te azt írtad, hogy terror milyen terror? egyébként nem látom a német tömegeket magyarországra költözni ez, hogy lehet? azt pedig ezerszer leírtam, hogy a vége a dalnak az lesz, hogy jórészüket kivágják, a többit pedig a rendőrállam megfélemlíti mit gondolsz, a németek hülyék?
Ennél betegebb ajánlást kitalálni és ajánlani már nem lehet: Nem számít hogy kiben és miben hiszel, nem számít hogy mit tartsz helyesnek és jónak, nem számít hogy kihez tartozónak vallod magad, ezeket mind rugd félre és helyette szavazz a legesélyesebbnek kitalált mindegy hogy kicsodára! Hát aki így fog szavazni, beleköphet a tükörbe ha meglátja magát!
Most már kezdek aggódni, hogy Hadházy megnyeri-e Szekszárdot. :) Valószínűleg nem fogja, mert az mszp-s Harangozó ingyen nem fog visszalépni, Berni pedig nem egyezkedik (kell a pénz), még az sem zavarja, hogy Budakeszin visszaléptek az ő javára.
Azt kértem a keresőbe írd be, hogy duisburg terror, mert erre jönnek találatok. Ugyanis Te voltál szíves nem találni a duisburgi verekedésről semmit. Azon kívül nem emlékszem, hogy leírtam volna, hogy terror, de olvasd vissza. Bár szerintem tudod te ezt értelmezni csak kötözködni akarsz, de lepereg.
Én anno a Fideszre szavaztam mivel kormányváltást szerettem volna. Azóta látjuk az "eredményét", soha többet Fidesz! Igen, szembeköpöm magam ezért. Jelen állás szerint bárki más nyer mint a Fidesz akkor 50%-al nagyobb az esély arra, hogy normális országban élhessek. Lehet cáfolni :)
Ha meg abból indulunk ki, hogy azt mondjátok nincs valós ellenzék akkor miért zavar hogy más is lopni fog? A Fidesz amit lehtett már kiszivattyúzott a rendszerből, a fillérekért is lehajolt, adjuk meg másnak a lehetőséget is a lopásra nem?
minden oldalnak megvan a maga harsonája ezzel együtt: ez a cikk pl. olyan hogy 1. bárki leellenőrizheti az igazságtartalmát a helyszínen, 2. a cikkírót konkrétan ismerem, és nem 2 hanem 20 éve, nyugodtan elhiheted hogy nem a típus aki valótlanságokat ír megrendelésre! 3. saját névvel vállalja a végén az írását, azaz tudja hogyha valótlanságokkal lenne tele a cikk, ez a szánalmas Hadházy feljelentené - de ez nem történt meg!
Ha nem nyer a Fidesz kié lesz a 2. legerősebb frakció a parlamentbe? Én akkor jobbikot gyanítanám. Akkor ha Orbán nem tud kormányt alakítani, akkor Vonát fogja az elnök felkérni kormányalakításra. Ezt Gyurcsány meg az mszp nem fogja megszavazni. Akkor mivel az ellenzék sem tudott kormányt alakítani, akkor az jön amit gyurcsány mondott: fél év múlva új választás lesz.
leírtad h terror és kész próbálsz csúsztatni ha összeverekedik két cigány család akkor is leírod? nalátod ezek azok az aprónak tűnő fogások, amivel megpróbáltok operálni senki sem akar kendősöket, nem erről van szó hanem arról, hogy lehet és kell is disztingválni 1300 migróval megoldódott volna a probléma 10 millió vs 1300, miről beszélsz? fel sem tűnne miközben nem zavar a HÚSZEZER KÖTVÉNYES + a NÉGYEZER akit befogadtunk a rengeteg kínai ezek nem zavarnak igaz? pedig a kínai sokkal nagyobb probléma, nem véletlen, hogy a németek, osztrákok nem engedik be őket na ehhez mit szólsz?
ó nem simán összeállnak addig, hogy tisztességes választási rendszer legyen, kivágják poltot és elinduljon az elszámoltatás félsz, mi? nem kell ahhoz politikus kormány
Hú de ritka sz.mét ember vagy. Na ilyenekre nincs szüksége ennek az országnak. Segítségképpen, hogy megtaláld az oldalakat beírom, hogy mivel keress, mert arra jönnek a találatok erre abba próbálsz belekötni. Te is leírtad hogy terror!! Nem is egyszer!!
Amúgy vannak keresőeszközök a Google-ban. Beírod hogy Duisburg, bejelölöd hogy az elmúlt 24 óra és tádám, csemegézhetsz, nem kell szavakat hozzákölteni.
"minden oldalnak megvan a maga harsonája" mondod ezt azok után, hogy Orbánék beszántották a baloldali sajtót? Namost, ami H-t illeti, én nem ismerem, nem tudok cáfolni semmiféle róla szóló információt. Aki szekszárdi és ismeri, az a megmondhatója az igazságnak. Na de a Demokrata? meg Bencsik? Ugyan kérem....
Értem! Akkor áruld már el anno kire kellett volna szavaznod, és most kire fogsz? És az miért lesz jobb? Én vállalom, hogy a Fidesz nekem nem a barátom, de mégis rá kell szavaznom, mert nem akarok még annál is rosszabbat!
nekik ez a vérbolsi az etalon tudod nemzeti meg ilyenek Bencsik András 1990 előtt sorrendben a Haditechnikai Szemle (a
Honvédelmi Minisztérium szakfolyóirata), a Mezőgazdasági Mérnök (a
gödöllői Agrártudományi Egyetem lapja), a Somogyi Néplap (a Somogy
megyei MSZMP Bizottság lapja), a kaposvári Mozi Múzeum (a Somogy megyei
Moziüzemi Vállalat intézménye), a Csepel Újság (a Csepel Művek lapja), a
Népszava, az MSZOSZ lapja), a Népszabadság, az MSZMP
központi lapja, majd ezt követően az Esti Hírlap újságírója volt. Sokan
kritizálták a Népszabadság 1986. október 17-i számába írt, "Érzelmi
kötődés" című cikke miatt, melyben a Magyar-Szovjet Baráti Társaságról
és a magyar fiatalok szovjetbarát ideológiai nevelésének fontosságáról
ír
"Én vállalom, hogy a Fidesz nekem nem a barátom, de mégis rá kell szavaznom, mert nem akarok még annál is rosszabbat!" De ezt miből gondolod hogy rosszabb lesz? Mire alapozod ezt? Mi lehet annál rosszabb, hogy személyre szabott törvénykezés van és Orbán nyiltan megfenyegete azokat (egy nemzeti ünnepen) akik nem rájuk szavaznak? És akkor sorolhatnám, hogy ki-hogy-mit lopott el... stb...
és azt tudják a váasztópolgárok,hogy még el sem indult a választás a patkány kormánynak már 5 szavazata van alapból??? az előrejelzések szerint: a soha még itt nem élők un.magyarnemzetíségűek ilyen mértékü szavazatuk 4 parlamenti helyett "ér"(felháborító)! az új(még ilyet)nemzetiségiek szavazata pedig 1-et,amit a legnagyobb un.német kisebbség húzhat be,melynek egy cideszes képviselő a listavezetője! na ezért is kell ésszel szavazni és nem szívvel a matek soha nem volt még ilyen fontos oszt hawalabankosámenteket a népnemzetielvtársakba (gomba dóra!-ne koipogj,nem vagyok itt)
a ha-val kezdődő kérdéseknek sem a sportban, sem a politikában nincs relevanciája aki pedig közszerelést vállal az tudja, hogy ezzel számolnia kell végül: a válasz egyébként vszínű igen: azért, mert 1-1 országgyűlési és vagy önkormányzati ciklus végén is szokás statisztikákat felállítani. no meg értékelni is a képviselők munkáját. és olyankor megemlítik hogy x képviselőnek volt a legtöbb, z-nek pedig a legkevesebb felszólalása pl. és persze nem véletlenül derül ki olyankor, hogy mely képviselőt nem indít újra a pártja, ha nem volt elégedett a teljesítményével a léhyeg: ne légy olyan korlátold hogy azt hidd, a "harsonák" csak és kizárólag valótlanságokat írhatnak itt-ott!
tudod ezek az emberek nem így gondolkodnak, mint te őelőttük kizárólag csak az lebeg, hogy 1. kiürült részben vagy egészben azon pártok kasszája, amely korábban nekik tejelt 2. és hogy csókosként, exkáderként, ex vállalatvezérként(kinevezetttként), meg felügyelőbizottsági tagként szeretnének újra bekapcsolódni és újratömni a zsebeiket, amint ezt még 2010 előtt tehették no itt zatán te ne keress ennél több logikát, nekik az tök mindegy hogy hogy az átlagamagyarr mi lenne akár Bp.-ten, akár vidéken a fidesz épp azzal tudhat esetleg nyerni, hogy nemcsak magával, hanem az ország népével is törődött - és azért tudta ezt megtenni, mert legalább a költségvetést rendbetette a 2010 előtti állapotokhoz képest, így tudott fizetésemeléseket adni számos szektorban. de őket ez nem érdekli, mert az önzésük ezerszer fontosabb 2006-10-ig is az volt, hiába tudták hogy inkább előrehozott választás kellett volna már 2006 őszén a hitelevsztésük miatt - nem lépték meg, mert a lopási lehetőséget maximálsian, bármi áron ki akarták használni és meg is tették egészen 2010-ig, az utolsó pillanatig!
"a lopási lehetőséget maximálsian, bármi áron ki akarták használni és meg is tették egészen 2010-ig és mint tudjuk 2010 óta az országban nincs lopás/csalás/EU pénz lenyúlás és gázszerelőként a fél ország a tiéd lehet, a Fidesz megadta a lehetőséget bárkinek a felemelkedésre :) A szomorú hogy ez te el is hiszed, mondjuk akin lobotómiát végeztek a hétvégi Gyűlölet Akadémián azon nem csodálkozom.
Tegye fel a kezét akinek a Fidesz adott fizetésemelést :) Ne csinálj magadból bohócot haver... ez egy gazdasági fórum, ide nem olyanok járnak akiknek a Fidesz emelte meg a fizetését, vagy egyáltalán igényt tartana arra hogy pont a Fidesz emeljen a fizetésén... A nagytöbbség a versenyszférában dolgozok, ahol mint tudjuk annyit érsz amennyiért megdolgozol... Javaslom neked is hogy ne a sültgalambra várj, hanem vagy emeld fel a segged és tegyél valamit azért hogy jobb legyen neked, vagy ülj le és tanulj:)
Üdv, kolléga úr! Én kettőt tudtam eddig, amit tutibiztosan besöpörnek, az erdélyi elvtársaik megvett szavazataival. Ez most jó, hogy előhoztad, ez a nemzetiségi, mert egy szavazat is eldönthet sorskérdéseket. Akkor három helyett már 5 van nekik? pedig még be se mentünk a fülke magányába, hogy kitöröljük még az emléküket is! :(
na a már unalmas liberális bégetés: "Orbánék beszántották a baloldali sajtót" mindeközben: 444 INDEX 24 RTL ATV Kálmán Olga Hajós András Vágó István ...stb,stb
Megkontrázlak:
m1, m2, m3, m4, Kossuth, TV2, Echo TV, Lokál, Ripost, Pesti srácok, Magyar Hírlap, Magyar Idők, Figyelő, VS.hu, origo, Faktor.hu, Rádió 1, Világgazdaság, Nemzeti Sport, Heves Megyei Hírlap, Új Dunántúli Napló, 24 Óra, Somogyi Hírlap, Tolnai Népújság, Új Néplap, Békés Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Vasárnap Reggel, Bama.hu, Heol.hu, Kemma.hu, Baon.hu, Beol.hu, Szoljon.hu, Sonline.hu, Teol.hu, Zaol.hu, Vaol.hu, Veol.hu, Feol.hu, Duol.hu, Fejér Megyei Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Veszprém Megyei Napló, Vas Népe, Zalai Hírlap, Petőfi Népe, Hajdú-bihari Napló, 888.hu, Atmedia, MTI, Bors, Délmagyarország, Kisalföld... + állandó agymosás, óriásplakátok, bannerek, hirdetések minden újságban, rádióban és tv-ben...Ez a hosszú lista korántsem teljes, Orbánnak csak Mészáros nevén 200 újságja van.És akkor még a parókakészítő, amerikai szélhámos Vajnáról és a kábítószer szipogó vitrinőrről Habonyról még nem is beszéltünk. / Eladott Ország
Az gondolom megvolt hogy a legelesettebbek terhére sikerült adót csökkenteni? Miközben a bérsáv magasabb felén lévők jól jártak, azok akik addig is szoptak mégrosszabbul, király! Meg voltak "páran" akiket utcára tettek majd azzal a lendülettel felkínálták nekik hogy közmunkásként újrafoglalkoztatják némileg kevesebb pénzért. Ez a reform a javából, és te ehhez tapsolsz.
üdv réMszarvasvadászelvtársam! oszt azon se csodálkozzunk,ha a népnemzetimuszlimmigránselvtársak is szavazhatnak majd,pl. Bp-en ,mondjuk az V.kerületben hollikelvtársra, vagy VII.-ben joshuavárosban bajkaielvtársra,aki véletlenül a vezénylőtábornokelvtárs ügyvédje(olyan dzsekil és hájd) szóval,elég tisztának látszik eddig a szavazás lebonyolítása ui.drukkolok szitaelvtársnak,ha nyer ,remélem eltörlődik a besúgó múltja és végre előtérbe kerül a kereszténysége!!!
Ezt írtam nem sokkal lejjeb erre a cikkre: "Úgy látszik nagyobb összeget kapott a Portfolio a fideszmaffiától. Napokban ismerték be most értük el a válság előtti szinteket és akkor egy ilyen hazug cikket írnak? Persze itt sincs egy szó sem a támogatás hatásáról, ill. ha nem lenne mi lenne."
"Erre is érvényes: "Úgy látszik nagyobb összeget kapott a Portfolio a fideszmaffiától. Napokban ismerték be most értük el a válság előtti szinteket és akkor egy ilyen hazug cikket írnak? Persze itt sincs egy szó sem a támogatás hatásáról, ill. ha nem lenne mi lenne." teljesen meghülyültek? 2010-hez képest 40 új adó vagy adóemelés volt, az évi közteher növekedés meg kb 2700 mrd. Milyen adócsökkentés is volt? Valaminek lecsökkentik 2% -al máshol megemelik 5%-al és dupláját szedik be.
Arról nincs valahol cikk, hogy a rengeteg különadó, meg az áfa emelés milyen jótékony hatással volt a gazdaságra? (Tudod, adózol ha biztosítást fizetsz, felveszed a bankból a pénzed stb..)
Komolyan sírva tudok fakadni, mikor találok egy a4-es (jó minőségű, színes) papírt a postaládában, és rajta Hiller Pityu gyönyörű szép orcája, meg a neve. Nem lehetne negyed akkora a fotó, a szabad területen meg mondjuk felsorolhatnák pl. ezeket a különadókat, hogy a rezsirévületben ringatózó hülyemagyar esetleg ráeszméljen a valóságra...
Törölt felhasználó2018. 03. 28. 17:14
70% elmegy szavazni lehet rettegni,mi lesz ha fidesz nyer huhu,és mi lesz ha ellenzék szintén huhu
Mikor fizettél be utoljára közüzemi csekket a postán? Személyi adataidat rögzítik. Mondván : pénzmosás elleni intézkedés! Érted! Sárga meg fehér KÖZÜZEMI CSEKK és a PÉNZMOSÁS! Ez aztán a hathatós intézkedés...
Mindenki, aki keresni akar a migráción az állami ingatlanokra kíváncsi. Miután ezeket megvették, kiadják a migránsoknak, menekülteknek és az adófizetők annyit perkálnak, amennyit a kiadók nem szégyellnek. Ez a valóság például Svédországban, de szerintem mindenütt. Tehát mindenki aki megteheti. Ez az egyik legnagyobb üzlet manapság és hosszútávon is baromi sok pénzt hoz.
Te egy kicsit tévedésben vagy! Az csak a fidesz maffiózók számára triviális és lehetséges, hogy kinéznek egy állami ingatlant, és hip-hop megvásárolják (hogy áron alul, unokatesó bankjának hiteléből, vagy hajnali kettőkor megnyíló és negyed háromkor lezáruló pályázat útján, az most mindegy is..) Közönséges földi halandó akkor vásárol ingatlant, ha azt valaki eladja neki. Ha nem adja, akkor nem veszi meg.
"Hajós András humorista, zenész kategorikusan elutasítja ezt a lehetőséget, ő semmilyen körülmények között nem fog soha sem a Jobbikra, sem Vona Gáborra szavazni. Az velük a baja, hogy "hit és eszmerendszer nélküli, cinikus politikai vállalkozók", akiknek politikai pályájából egyetlen állandó irány olvasható ki, méghozzá szavazatmaximalizálós menetelés a hatalom felé." Pont ezt csinálja a komplett baloldal. Szavazatmaxinalizálást a hatalomért. Ezek szerint hajós nem fog szavazni? :)
Németh Sándor gondolatai : "A hódmezővásárhelyi független polgármesterjelölt győzelme után, akit csupán a háttérből támogattak, erőlködés zajlik, hogy teljessé váljon ez az összefogás. Én azonban nem látok olyan programot, amely ezt a négy pártot, jelesül az MSZP-t, a Jobbikot, a DK-t és az LMP-t egyesíteni tudná. Az ellenzéki pártoknak feltétlenül szükséges lenne egy olyan perspektívát mutatniuk a magyar társadalom számára, ami több annál, mint a hatalom puszta akarása...Az ellenzéki pártok nem vallanak nyíltan színt, miközben – legalábbis közülük a baloldaliak – támogatják a migrációs, globalista szándékokat. Mi viszont figyelünk arra, hogy a pártok programjaiban miként jelennek meg a számunkra fontos értékek....A globalista erők nagy léptékű változásokba kezdtek világméretekben, és közülük sokan úgy gondolják, hogy a keresztény emberek akadályozzák ezeket a folyamatokat. A mai alkotmányok már többnyire nem tartalmazzák a klasszikus modellt, a család, a nemzet védelmét, értékként való elismerését. Ugyanígy feladják a szexualitással kapcsolatos évezredes, természetes erkölcsi hozzáállást, és mindenütt igyekeznek fellazítani a tradicionális társadalmi kereteket. Csakhogy ha lemondanánk a klasszikus alapértékekről, feleslegessé válna maga az egyház is. Persze meglehet, pontosan ez a gyökértelenítés a cél, hogy aztán az embereket eszközként felhasználhassák bármire. Úgy tűnik, az a tervük, hogy a nemzeteket alárendeljék egy globális akaratnak, nemzeteken felüli centrumnak. Ennek a szándéknak az egyik legfelháborítóbb kiszolgálója és végrehajtója az Európai Bizottság...Az Európai Unió vezetése homogenitásra tör, és ezzel párhuzamosan a nyugati, a véleménymonopóliumot tükröző tömegmédia elképesztő szitokszavakkal illeti azt, aki ellentmond. Az alsó szinteken látszólag demokráciát akarnak kialakítani, ám itt is az NGO-kat tekintik mérvadónak, amelyeket többnyire szintén kívülről szerveznek, finanszíroznak. Sok mai jelenségről azt látjuk, a birodalomépítés jellemzőit tükrözi. A felülről erőltetett migráció (amely valójában erőszakos népességcsere), az identitások relativizálása, elmosása mind ezt segíti...A sietség részint annak tulajdonítható, hogy az Európai Parlament és az Európai Bizottság mandátumából már csak egy év van hátra. Soros esetében a türelmetlenség előrehaladott életkorából is fakadhat. A Juncker nevével fémjelzett, a globalizmust kiszolgáló politikával szemben nő az elégedetlenség, és ezért, amíg lehet, mielőbb szeretnék keresztülhajszolni a politikai döntéseket, hogy kész helyzetet teremtsenek...Míg hazánkban egyre csökken a létező, de nem számottevő antiszemitizmus, addig ez sajnos Nyugaton egyre erőteljesebb. A zsidósággal szembeni atrocitások a migráció előrehaladtával mind gyakoribbak...." https://magyaridok.hu/belfold/orban-viktor-a-legalkalmasabb-2937496/
Tényleg, mit tettek eddig a szavazatmaximalizálásért? Ahhoz vissza kéne lépkedni egymás javára, értsd: a baloldalnak a Jobbik javára és fordítva. Az lenne az egyébként logikus szavazatmaximalizálás. Miért logikus? Mert erről szól a választás, minél több képviselőt szeretne minden párt a parlamentbe.
Nem ő a fideszes jelölt itten, hanem Gölöncsér istenhazacsaládmegimádságosnemzet ets. Amúgy meg tudnák fojtani egymást egy kanál vízben... Szitának viszont volt egy talpig becsületes húzása, lebontatta a jobbikos óriásplakátokat. Azért az OVB helyreállíttatta. Öngól, mint ez a belga szövetkapitány-segéd is a focsiban. De ezeket akkor is imádgya a rettegő népség errefelé, mi van velük, tán elment ami sose volt nekik...
ezt elhiszem, csakhogy nyisd meg a dokumentumot, amit maga az origo linkel. Két dolog biztosan nem derül ki belőle: hogy a Helsinki Bizottság nyújtotta be, illetve, hogy mi célból kérdezi. Illetve a kérdés mindössze közelmúltban örökléssel megszerzett állami ingatlanokra vonatkozik. Szerinted ez mennyi lehet? Elérheti az 1000-et? A levél alapján az origo (és a kormány) kamuzott egy ordas nagyot.
Van durvább fajtája. Átadják szerződéssel használatra (Felújítom 2 éven belül) és úgy adják ki a migránsoknak hatalmas pénzekért, amit nyilván az adófizetők perkálnak. Tévedésben volnék? Nagyon sok gazdag vállalkozó váltott e miatt és fogja is kapni a zsetont hosszú-hosszú ideig. Teljesen felesleges bárkit is védened. Ez üzlet és mindenki egyformán csinálja. Egyetlen módon védekezhetsz ez ellen, ha nagyon odafigyelsz a befogadásra. Más út nincs.
Nem olvastam el, egyszerűen hozzászóltam a témához. Nem akarok semmilyen médiával vitatkozni erről, akit érdekel, ez megy a fejlett országokban. Nálunk sem lenne másképp, ha tömegével engednénk be őket. Nyilván azt a részét szeretem a valóságnak megemlíteni, amiről egy szót sem írnak nálunk és nem is fognak soha. :)
Miafaszvan már megint? Ki adja oda kinek? Fogd már fel, hogy amikor a maffiaállam kijátssza az állami vagyont a cimbiknek, olcsóért, amin azok aztán szénné keresik magukat, az a fidesz világa. Tisztességes kormányok alatt ilyen nem lesz! Fel tudod ezt dolgozni?
Nézd ezt meg! Ráadásul,még a plakáton is KÖZÜZEMI csekkek vannak! Rózsaszín (amivel ugye "lehetne" pénzt mosni - 1 Ft-tól!- ,még véletlenül sincs!). Még valami: az ablakban ülőket is ellenőrzik és ha nem így jár el,megy a bünti.( rákérdeztem!) A sok befizető szív valaki hülyesége miatt. Elképesztő és felháborító!
Kollégaelvtárs emlékszel mit meséltem tegnap az lmp-plakátokról,hogy: "azok az egyetlen ellenzéki plakátok,melyek valamiért mindig sértetlenek"! oszt ma meg kiderül,hogy a cidesz gyűjtötte nekik az aláírásokat, de szép és orbitális lebukás,szépen átbaszták a szimpatizánsaikat! jól gondoltuk,-ez egy igazi mocsok áruló banda, schifferháttérelvtárssal az élen remélem már mindenki tudja: az lmp-re leadott szavazat a cideszt erősíti oszt salomosámenteket az lmp-be
aki a momentumra szavaz,az is cideszre szavaz ez tiszta matek hülyegyerekek még mindig a noolimpiából élnek én már az első nap aláírtam és még csak nem is a momentumnál, teljesen civil csapat gyűjtötte az aláírásokat a Móriczon
nekem ungár petikét nem bírja a gyomrom - az az igazi vicc amikor a demszkyn felhizlalt ungár petike beadja a törvényjavaslatot, hogy ugyanmár számoltassák el anyukáját smitt marikát ennek, komolyan, mekkora a realitása? hogy kerül ungár petike az lmp vezetésébe? egyáltalán az lmp-be, ami állítólag ELSZÁMOLTATNA
“Nemzetközi bűnügyek gyanúsítottja is kapott a letelepedési kötvényből . Ebből jól látszik, hogy miközben a kormány a migránsok okozta veszélyhelyzettel szembeni védekezésre építi fel kampányát, azzal vádolva jogvédő szervezeteket, hogy Soros hálózatának tagjaiként a migránsok betelepítésén dolgozik, addig maga a kormány a Rogán Antal nevéhez fűződő, a hasznot offshore-hálózaton keresztül lefölöző állami letelepedésikötvény-biznisszel lehetőséget adott arra bűncselekménnyel gyanúsított embereknek, hogy Magyarországon és az EU-ban szabadon mozoghassanak.” . https://index.hu/belfold/2018/03/28/nemzetkozi_bunugyek_gyanusitottja_is_kapott_a_letelepedesi_kotvenybol/
orbán állandóan azzal jön, hogy majd ő megvédi Mo.-ot, de pénzért simán beengedtek terroristákat is
"... listán szerepel Atiya Khoury is, aki az amerikaiak szerint Bassar Aszad szíriai elnök egyik legfontosabb pénzembere. Khourynak nagy szerepe volt az elszigetelődött Aszad-rezsim pénzügyi transzfereiben és segíthetett üzemanyagot szerezni az Iszlám Államtól az egyébként hivatalosan ellene küzdő rezsim számára. Khoury 18 éves fia a közösségi oldalakon posztolt képei alapján Esztergomban is járt."
tehát igaza volt orbánnak, hogy a migránsok között terroristák is vannak, csak azt felejtette el mondani, hogy azokat ők engedták be pénzért,amivel a zsebüket tömték...
most akkor kik is támogatják a terrorizmust? a civilek, vagy a fidesz?
remélem ilyenkor a fidesz hívők tapsolnak azért, hogy orbánék olyan bünőző terroristákat engedtek be, akik komolyan veszélyeztethetik az ország biztonságát;
Maradjunk még az lmp-nél! Az utóbbi hetekben több jele van annak, hogy túlélésre játszanak, le..arják ők a kormányváltást, csak bejussanak a parlamentbe, ahol akár aztán a mérlrg nyelve is lehetnek. Nem szövetkeznek, nem léptetnek vissza, mert az mszp nem egyeztet a jobbikkal (ezt ők mondják). Két önhatalmúlag visszalépő jelöltjüktől visszakövetelik a kampánypénzt, aztán ejtik a dolgot, mert rájönnek, hogy ciki. A Budakeszin a javukra (Szél B.javára) lemondó mszp-t nem viszonozzák. A dk tárgyalás utáni első bejelentésük (pogácsa, viszky) stb. A Schiffer féle belvárosi jogászos stílus még érződik rajtuk. Ja, és mitől is zöldek? Ungár Peti csak hab a tortán. A lényeg a túlélés, és a több száz milliós állami támogatás.
szerintem nagyon sokan vannak így ezért fog meglepetést okozni a jobbik úgy emlékszem 23 százalékra tippeltem őket aztán hozzáadtam 3-4 százalékot sajnos egyéniben megint túlnyeri magát a fidesz illetve nekem nem sajnos, nyerjenek és bukjanak csúnyán, az a cél
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül