Amennyire emlékszem, ennek a 4000-nek elég jelentős zsét kellett letenni a befogadásért. Nem azok voltak, akik ronyokban jottek a határon keresztül, és akiket elkell tartani esetleg.
Melyik mondatommal szeretnél vitatkozni? Írd le és ted mellé a sajátod! Akkor beindulhat egy beszélgetés. Addig te megismered a véleményemet, én pedig nem tudok meg semmit. :)
Magasságos mákos bukta Te magadnak is hazudol... kikuri kodkoda.... Nem látod nyakig állnak minden,bocs.Blos vezetésü ORSZÁGBAN EZEN MEGAJÁNLOTTÁK MAGUK FELÉ!! Bocs. beajánlották, Merker is ebbe ült bele! Le is csökent a pért támogatása!! Hát 10. hely mint feladat ez nem indokolt!! pláne mikor juniús a Döntő ügyrendi szavazás ez mesterkélt dolog lenne,na meg bagatelizálás, nem számba venni!! Nálad lehet 10. hely (amúgy is az ami nem látszik annak,na ne) újfent KOMOLY ELVÁRÁS ELŐTT ÁLLUNK
Én meg most nézem az ATV műsorát : Szavazz rám : Szél Bernadett https://www.youtube.com/watch?v=5fiYXVNzTCk nagyon jó..nézzétek meg... Én igazából azt szűrtem le hogy ígérgetni ezek az LMP -sek nagyon tudnak..a pénz hogy honnan lenne meg rá az rejtély... és igazából azt sem tudom hogy melyik oldalon is állnak ? szóval nekem ez elég langyos.
Itt tartottunk, (gondoltam én) aztán leírtad, hogy a kilencvenes évek végén vagy muszlim menekült voltál, vagy svéd, vagy mindkettő. Én meg bátorkodtam megkérdezni, hogy akkor ezt így hogy? Ezek után megkérdezed, hogy mi a problémám? Tudod mit? Soros!
Média nem engedi egyenes tájákoztatást rasszista dolog.. franba milyen kifejezés..::)))) De sok belefér ebbe is!! Szégén német ítt mondjuk ídegenbe elmerte mesélni NA EZ A HELYZET..
“Amennyire emlékszem, ennek a 4000-nek elég jelentős zsét kellett letenni a befogadásért. Nem azok voltak, akik ronyokban jottek a határon keresztül, és akiket elkell tartani esetleg.” . Te a 20000 kötvényes migránsról beszélsz. Orbánék ezen felül befogadtak 4000 muszlim országokból érkező migránst is! . Abszurd, hogy fingotok sincs a tényekről.
Phylaxa mondanivalójával kapcsolatban még egy normális érvelésed nem volt,csak a mellébeszélés.Komolytalan vagy.Az meg hogy valaki kijelentse "a migráció nincs Magyarország 10 legnagyobb problémája között" ahhoz kb. vaknak kell lenni.
Nem vagyok matematikus, de szeretem, értem és használom a matekot. Szerinted meg lehet érteni úgy is a dolgokat, ha nem vagy áldozat bizonyos helyzetekben? Esetleg, ha bíró sem vagy, akkor nem is érthetsz semmit? :)
De kérdeznék valamit. Szerinted az iszlámnak vannak törvényei? Mert szerintem vannak és aszerint élnek a muszlimok. Szerinted hogy van ez? :)
Szerinted a kormány és a BM alá tartozó Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal hazudik? Minden infó onnan van. . Akárhogy görcsölsz is, ezek tények maradnak. Ne akard tagadni, mert csak magadat járatod le mégjobban.
Te mindég azt csinálod, jó kifogás sosse rossz!! Magyarország összetetartó ereje, amit prezentálsz azzal nem csökkent.. maradjun ennyiben!! Tőled aztán jöhet boldog boldogtalan..
Megkérdezted mind? Van rá statisztika? Az 1300 kvótásat is ugyanebből a körből MI bíráltuk volna el, tehát akkor ugyanez azokra is igaz lenne... . Sehogy nem fogjátok tudni bebizonyítani, hogy ugyanabból az 1300 több, mint a 4000, akárhogy görcsöltök is.
Nem.Az 1300 kötelező kvótás nem menekült,hanem illegális migráns,az Orbánék 1300-a viszont tényleg menekült! Többek között pont az olyan 1300 kötelező kvótásak üldözték el Orbánék 1300 menekültjét akiket ti szeretnétek annyira itt látni!
Sehogy nem fogjátok tudni bebizonyítani, hogy ugyanabból (a kvóta szerinti) 1300 több, mint (az Orbánék által végül tényleg befogadott) 4000, akárhogy görcsöltök is.
Szóval te ilyen Phylaxa szakértő vagy! Akkor te nyilván meg tudod ezt fejteni: "#2278"Életem során megtapasztaltam mind a menkültügyi, mind a migránspolitikát, a Genfi-egyezmény alapján. Azt is megtapasztaltam, ahogyan az 1990-es évek végétől elkezdték betelepíteni a "menekülteket" pl. Svédországba. " Ezt hogy értsem? Iszlamista "menekült" (azt se értem, itt mi a faszt jelent az idézőjel?) voltál a 90-es évek végén, vagy svéd?
“Nem.Az 1300 kötelező kvótás nem menekült,hanem illegális migráns,az Orbánék 1300-a viszont tényleg menekült!” . Hazudsz. . 1. Megismétlem: Orbánék 4000-e ugyanakkor, ugyanonnan jött, mint a kvóta 1300-a. . 2. Megismétlem: azt is MI BÍRÁLTUK VOLNA EL. Ugyanazzal az eljárással. Nem embereket, hanem az ELBÍRÁLÁST KELLETT VOLNA ÁTVEGYÜK.
"Megkérdezted mind? Van rá statisztika?" . Neked van? Mielőtt linket kérnél tv híradókban láttam,hogy nagy részük NEM MUSZLIM menekült,hiába muszlim országokból jöttek! . És pont azok az illegális migránsok üldözték el őket pl.a keresztény vallásuk miatt akiket ti annyira ajnároztok,és fogadnátok be kötelező kvótával!
Tehát ott tartunk továbbra is, hogy görcsösen azt akarja a Fidesz és a hívek behazudni, hogy ugyanabból 1300 több, mint a 4000. . Ehhez tényleg vakhit kell, hogy valaki bedőljön ennek.
Hazudsz. . 1. Megismétlem: Orbánék 4000-e ugyanakkor, ugyanonnan jött, mint a kvóta 1300-a. . 2. Megismétlem: azt is MI BÍRÁLTUK VOLNA EL. Ugyanazzal az eljárással. Nem embereket, hanem az ELBÍRÁLÁST KELLETT VOLNA ÁTVEGYÜK.
Hozzáteszem ismét, ez a migránskérdés engem kevésbé érint meg, ma a híradóban alig bírtam kivárni a végét, szörnyű volt. De azért nem hiszem, hogy 4000 menekülttől félnek az emberek, ennyi migráns naponta jött be a csúcson, nem kértek letelepedést, csak jöttek a határon. Tudod, ptt voltam, láttam őket peca közben... És tovább aligha tudnának menni, a nyugati határainak védik az osztrákok, sőt, a németek sem hülyék, ott állnak fegyverekkel az osztrák-német határon, nézik mindenkinek a pofáját, aki bemegy, aki nem tetszik, állítják le. Szerinted miért? Tudod, én járok erre-arra. Látok ezt-azt.
Te inkább ne dumálj: . "Phylaxa 2018. február 17. Maximálisan migráns párti vagyok és az is voltam mindig is.” . “Phylaxa 2018. március 18. 17:13 Egyébként valóban migránspárti vagyok”
Én nem akarok bizonyítani semmit, ha adod a linket, hogy az idők végezetéig el van fogadva, hogy Magyarország összesen 1300 iszlám menekültet kell, hogy befogadjon, akkor megadom magam. Mondtam, én láttam, mikor özönlöttek, nem hat meg sem 1300, sem 4000, naponta jött ennyi.
ennek csak a narratíva szintjén van jelentősége orbáni erre építette fel a kommunikációt közben földig hajolt brüsszelnek, hogy küdjék a lét közben itthon meg uszít ennyi történt hangsúlyozom, hogy a kínaiak jelenléte az igazi probléma nem véletlen, hogy a németek szinte egyáltalán nem engedik be őket
“De azért nem hiszem, hogy 4000 menekülttől félnek az emberek” . Hát persze. Ez a Fideszes válasz: a 4000-től nem kell félni, de ugyanabból 1300-tól igen. Attól annyira, hogy ezért 3 éve hőbörögni kell, meg elszórni sok 10 mrd adóforintot. De a 4000 az rendben van:) Ne nevettesd ki magad. . Tokos, te ennél régebben sokkal értelmesebb voltál. Ez akkora blődség, hogy ennek csak extrém tájékozatlanok és/vagy teljesen elvakult szektás fanatista Fideszesek dőlnek be.
orbánod miatt özönlöttek orbánod nem védte meg a schengeni határt, hanem előre megfontoltan ráeresztett a németekre 400 ezer migrót csókolj kezet merkelnek és az osztrákoknak, hogy nem tolták vissza az összeset
Mondom, én 1300-tól sem félek, csak itt ücsörgök magamban, és várom a linket, hogy Magyarországnak összesen maximum 1300 menekültet kell befogadni, és ez kőbe van vésve az idők végezetéig.
minek kínlódsz vele? neki az 1300 több mint a 4000 sőt a 20 ezernél még több a muszlim migró csak akkor bszza meg az asszonyt ha NEM KÖTVÉNYES ennyit lehet leszűrni
“Mondtam, én láttam, mikor özönlöttek, nem hat meg sem 1300, sem 4000, naponta jött ennyi.” . 1. Az özönt Orbánék eresztették át rajtunk. . 2. Ebből kellett volna a kvóta szerint 1300 ELBÍRÁLÁST (nem embert!) átvennünk. Tiltakoztok/hőbörögtök. . 3. De ugyanebből befogadtak 4000-et. Ti meg tapsikoltok.
Látod, ha válaszolsz a kérdésre, akkor azt meg lehet érteni. Valóban nem kell "áldozatnak" lenni, ahhoz, hogy valamiről információd legyen, de te azt írtad, hogy "megtapasztaltad ..." A tapasztalás az személyes átélés. Ezért volt szerintem értelmetlen a mondatod. Persze, még így is érdekelne, hogy honnan szereztél hiteles információkat a kilencvenes évek svédországi történéseiről. Ami meg a kérdésedet illeti, igen, az iszlámnak vannak törvényei, ahány iszlám, annyi féle, és a muszlimok azok szerint élnek, ahány féle muszlim, annyiféleképpen.
Mondom, a linket adjad, nem a 4000 és nem a 200 a zavaró, hanem a 400 000. Tidod, ha nem védenénk a határokat, akkormár lenne egymillió, és a németek leszarnák. Ennyi öregem. Mit csinálnál velük öregem?
A kerítést nem ezértépítették a baloldal nagy tiltakozása ellenére? Tulajdonképpen, ha védi a határokat, az a baj, ha nem, akkor az? Szeirnted hány ember kell, hogy egy 200 km-es határvonalat folymatosan őrizzen?
nem egészen addig most julius Ügydöntő Eus szavzás Balos Eus képviselőink kivállóan elsőhelyen már előre a Kvótára igennel szavasztak Akkor nem kel nagy logika Juliusi Eus szavazás kinek az érdeke!! Fidesz KORLÁTNÉLKÜLI KVÓTÁRA NEM// mint ilyent Balosok már előre megszavazták Jóhát ezzel a médiában nem dicsekednek ""SUTYERÁK""módba úgy tesznek, minha árnyákra vetődnének!! Ha az ellenzék nyer ebből Migrációból remélnek nagy zsákmányt magunak!!
Aztán tulajdonképpen azt is mondjátok el, hogy mi a teendő, ha egy ilyen migráns átlépi a határt? Le kellett volna lőni? Vagy gondoljátok, hogy ha mondják neki, hogy sipirc vissza, visszamegy? Falat, kerítést nem ér építeni, az ellen itt tiltakoztatok habzó szájjal.
2015-ben amikor az osztrákok lezárták a határt és a Keleti-ben feltorlódtak, akkor mi is volt a duma? " Orbán nem engedi ki őket. " Ökörség az egész. Aki bejön az itt is marad. Minél hamarabb felfogjátok ezt, annál hamarabb értitek meg, hogy létezik "kritikus tömeg".
A kerítést habzó szájjal szidták,hőbörögtek micsoda dolog már,de azt is elvárják,hogy Orbán kerítés nélkül se engedje be őket,és ő tehet róla ha bejön 400 ezer,mert tartóztassa fel őket,mert csak!!! :)))) Nagy az isten állatkertje.
miért játszod meg magad? orbánod hagyta h bejöjjön 400 ezer migró a schengeni határon utána nyavalyogtok, hogy a görögök nem védik meg schengent miért, te megvédted? orbánod ráengedett 400 ezer ellenőrizetlen migrót európára az osztrákok jóindulatán múlt, hogy átengedték őket nyugodtan mondhatták volna, hogy a schengeni határ magyarországon van
meséld el hány migró akart átjönni a kerítésen, illetve miért nem védte meg orbáni a schengeni határt, amikor tényleg sokan jöttek illetve mit ér a drótháló ha 400 ezren vannak mögötte?
Igen, megtapasztaltam és meg is értettem, hogy ez már nem működik.
Ha pedig szerinted is az iszlám törvényei szerint élnek a muszlim emberek, akkor azt is megérted, hogy nem élhetnek a mi törvényeink szerint. Márpedig, ha nem nyugodtan és kezelhetően engeded be őket (tudod, amiben valóban integrálódni tudnak, mert kevesen vannak és muszáj keveredniük), akkor bizony semmi mást nem teszel, mint párhuzamos társadalmakat hozol létre, ami bizony terjeszkedni fog.
Te hogyan oldottad volna meg a kérdést? A németek egyébként szeretik amigránsokat, Angela asszonyság imádja őket. Nyilván mőt már nem nagyon kívánja meg egyik sem :-) :-) :-). Szóval nem értem, hogy mit prüszkölnek a 400000 ellen.
A 4000 menekült,és a 20 ezer kötvényes nem letelepedni jött ide! Ellentétben a ti 1300 kötelező kvótás illegális migránsoktól,neked annyira fogalmad nincs semmiről,hogy az valami elképesztő.
Van nekünk rendes ország belépőnk is Vagy már az se Hu én nem járom a Határt ki-be... Ez az egész határ kerülésgetés egy nagy imrovizáció!! könböző szereppel ellátva!! Egyetértesz velem Simon..
A 4000 menekült muszlim? Én nem tudok róla. Megpróbáltam leírni, hogy talán el kellene gondolkozni ezen, de titeket nem érdekel. Én nem tudom . AMit én feltételezek, az bizony keresztény menekült, de én csak feltételezem, ti tudjátok. :)
Hogy milyen törvények vannak a fejlett országokban? Ezt kérdezed? Nos a római jog és angolszász jog. Muszlim jogról nem tudok a párhuzamos társadalmakat leszámítva, de ez utóbbi terjed a legnagyobb intenzitással a kontinensünkön, miközben a mi jogainkat passzintják fokozatosan hozzá. Szerinted hogy van ez?
A migráskérdésre visszatérve, annak idején beszélgettem olyanokkal, akik nagyon nem szívlelték Orbánt, de migráns kérdésben alapvetően mind támogatta. Valszeg emiatt is van most ez az agymosás a kormánypárti médiában, már az is elég lehet, ha nem mennek el protest szavazni, hanem horgásznak. Mondjuk. Bár nekem is kezd a könyökömön kijönni, pedig alig nézem a ezeket a csatornákat.
a.) Te szívatsz engem! Áruld már el, hogyan a bánatos faszban tapasztaltad meg a svéd menekült befogadást, ha se svéd, se menekült nem vagy? Te voltál a vonat, vagy mi a fasz? Amúgy, meg a muszlimok otthon eldönthetik, (ha eldönthetik) milyen törvények szerint élnek, itt meg nem dönthetik el. Ha a mi törvényeinket nem tartják be, akkor mennek a sittre, vagy ahova akarnak. Nem olyan bonyolult ez!
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül