Jah...ez az egész migráció egy vicc...egész világ rajtunk -az EU -n röhög... Érdekes...Ausztráliába miért nem mennek ? ott a sok hely..alig lakják Ausztráliát...az Ausztrál sztyeppéke is elférne több Szíriával megegyező nagyságú ország :D Jaaaaa ? HOgy Ausztrália visszafordítja az oda tartó illegális hajókat ? meg tán le is lövik őket ha nem fordulnak viszsa ? Hmm...ez érdekes...szóval ennyit kéne csak csinálni ... Akkor az EU miért nem ezt csinálja ? mert a balfék Juncker -nek is parancsolnak, valaki irányítja...
"1. A 4000 pontosan ugyanabból az eresztésből van, mint az 1300. Ugyanakkor, ugyanonnan jöttek."
Ha ezt komolyan venné valaki is, akkor nagy bajban lennél. Ezzel titkosszolgálatok foglalkoznak és ők nem terjesztik, főleg nem fórumokon. Óvatosan bánj az ilyen ostoba állításokkal szerintem! Te mindent elhiszel? :)
na ez tökéletes péda.. Osztrákok Döntöttek kizárják Őket, hol jönnének be, a legközelebb eső helyen...Ők(osztrákok) már kiktatják!! Mivel még nincs nulla migrációs befogadási törvényünk -Tessék az osztrákok már ebben is elől járnak!!
Mert gondolom mi vagyunk itt a migránsok útvonalában, mi vagyunk az első Schengeni ország - mert ugye Görögország magasról lexarja a szabályokat, mégsem bacogatja őket senki... Szóval idáig jöttek..Magyarország az EU határa...itt adták be a menekült kérelmet. És gondolom annak a 4000 embernek bizonyítottam háború miatt kellett menekülnie...ezért nagylelkűen befogadtuk őket....képzelem az Eu parlament hogyan szétszedte volna az országot hogyha bizonyítottam háború elől menekülő migránsokat toloncoltunk volna ki.... egész Magyarországot szétszedték volna a politikusok Brüsszelben. :-)) ( Igy legalább a Junckerék a pofájukat befoghatják, és Orbán előnybe került hogy meggátolja a felső határ nélküli kvótát...és a nemzeti konzultációt is megcsinálhatta...) Nemtudom mi a taktika, de azzal szerintem hogy ideiglenes oltalmat adtunk azoknak a migránsoknak időt nyert a Fidesz. szerintem jól taktikáznak... nincs ezzel semmi baj.
Én valóban azt figyelem inkább, hogy az illetékes hatóságok mit közölnek. Nekem frissebb és fontosabb adat. Amikor pedig később ez a statisztikában nem köszön vissza, akkor már valóban nem is érdekel az a statisztika. :)
Orbánék által befogadott 4000 “menekült” döntő részben szír, afgán, iraki. Ugyanakkor ugyanonnan jöttek, mint a kvóta 1300 embere, akik szintén főleg innen érkeztek. Ugyanabból az emberáradatból találtak 4000 befogadhatót Orbánék, mint akik közül szintén nekünk kellett volna elbírálnunk 1300-at. . A kérdésre továbbra se jött válasz: a 4000 befogadása miért jobb, mint 1300 befogadása?
“És gondolom annak a 4000 embernek bizonyítottam háború miatt kellett menekülnie...ezért nagylelkűen befogadtuk őket” . Megismétlem: az 1300-at ugyanígy mi bíráltuk volna el! 1300 ellen 3 éve megy az őrjöngés, helyette titokban 4000-et befogadtak Orbánék... Elég elvakultnak/butának kell lenni, hogy ennek valaki tapsikoljon.
Egyrészt az állításod ostobaság a Bors magazinból, a kérdésedre pedig megaptad a választ számtalanszor, de téged nem érdekel. Ha veled ezt csinálja valaki, akkor újra és újra leírod neki, hátha egyszer el is olvassa? Sok sikert! :)
Akármennyit is fogadtak be "Orbánék", azt Hazánk kormányaként tették. Amiről pedig te beszélsz, az egy homályos szerződés aláírása, amiben bevonsz egy harmadik felet is Hazánk és a menekültek közé. Hogy ez miért nem ugyanaz? Egy-Kettő. Egy-Kettő-Három. Vajon miben különbözhet? Ja és aláírsz egy szerződést, ami kötelez. Na azt nem fogod csak úgy felrúgni az biztos. De ha a kormányunk csinál hülyeséget ebben az elvaduló, tömeges migránshisztériában, akkor kimész az utcára és elzavarod. Ehhez 4 millió ember kell és nem 250 millió. OK?
Szerintem ugord át amit írtam, úgysem fogsz ezzel foglalkozni. Neked a Brüsszel "kormány" ugyanaz mint a magyar "kormány". Már megértettem. :)
nem jók a reflekszek,hogy lehet jól vitázni.. mondom osztrákok most adják be a Nulla MIGRÁCIÓ BEFOGADÁST Trv.-énybe Öntik Legalább azt a választ se látom Mi nem az Osztrákok pártjához kötődő párt vagyunk bocs. nem az a pártcsalád a mienk!!(((legalább ennyit kellene felelni...na most ettől még ez nem karrier törés a Baloldalnak!!Egyik ítt foglalja el a helyét a másik ott)))Politikai akció nekem úgy tünnik tovább élhessen a MIGRÁCIÓ BEGOGADÁSÁHOZ VALÓ KÖTŐDÉS!! Ahogy Nédermüller Péterék kiállnak Eus szavazáson!!
Ez a 4000 amit írsz az nem befogadás, hanem menedéket - oltalmat adtunk amíg el nem múlik a háború és haza nem tudnak költzni biztonságban a menekültek. Folyton ezt hajtogatod mint egy papagáj. :-)) Inkább arra felelj hogy kire fogsz szavazni 1 hét múlva :-)
“Ez a 4000 amit írsz az nem befogadás, hanem menedéket - oltalmat adtunk amíg el nem múlik a háború és haza nem tudnak költzni biztonságban a menekültek.“ . Megismétlem: az 1300 kvótásnál pont ugyanez a helyzet, hiszen mi bíráltuk volna el és ugyanezt adtuk volna nekik. . Mit nem értesz még?
Pintosan, de láthatod, hogy még mindig nem érti. Vagy nem akarja megérteni (az ugyanis egyenlő annak beismerésével, hogy az elmúlt 3 évnyi Fidesz hazug ámokfutás tökéletesen értelmetlen és felesleges volt, ráadásul kidobott pénz a semmire).
Az osztrákok 2015-ben megmutatták, hogy milyen az amikor lezárják a határt. Kár tagadni, leadta még a CNN is. Azokban az időkben minden fontosabb médium itt volt, hogy tájékoztasson hazánk "brutalitásáról". Az már egy másik kérdés, hogy aki figyelt, az megtudhatta, mi lesz, amikor valóban lezárják majd. Egyszerű: mind itt marad.
Ha valakinek esetleg még mindig az lenne a véleménye, hogy nem fogják soha lezárni, nem lesz a fejlett országok lakosságának elege az egészből, az vagy buta, vagy hazudik. Ennyi.
Amit állítasz, az nem egyezik a fejlett EU-s országok hatóságainak tájékoztatásával. Vagy te hazudsz, vagy ők. Más lehetőség nincs. Szerinted kinek hiszek? :)
Azok akik ma és az elmúlt három évben a beengedés, kötelező kvóta, nem kell kerítés és hasonló dolgok mellett érveltek, már ma fordultak. Az viszont érdekes, hogy hogyan teszik. Tehát megtámadnak mindent, még a Genfi-Egyezmény szerinti menekültpolitikánkat is. Akkor: "Nem kell a kerítés!!!!!". Most: " 400K-t engedett be Orbán!!!!".
Óvoda. Ez a mai magyar ellenzék. Tisztelet a kivételnek.
Az elbírálás pont az információk átadását jelenti.Az embercsempészet elleni küzdelem pedig népvándorlás nélkül is adott már jóideje. Ha jól tudom, akkor a törvényeink szerint tiltott, tehát itt is információra és együttes munkára van szükség. A "terhek igazságos elosztása", ebben vannak a problémák. A "Szolidaritás" szó naponta hangzott el minden internacionalista vezetőtől, a "büntessük meg Magyarországot-"al együtt. Tehát a tagállami hatáskörből való kiemelés nem megy hálistennek. Sajnálom őket, hogy hazavágják a társadalmukat, törvényeiket, kultúrájukat, de hidd el, hogy ebbe nem szóhatunk bele. Abba szólhatunk bele, hogy "Azért mert magadat tönkreteszed, még ne akarj másokat is tönkretenni"! EZ a "dögöljön meg a szomszéd tehene" egyértelműen. És én még azt hittem, hogy csak nálunk működik ez. :)
Egy szó mint 100...... összesíteni kéne hogy hogyan áll a szavazás a pártokról... hogy a fórumozók hogyan gondolják ki, menyi szavazatot fog kapni ... 1 hét múlva választás, már mindenkinek volt elég ideje hogy kigondolja hogy kire fog szavazni. de még aki nem írta le hogy szerinte mi lesz a vég kimenetel, itt leírhatja.
Az hazugság, hogy ide gazdasági migránsokat bárki be szeretne fogadni. És, hogy ebben változott volna a véleménye. (Mondjuk simán lehet ilyen, de nem tudok róla)
Ide bárkit nyugodtan be szerettek volna engedni (ne mondd már, hogy amikor Petra ösztönösen akadályozni akarta a betörést akkor mindenki láthatta, hogy ezek menekültek), majd amikor kiderült volna, hogy a 80%-a nem menekült, akkor felébredtek volna, hogy nem tudjuk hazatoloncolni és tovább sem tudnak menni. Igen ezt állítom. De ma már nem érdekes, mert most az a fontos, hogy "Orbán engedte be mindet!" A kerítés megemlítése pedig mint tudjuk ma már "politikai öngyilkosság." :)
Össze-vissza kamuzik. Ez a legjobb: . "Phylaxa 2018. február 17. Maximálisan migráns párti vagyok és az is voltam mindig is.” . “Phylaxa 2018. március 18. 17:13 Egyébként valóban migránspárti vagyok” . És még ők riogatnak migránsokkal?
“Orbán nem engedett be senkit.“ . Ezzel szemben a makacs tények: Orbánék ukrán bűnözők tömegeinek adtak állampolgárságot, befogadtak 20000 kötvényes és a kvótát 3-szorosan túlteljesítve bő 4000 muszlim “menekültet”/migránst. . Látszik, hogy nem tudtok mit kezdeni a durva tényekkel, egyre feszültebbek vagytok.
Nagyon kár találgatni.. -meg aki másképp lássa/látja SZÍVE JOGA.. Na meg bajban van az ország, Isten mentsen meg a Migránsoktól!! Jó magyar mondás bajban vagy, kiáll melletted!!-Bajban ismerik meg az embert!! Örök definició.. Van már elég sok nem megtérülő KIADÁS!! Állami Közalkalmazottakat ne is említsem!!
Védett tanú egy folyamatban lévő ügyről semmiféleképpen nem nyilatkozhat. Orbánék tehát megint csúnyán átvernek titeket, ti pedig az összes buta hazugságukat bekajáljátok. Ennél azért lehetnétek okosabbak, és lehetne több önbecsülésetek, hogy nem hagyjátok.
Nyilván az átengedésre értik. Ahhoz, hogy átjussanak, be kellett engedni. Te pedig úgy érted, hogy nem kaptak letelepedést. Mindkettő igaz. Aztán jött a kerítés, ami már csak a kormány és az akkori Jobbik érdeme. Ha jól tudom, akkor ma már Morvai Krisztina és Torockai is otthagyta a Jobbikot. Jól is tették. Jól átverték őket!
A "Nem kell kerítés!!!!" üvöltéséből pedig egy szolid, normál hangvételű "Politikai öngyilkosság, ha beszélünk róla" lett. :)
na ez érdekes Verebest (nem mai gyekek)most láttm a Hír T.V-be Pesze átállt Jobbikhoz,mondja aztán vigyázunk,hogy döntük nép később számonkéri Ő AZT NEM SZERETNÉ MEGÉLNI!!Bocs. magán tapasztalni!!
Jobbikos csőcselék tört zúzott. Ne keverd bele a fidesz rendezvényrol hazafelé tartókat. Most hogy a jobbik baráti körbe tartozik már mindent elfelejtettetek
Kubatov focihuligánaiból indult ki az egész, tehát a Fidesz tört-zúzott. És szándékosan eresztették a vandálokra saját nagygyűlésük résztvevőit. Orbánék még erre is képesek voltak a hatalomért.
"2006-ban, a Gyurcsány Ferenccel folytatott miniszterelnökjelölti vita után járt először a Privatklinik Kastanienhof nevű graz-i magánklinikán Orbán Viktor.A klinika egyik volt dolgozója emlékezett vissza az első alkalomra, amikor Orbán a klinikán járt. “Aznap tudtuk meg, hogy jönni fog, mindenki nagyon feszült volt, gyorsan kellett előkészítenünk mindent” – mondja a magát gyakorlott ideggyógyászként azonosító férfi. Elmondása szerint pár nappal azután csörrent meg a klinika telefonja, hogy az akkor még ellenzékben lévő Orbán Viktor az akkori miniszterelnökkel, Gyurcsány Ferenccel vitázott a köztévén. Azt mondja, ha nem ő fogadta volna Orbán Viktort és stábját a klinika parkolójában, talán el sem hinné, de biztos abban, hogy a két esemény nem volt független egymástól:“Egy kerekesszékben tolta felém két öltönyös férfi, elsőre fel sem fogtam, hogy ő érkezett meg. Olyan görcsben volt az egész teste, hogy moccani nem bírt, nyilván járni sem volt képes. Nem tudta, hogy hol van, nem is köszönt, csak néha motyogott valamit, amikor épp nem ide-oda járt a nyelve a szája egyik sarkától a másikig. Csak akkor értettem meg, hogy mit mondogat, amikor a liftben közelebb hajoltam. Azt mondogatta, hogy Gyurcsány.”Arról, hogy a miniszterelnök ma is kezelés alatt áll-e, nem tudott mit mondani, mert már nem dolgozik a klinikán. Azt azonban elismerte, hogy a politikus súlyos ideggyengeségben szenvedett: “egyértelmű volt, hogy súlyos eset, hiszen a legjobb orvosok tették szét a kezüket Budapesten és inkább küldték ki hozzánk Grazba”.
Tedd/vedd fogalom alá először is FELSŐ KORLÁT NÉLKÜLI KVÓTA SZAVAZÁST ahogy a nagy(Eus) politika ELŐÍRJA, mielőtt vitatkoznák.. Ne vezessenek beszükült szempontok, féltés az egy inteligens dolog!!!Beengedni a MIGRÁNSOKAT EGY POLGÁRHÁBORÓS POTENCIÁL!!! (először még mikor bejönnek barátok persze)
Akik Magyarországon migránsokat fogadnak be, azok Orbánék. Egyik korábbi kormány se fogadott be ennyit. . Ráadásul felső korlát nélkül jöhetnek ide a migránsok Orbánék által. Ukrán bűnözőknek adtak állampolgárságot. Él még a program? IGEN. Van limit? NINCS. Befogadtak 20000 kötvényes migránst. Hatályos azt ezt szabályozó törvény? IGEN. Van limit? NINCS. Befogadtak bő 4000 muszlim migránst 3-szorosan túlteljesítve a kvótát (de olyan bután, hogy nem számít bele, így pénzt nem kapunk érte). Zajlik a további befogadás? IGEN. Idén már közel 200-nál járnak. Van limit? NINCS.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül