11:36
Előzmény: #3516  BudFox

Kérdés volt, nem vád...
Leírtam, nekem itt más a tapasztalatom. Akkor üdítő kivétel vagy. :)
Karvalytokes
Karvalytokes 2018. 04. 01. 11:36
Előzmény: #3520  Törölt felhasználó
Ezt a szemetet mindenhova berakod?
_Sigorszky
_Sigorszky 2018. 04. 01. 11:37
Előzmény: #3522  Törölt felhasználó
mityu2 2018. 04. 01. 11:53
Előzmény: #3529  -pny
Miért hazudsz? Mindenki tudja, mi történt 2006-ban... A népnyúzó-hazug SZDSZ-MSZP kormány ellen tüntetőket 1990 óta példátlan módon verette  és lővette a liberális hatalom. 
-pny
-pny 2018. 04. 01. 11:57
Előzmény: #3533  mityu2
A párttársad (trump) lent még azt mondta, hogy a Jobbikos csőcselék tört-zúzott 2006-ban. Most akkor melyikőtök hazudik? 
Törölt felhasználó 2018. 04. 01. 12:00
Előzmény: #3533  mityu2
Szerinted ez nem példátlan a tüntetések között?
Egyáltalán szerinted belefér ez a tüntetés fogalmába?
https://youtu.be/OWRHGGSya-4
kusz1
kusz1 2018. 04. 01. 12:03
Előzmény: #3532  _Sigorszky
Na ez a vegytiszta agymosás kategória.Aki beszél angolul és olvassa a portálokat az besza és behu kategóriába teszi ezeket és potyog a könnye a röhögéstől mikor ilyet olvas.Az a komoly,hogy egy ilyen kaliberű újságban mint az előbb említettek megjelennek egyfolytában ilyen cikkek.Ez annyira átlátszó ,hogy tuti nincs köze a soros gyurka féléknek ehhez és pénzt sem fizetnek érte.A WSJ-ben is inkább háttérbe helyezik a Tesla,Facebook és hasonló piti cégek tőzsdei híreit,mert az amerikai gazdasági lapokat olvasók ingerküszöbét olyan szinte tépázza az elios ügy vagy Orbán Viktor.Ennek csak annyi a hírértéke,hogy az ATV,HÍRTV,444 stb.sikeresen beolvassa és azt mondja,hogy látják kedves választók még ők is ezzel foglalkozna.Szerintem Goebbels ehhez képest egy gyenge kezdő volt.Inkább a gáz világpiaci ára stb.agymosást tegyük már tisztába.Hol az egyik legolcsóbb az áram a gáz az EU-n belül?Azt is nézzük hol csökkent legjobban a gdp arányos államadósság.Na nézzük,mert ez kimarad és aki egysíkuan tájékozodik soha nem tudja meg ezeket az infokat:
https://hu.tradingeconomics.com/country-list/government-debt-to-gdp?continent=europe
http://www.korkep.sk/cikkek/gazdasag/2017/02/08/magyarorszagon-az-egyik-legalacsonyabbak-az-energiaarak-europaban
http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-
explained/index.php/File:Natural_gas_prices_for_household_consumers,_second_half_2016_(EUR_per_kWh)_YB17.png
Na ezekre mondjon már egyszer egy ideológiailag képzett adekvát választ.
Mi az szdsz-mszp-dk "demokratikus"kormányzása jóvoltáből 84,3%-ról indultunk és most 72%-nál tartunk(táblázat 2016 végén még 74%) Lengyel 55,9%-54,10%,Szlovák 54,7%-51,90%,Román 39,4%-37,60%,Cseh 44,9%-36,80.Amikor arról beszélnek a képzettek,hogy a környező országokban lévő adatokat hasonlítsuk azt elfelejtik ki honnan indult.Ezek alapján kell választani és nem az alapján ,hogy ki kit gyűlöl jobban.
-pny
-pny 2018. 04. 01. 12:17
Előzmény: #3535  Törölt felhasználó
Ma ugyanez a jelenlegi BTK alapján terrorcselelménynek számít és akár életfogytiglant is kaphatnának érte.
Törölt felhasználó 2018. 04. 01. 12:21
Előzmény: #3536  kusz1
"Gigantikus, akár egymilliárd dollárnál is nagyobb bírsággal néz szembe a Microsoft, miután régiós leányvállalati és viszonteladói az állami beszerzések kapcsán korrupciógyanús ügyekbe keveredtek. Vizsgálódnak az USA hatóságai és hamarosan eljárás indulhat az EU-ban is."
https://www.hirstart.hu/hk/20180329_orban_vejecsak_200_-al_adta_dragabban_aoffice-licenceket_az_allamn
A Microsoft is megvizsgálta:
https://www.napi.hu/tech/bekavarhat_a_microsoft_kormanyzati_botrany_a_lathataron.652885.html
Így már érthetőbb miért hír ott is?
-pny
-pny 2018. 04. 01. 12:22
Előzmény: #3537  -pny
Ilyen a Fidesz “demokrácia”: ellenzékben nekik törni-zúzni is szabad, kormányon tilos az ellenvélemény, tüntetés (lásd a megbüntetett diákok).
-pny
-pny 2018. 04. 01. 12:24
Titeket Sorosozás alapján fizetnek? Kb. akármiről van szó, valahogy mindig sikerül belecsempésznetek Sorost.
settevoltesette 2018. 04. 01. 12:28
Törölt hozzászólás
-pny
-pny 2018. 04. 01. 12:31
“Nemzetközi bűnügyek gyanúsítottja is kapott a letelepedési kötvényből
.
Ebből jól látszik, hogy miközben a kormány a migránsok okozta veszélyhelyzettel szembeni védekezésre építi fel kampányát, azzal vádolva jogvédő szervezeteket, hogy Soros hálózatának tagjaiként a migránsok betelepítésén dolgozik, addig maga a kormány a Rogán Antal nevéhez fűződő, a hasznot offshore-hálózaton keresztül lefölöző állami letelepedésikötvény-biznisszel lehetőséget adott arra bűncselekménnyel gyanúsított embereknek, hogy Magyarországon és az EU-ban szabadon mozoghassanak.”
.
https://index.hu/belfold/2018/03/28/nemzetkozi_bunugyek_gyanusitottja_is_kapott_a_letelepedesi_kotvenybol/
settevoltesette 2018. 04. 01. 12:33
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2018. 04. 01. 12:35
Előzmény: #3542  -pny
"Egy korábban jogerősen elítélt orosz állampolgár is letelepedési engedélyhez jutott hazánkban"
https://mno.hu/belfold/orosz-csaloval-is-uzletelt-a-kormany-1360303
kusz1
kusz1 2018. 04. 01. 12:58
Előzmény: #3538  Törölt felhasználó
Ha egyszer lenne hír még elfogadható lenne ez a magyarázat de kb.2 hetente ezért mondják azt,hogy valami bűzlik Dániában.A metró4 ügye OLAF felvetés szintén (kb.hányszorosa?) már nem lett akkora.Egy kicsit stinky.Ezért mondom,hogy agymosás.Egyébként a Microsoftnak van köze az EU-hoz de az Eliosnak annyi köze van az USA-hoz mint a soros ngo-jának a civilséghez.
kusz1
kusz1 2018. 04. 01. 13:01
Előzmény: #3540  -pny
Benneteket pedig az Orbánozásért fizetnek?Ez kb.annyira jó kérdés.Csak a vicc az,hogy mindegy allenzékben vagy kormányon van Gyuri bácsi (Bolgár) fáradhatatlanul gyűlöletet tombol az éterbe.
kusz1
kusz1 2018. 04. 01. 13:05
Előzmény: #3546  kusz1
De ezeket(szerintem ugyan nem ) lehet szubjektívan megítélni melyik több,kevesebb én így látom te úgy stb.De az adatokra még nem sikerült adekvát válasszal reflektálni,hogy miért lenne jó nekünk ha szarabbak lennének az adatok.Nyíiván nem mind de a 70 %-a?????
Törölt felhasználó 2018. 04. 01. 13:08
Hát... (Korda) Gyuri bácsi!
Az avatárodról se az értelem sugárzik...
-pny
-pny 2018. 04. 01. 13:32
A különbség az, hogy Orbán regnáló min. elnök.
-pny
-pny 2018. 04. 01. 13:35
“A Kúria jogsértőnek talált egy darab Orbán plakátot
.
A Momentum beadványa országots volt, és nem akadt fenn a Nemzeti Választási Bizottságon, a Kúria végül egy példát kiemelt, és elmarasztalta a Fideszt.”
.
https://index.hu/belfold/2018/04/01/a_kuria_jogsertonek_talalt_egy_darab_orban_plakatot/
-pny
-pny 2018. 04. 01. 13:42
“Fidesz szavazó voltam, Momentum-tag lettem
.
"Hat hónap. Ennyi kellett hozzá, hogy kiábránduljak. Ennyi is elég volt."”
.
http://momentum.blog.hu/2018/03/31/fidesz_szavazo_voltam_momentum-tag_lettem
kusz1
kusz1 2018. 04. 01. 13:50
Előzmény: #3548  Törölt felhasználó
Nem az én értelmem a kardinális kérdés hanem az,hogy az adatokra amiket leírtam(eurostat stb. tények belinkeltem)nem tudsz értelmes választ adni,hogy miért lenne jobb nekünk ha visszajönnének a kommancsok!
"Ez a kérdés válasszatok"!
Amennyiben csak az lenne az adekvát válasz,hogy szerencséjük van hosszú évek óta akkor sem értem miért lenne jobb a másik alternatíva,mert azok (nyíilván szerintetek nem korruptak.besza-a köbön) sosem voltak szerencsések és hátha most azok lesznek?
lenovo
lenovo 2018. 04. 01. 13:52
Előzmény: törölt hozzászólás
Na, megérkezett agyhalott barátunk is.
lenovo
lenovo 2018. 04. 01. 13:55
Előzmény: #3551  -pny
Ezek mind álhírek. Soros nyomatja őket soros kapcsolással. Hm. A fizika tankönyveket is át kellene rektorálnunk! A Fidesz tiszta mint a hó! Minden más csak egy kitalált alternatív valóság.
-pny
-pny 2018. 04. 01. 14:01
Előzmény: #3554  lenovo
Hát persze, Soros... Túlfogyasztottátok a hazug kormánypropagandát.
_Sigorszky
_Sigorszky 2018. 04. 01. 14:08
Na, csakhogy ide kusztál, egyeske. Te olyan szinten vagy elfogult, hogy az már fáj. Most majd az jön, hogy személyeskedem. A bejegyzésed elfogult, arra vall, hogy kormányközeli, vagy kormányember vagy és kampányolni jöttél ide, és nyomod mindenáron az államadósságot, hát tudod mit? legyen. de én itt a hatalmi arroganciát, a gyűlöletkampányt, a hazudozást és az emberek semmibe vételét ostorozom folyamatosan, amúgy nominálisan szeretem nézni az államadósság kérdését is inkább, mert ha ejfogy az uniós pénz és bejön egy új válság, vagy akár csak egy lejtmenet, az tragikus lesz a nemzet főkönyvelője, kancsija, és führere számára, de leginkább a népnek, mert ezek mind élnek majd tovább mint Marci hevesen, már ha nem történik velük valami csúfság, mert a nép besokall. Hát csak kampányoljál, házalj a fideszeddel és legyél velük boldog, soha ne okozzon neked nagyobb örömet, mint a NER istenítése, meg hogy mindenkit leszólj, aki nem áll be a békemenet-hadtest soraiba, közétek. Még néhány napig kampányolhatsz, aztán eldől, hogy széna, vagy szalma, isten álgyon!
kusz1
kusz1 2018. 04. 01. 14:22
Előzmény: #3556  _Sigorszky
Azt gondoltam,hogy ennyit sikerül adekvát válaszként kisajtolni magadból.Ezen a szinten nincs mit polemizálni,mert ez kb annyi ,hogy te vagy a hülye és én pedig azt reflektálnám,hogy te oszt jó napot.
A félelmetes igazán az,hogy milyen agymosáson kell ahhoz átesni amikor már nem érdekel az sem mitől lesz vagy lehet jobb az életed hanem csak az,hogy az általad gyűlölt emberek inkább annak árán is  ha szarabb lesz az ország és az egyének helyzete ne legyenek hatalmon.Én egy szóval sem mondtam,hogy ez tökéletes és minden jó de nincs alternatívája jelenleg csak rosszabb.Hiába írom le ezt nem sikerül interpretálnom úgy,hogy világos legyen.Azért nem ártana ha valódi válaszokat tudna adni valaki az  ellenkezőjére ,mert az,hogy én ennek drukkolok te pedig annak az nagyon szerény szellemi munició.Sajnos ezek azért parttalan viták,mert sosem fogjuk megérteni egymást.De én legalább megpróbáltam belinkelni a vitán felül álló 1+1=2 nemzetközi ,hazai adatokat de ezekre mindig valami mellébeszélés a válasz.
BudFox
BudFox 2018. 04. 01. 14:25
Előzmény: #3556  _Sigorszky
Egyre dúrvul egyébként a választási kampány..
Én azt vettem észre hogy az ellenzék most egy teljesen más dimenzióba váltott át :
Azt kezdték el most súlykolni az emberekbe hogy nyerni fog az ellenzék, és hogy ellenzéki összefogással simán megverhetik a Fideszt.
- Csakhogy hol van itt ellenzéki összefogás ? maximum 20-30 választókörben voltak eddig visszalépések, és azok is csak jelentéktelen kis pártok között...még mindig 3-4  jelölt van mindenhol..
- A Jobbik nem közösködik senkivel sem :D
- Az LMP és a DK majdnem perre mennek egy fontos megbeszélés után :D
- Az ellenzék is elismerte hogy káosz és zűrzavar lesz ha mégis sikerülne nagy nehezen nyerniük...akkor ki fog rájuk szavazni ?
- az LMP  - ha nyer, máris új választásokat akar kiírni :D nem volt elég egy kampány nekik ? :D
- Még Karácsony Gergely családja sem bízik az MSZP -ben :D akkor ki az aki bízik ?
- A Jobbik a korábbi kínos tetteit kényszerül megmagyarázni minden egyes lakossági fórumon.
- Az LMP meg fűt-fát ígérget előre :-))
Szóval teljes a kapkodás és a káosz az ellenzék terén....és ezek akarnak most nyerni ?
-pny
-pny 2018. 04. 01. 14:48
Előzmény: #3558  BudFox
“dúrvul”
.
Elég egyértelmű a korreláció a Fideszben hit és az iskolázottság között...
pii 2018. 04. 01. 14:50
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2018. 04. 01. 14:50
Előzmény: #3558  BudFox
Minden nemzetnek olyan kormánya van,  amilyet megérdemel... 
Az általad írtakkal egyetértek 
pii 2018. 04. 01. 14:57
Törölt hozzászólás
BudFox
BudFox 2018. 04. 01. 15:09
Biztos vannak sokan akik haszonélvezői a jelenlegi pártvezetésnek...
Én mondjuk csak annyiból vagyok a haszonélvezője hogy az adódó lehetőségeket kihasználnom : Otthon melege program, vállalkozásfejlesztési program....stb.stb..
De ez mindenkinek jár, aki valamilyen pályázatot ki tud használni ami vonatkozik rá.
Munkaerőpiaci kedvezmények, programok...stb.
Emellett mindenkinek keményen küzdenie és dolgoznia kella sikerekért és eredményekért.
A sikert sosem adják  olcsón, de én most úgy érzem hogy a kemény munka meghozza a várva-várt eredményt, péládul a mi vállalkozásunkban is.
Más Fideszre szavazó embereknek is nyilván megvan a maguk preferenciája. Van munkájuk, lehet dolgozni...tudnak több pénzt keresni, stb,stb...
mindenkinek más és más lehet az érve.
diler 2018. 04. 01. 15:14
Törölt hozzászólás
diler 2018. 04. 01. 15:19
Törölt hozzászólás
-pny
-pny 2018. 04. 01. 15:20
“a felemelkedés kulcsa a tőbb gyerek”
.
Meg az iskola...
BudFox
BudFox 2018. 04. 01. 15:20
Előzmény: #3555  -pny
már csak 1 hét választásig , kire fogsz szavazni ? .-)
( Aki nem ismeri ennek a háttértörténetét annak mesélem hogy Pénznyelőt már évek óta faggatom hogy kire fog szavazni...de még soha, még SOHA , egyetlen egyszer sem adott erre választ... mindig kikerülte a válaszadást...vagy eltűnik ilyenkor fél napra...vagy erőszakosan visszatámad valami másik kérdéssel :D ...szerintem most sem meri felvállalni hogy végülis kire fog szavazni ...pedig egész nap itt van mindig...egyfolytában a Fideszt szidja...már évek óta...még most, szombaton - nagypénteken is egész éjjel itt volt és a kormányoldallal szemben nyilatkozott....)
diler 2018. 04. 01. 15:20
Törölt hozzászólás
-pny
-pny 2018. 04. 01. 15:21
“Nem a migráciot kell támogatni”
.
Ezt Orbánéknak írd. Tudod, ukrán bűnözők tömegeinek adtak állampolgárságot, befogadtak 20000 kötvényes migránst és bő 4000 muszlim “menekültet”.
diler 2018. 04. 01. 15:25
Törölt hozzászólás
diler 2018. 04. 01. 15:27
Törölt hozzászólás
pii 2018. 04. 01. 15:27
Törölt hozzászólás
-pny
-pny 2018. 04. 01. 15:28
Előzmény: #3567  BudFox
Miért hazudsz? Többször leírtam már...
diler 2018. 04. 01. 15:29
Törölt hozzászólás
-pny
-pny 2018. 04. 01. 15:30
Előzmény: #3567  BudFox
Inkább arra válaszolj, hogy te hova fogsz? Főleg ennek tükrében:
.
“BudFox 2017. április 09. 15:15 előzmény: #18  _Sigorszky #20
.
...én már írtam hogy a Momentumra vagy a Jobbikra akarok szavazni.”
diler 2018. 04. 01. 15:30
Törölt hozzászólás
-pny
-pny 2018. 04. 01. 15:31
Már írtam: egyéniben a legerősebb ellenzékire fogok szavazni az adott körzetben. És minden ellenzékinek ezt tanácsolom!
BudFox
BudFox 2018. 04. 01. 15:31
éppen ezért kell kihasználni minden EU -s pénzt nekünk kis embereknek is, ameddig csak lehet, ameddig csak pénz jön az EU -ból.
mert egyszer ezek a pénzek is elapadnak...
( mi is például előrehoztuk a házfelújítást tavaly...mert éppen most volt Otthon melege program...akkor kell pályázni mikor van pénz....még jó volt egyébként a házunk..de a korszerűsítés már ráfért...)
BudFox
BudFox 2018. 04. 01. 15:34
Előzmény: #3575  -pny
Ez még mindig kettő párt :-)))
Tehát akkor melyikre ?
Vagy egyik listán a Momentumra ? a másikon a Jobbikra ?
egyébként nincs ezzel semmi baj sem.....csak még nem láttuk tőled egyértelműen leírva.
( szerintem ha a Momentum megmarad és még 4 év múlva is a közéletben lesznek..akkor lehet több esélyük a Parlamatbe , kormányra jutásra...)
pii 2018. 04. 01. 15:36
Törölt hozzászólás
-pny
-pny 2018. 04. 01. 15:39
Előzmény: #3579  BudFox
1. Amit idéztem, azt TE ÍRTAD. Szóval a Momentumra vagy a Jobbikra fogsz szavazni?
.
2. Hazudsz, hogy nem írtam le. Tavaly pint neked írtam többször, hogy jelen állás szerint Momentum. Most ez annyiban változott, hogy ha para, hogy nem jutnak be (most így néz ki), akkor LMP. Egyéniben pedig a legerősebb ellenzékire a körzetben. És ezt ebbe a topicba is leírtam már. Nem értem, miért jó visszakereshető dolgokban hazudozni...
impudent 2018. 04. 01. 15:39
Előzmény: #3554  lenovo
Nem modtak meg neked hogy mily setet vagy ?
BudFox
BudFox 2018. 04. 01. 15:40
Előzmény: #3569  -pny
Szerintem ettől fél mindenki hogy egyszer Magyarországon is ilyen világ lehet hogyha sok menekültet befogadnánk :
https://matete.pestisracok.hu/2018/04/01/husvet-talpig-geppisztolyban/
Húsvét – talpig géppisztolyban   Tízezernyi rendőr, fémdetektorok, óriási betontömbökkel körbekerített templomok, terrorveszély – ezt jelenti a húsvét ma Rómában. Harminc éve minden csendes, méltóságteljes és nyugodt volt.
Ezt alighanem így gondolták a minap Pompei városában is, ahol egy algériai migráns teherautóval akart a bazilika előtti tömegbe hajtani. Az egyik kőtömb szerencsére megakadályozta a terrorakciót. De hát van még Itáliában 700 ezer illegális (!) atommérnök és számítástechnikai zseni, ők még bőven tehetnek a „sokszínűségért”. Nagy, ronda, elkeserítő szürke kőtömb. Ez az új Európa szimbóluma. Óriás betontéglák a sétálóutcák és terek elé, ezekkel barikádozzák körbe a templomokat is most. A vatikáni Szent Péter-bazilika elé csak fémdetektorokon keresztül lehet bejutni ma és holnap. Róma történelmi negyedének már nem belváros, hanem „biztonsági zöld zóna” a neve. Mint valami háborús filmben. A Vatikán környékén tízezer rendőr, biztonsági ember járőrözik huszonnégy órában.
diler 2018. 04. 01. 15:41
Törölt hozzászólás
diler 2018. 04. 01. 15:43
Törölt hozzászólás
pii 2018. 04. 01. 15:46
Törölt hozzászólás
-pny
-pny 2018. 04. 01. 15:46
Nagy hazudozó vagy. Legalább fizetnek neked ezért a borzalmas melóért?
BudFox
BudFox 2018. 04. 01. 15:47
Előzmény: #3581  -pny
Tavaly...az már olyan régen volt...a Mometumról amikor beszéltünk arra emlékeztem még...csak azóta már annyi minden történt. Én meg már em emlékeztem hogy én írtam ezt a Jobbik vagy Momentumos dolgot...már rég volt..
Szóval akkor az LMP, jelen állás szerint.
Én csak azt nem tudom hogy végülis ki állt az LMP mögött mikor a párt indulásakor berobbantak a közéletbe, mert olyan zseniális húzásaik voltak hogy " dobjuk be az LMP -t a PArlamentbe" , stb..meg látszott az egészen hogy profi stáb adja nekik az ötleteket...amihez ugye sok pénz kell.. a sok pénz az meg honnan volt ?
...mikor a semmiből tűntek fel, és fél év alatt bejutottak a Parlamentbe ?
Szóval engem csak ez zavar hogy nem tudom ki áll az LMP mögött.
Aztán jöttek itt is a párton belüli viszálykodások...Schiffer András is lelépett....
A választási igéreteikre meg őszintén szólva nemtudom honnan lenne meg a pénz ?
- + 36.000 Ft átlagosan fejenként
- azt valahonnan el is kell venni...akkor miből lesz pénz mondjuk egészségügyre ?
nekem ez egy kicsit meredeknek tűnik...
pii 2018. 04. 01. 15:49
Törölt hozzászólás
-pny
-pny 2018. 04. 01. 15:51
Előzmény: #3588  BudFox
Tehát: a Momentumra, vagy a Jobbikra szavazol? Vagy ez csak kamu volt, mindig is a Fideszre akartál?
diler 2018. 04. 01. 15:56
Törölt hozzászólás
diler 2018. 04. 01. 15:56
Törölt hozzászólás
-pny 2018. 04. 01. 15:59
Törölt hozzászólás
diler 2018. 04. 01. 15:59
Törölt hozzászólás
-pny
-pny 2018. 04. 01. 15:59
Imádott kormányod hazudozik. Megállás nélkül.
-pny
-pny 2018. 04. 01. 16:01
Te most bűncselekményre bujtogatsz.
pii 2018. 04. 01. 16:04
Törölt hozzászólás
kusz1
kusz1 2018. 04. 01. 16:06
Én pedig az valódi agymosáson átesett kommancs trolloktól,hogy próbálják megérteni nekem az számít:
az egyik legalacsonyabb gáz és villany ára van az EU-ban,az államháztartás hiánya tartósan 3% alatt van már,az államadósság 15%-al csökkent, a fizetések még mindig a béka segge alatt vannak 3-al de legalább nőnek folyamatosan és nem csökkennek,az ország épúl és nem a csőd felé szárnyal ismét mint régen.Ennél tényszerűbb nincsen egy általad fideszes trollnak nevezett embertől.Neked biztosan nehéz lehet elképzelni,mert ezek a tények nem érdekelnek hanem csak az mit mondanak az ATV-ben vagy a többi propaganda adón.Ez érdekel és nem az,hogy van-e stadion felcsúton.Eddig nem épült az ország és csak kihurcolták a pénzt,az adósság csak szárnyalt felfelé.Ezt szinte mindenki megértette 2010-re és megérezte ezért döntöttek így .Lévén a propagandagépezet továbbra is hasít ezerrel mindenhol van még sajnos pár ember akiket az irígység és a gyűlölet motivál csak és így dönt.Az a baj csak,hogy ez már  előfordult egyszer 2002-ben amikor a hasonló gondolkodásúaknak addig mosták az agyát ,hogy vegyépszer és az Orbán apja kavicsbánya stb.Visszajöttek a kommancsok és 1 milliárd helyett 2-3 milliárd lett 1km autópálya de az egysejtű boldog volt,mert már nem az Orbán apja vitte a kavicsot hanem a Kóka Jani és csapata 2-3x-os áron.Aztán felébredtek az agymosottak is de addigra kihurcoltak mindent és csődbe vitték az országot másodszor.Nem az érdekel,hogy Orbán a vezér hanem az,hogy ezek a tények.Üsd be a neten és cáfold ezeket tények alapján.Hamar rájössz ki az agymosott!!
BudFox
BudFox 2018. 04. 01. 16:07
Előzmény: #3590  -pny
tavaly nyáron..nyár végén..még nem is tudom....volt egy olyan érzésem hogy a Momentumra fogok szavazni, igen..
De ahogy te is az LMP -re váltottál, mert ugye te is lehetségesnek mondtad a Momentumot...igy én is változtattam... inkább a Fidesz -re szavazok.
A mostani  választásnak nem csak a következő 4 év a tétje , hanem az ország jövője.
Hogy ne legyen olyan helyzet mint most Németországban
nézzétek meg ezt a videót....
elképesztő hogy mi megy ott...a média ahogy eltussolja, elbagatelizálja a migrástémát.
És mi ezt nem akarjuk.
Egy angol újságíró riportja egy migránsellenes tüntetésen Németországban :
https://www.youtube.com/watch?v=XySZ4VaQtnA
-pny
-pny 2018. 04. 01. 16:10
Előzmény: #3599  BudFox
Orbánék migráns ügyi egyenlege: ukrán bűnözők tömegeinek juttatott állampolgárság, befogadott 20000 kötvényes migráns és bő 4000 muszlim “menekült”.

Topik gazda

-pny
-pny
3 4 2

aktív fórumozók

friss hírek További hírek