Érdekes, hogy mennyire félnek a bevándórlóktól pár országban....ez kb olyan, mint USA-ban amikor az emberek félnek a feketéktől, de hát ők hurcolták oda/ az őseik./..ugyanez megy Fr. Német Belga stb országokban...kolonizálni jó volt, elrabolni, legyilkolni embereket élvezni az ebből eredő hasznot...most hogy úgymond visszanyal a fagyi, meg mindenki be van tojva és fel van háborodva.
És ennek ellenére szinte az összes makrogazdasági adat javul.Na ez a világ hetedik csodája.Nemzetközi hitelminősítők,csődkockázat,gdp arányos államadosság,államháztartás hiánya,eurostat,,fizetések(még így is dinnyemagon a lószar az értéke de majdnem duplája mint 2010--ben volt).Ezt kéne már,hogy egy ideológiailag képzett elmagyarázza miért lenne jobb nekünk ha azok vezetnék ismét az országot akik stadion erdőket hurcoltak ki úgy,hogy itt még egy lelátó sem maradt?Csak az,hogy gyűlöljük OV-t az kevés meg,hogy ML az is.Kisértetiesen hasonló az index ,népfarka és 444 retorikája mint anno az első fidesz kormány alatt amikor gyúlölni kellet OV-t és apját,mert kavicsot szállított a vegyépszernek és 1 yard volt 1km autópálya.Az agymosottaknak addig mondták amíg visszajöttek az ideológiailag képzettek és 2-3 yard lett 1km autópálya de az egybites boldog volt ,mert nem OV apja szállította a kavicsot 1 yardért.8 év kánaán után csödbe vitték "demokratikusan "az országot és mindannyian tudjuk az eredményét.Miért jobb az nekünk ezt magyarázza már el valaki.(De ne Bolgár úr vagy Rónai úr)????????????
őszintén..téged nem irritál, hogy mindenki milliárdos lett a haveri körben?..nem szeretnél egy nyugati rendszert, ha nem magadnak legalább a gyerekeidnek? /és most hagyjuk a migránsokat/
ja..::))) -KARTELEZÉS HELY,DE RÉGEN VOLT AUTÓPÁLYA ÉPÍTÉS!!! BIZTOS EMLÉKEZNEK JOBBAN A T. BALOSOK! Aranyos felmondás, felbeszélés.. meghajolok kegyed előtt
Azé bírtam a gambit Ti gyereket csináltok ennek Adókedvezményét velem/tölem kérítek számon!! Hát kérem van rejtett aglegény adó is::))::)))Áhh 100 intézkedéssel Migrációnak gátat lehetne szabni!! Én monjuk legnagyobb szolidariásomat fejezem ki gyerekekért Sőt ítt a házba SZÜLTEK AZONNAL MEG IS MUTATTÁK!!!
Szerintem az összesről.Ezek tények!Az árak km-ként egy klattyantásra a neten megtalálhatók.Ez csak pár stadion erdő volt .Arról ne is beszéljünk,hogy a kamatokat mindig felnyomják ,hogy az államháztartás hiányát(állampapír stb)ebből kell fedezzük mint mindenhol a világon és így talicskázzák a sustorgóst kifelé.A billentyükre rácsapsz párszor a számológépen és rögtön rájösz mennyire olcsó nekünk ML és a többi.
Törölt felhasználó2018. 03. 26. 16:30
HPeter76. Már évek óta ezt csinálod, különböző neveken, teljesen érthetetlenül fogalmazol több fórumon. Jó lenne ha átgondolnád mielőtt leírod, mert teljesen követhetelen a gondolatmeneted, nem beszélve a fogalmazásmódról.
A volgyhid pont medgyessi kormany alatt epult. Az orban kormany alatt elkeszultek a tervek es szerzodestervezett isvolt a vegyepszerrelde azt vegul nem irtak ala es a medgyessi kormany valtoztatott a terveken es a strabag epirette meg a hidat ha jol emlekszem.
A frac nézi, Megyóék kezdték el még monta is ítt sok pénz kifolyt.. Megyó nem tudta elnézni(ebbe is búkott bele) Igaz csúpán megpuccsolták jó testvérei!! -utánna mégjobban folyttódott pénzlenyúlás Átadáson lehetett ott O.V.
Az orban kormanynal ugyanez ment csak a vasutepitesnel. Semmivel se kulonbul. Nalunk dragabb volt 1 km vasut az alfoldon mint a horvatoknal a hegyeken at. Igaz azon akkor Simicska kozgepe kaszalt de semmivel se volt "olcsobb" vagy lenne olcsobb nekunk meszaros vagy a 100 milliard feletti vizes vb pl.
Igazán? Akkor miért írtad a topikomban pár hónappal ezelőtt,hogy régebben Soros aktivista voltál? Részletesen elmesélted hogy ragasztottál plakátokat valamelyik szervezetének.
Miért hazudsz? Múltkor már szóba hoztad ezt a témát,ugyanúgy bemásoltad a linket,és azt fűzted hozzá,hogy Orbán is kötelező kvótákat akar,ami szemenszedett hazugság,erre reagáltam.
Esztergom bp vasut 60 milliardbol tized annyi embert se szalitva naponta? 120 milliardos vizes vb amit a spanyolok 8-ad annyibol kihoztak? Nem mondom hogy nem pazaroltak a szocik. Nem is tetszett. Valtast es elszamoltatast akartam es szavaztam is a fideszre. De ha a Fidesz csinalja ugyanazt nem hunyom be a szemem.
Erre a reszre gondolsz: "Ezen tények alapján arra sürgetem a Főtitkár urat, hogy kezdeményezzen tárgyalásokat e teher globális szintű megosztásáról. A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként." Mert ezt masoltam ki a cikkbol masik ket bekezdessel. De ott az egesz el lehet olvasni.
Amugy m4-et nem alitatta le az EU es Orbanrk fejeztek be. A teljes projekt meg valami 450 milliard volt. De az EUs OLAF jelentesig 7 ev alatt Fideszek egy feljelentest se tett vagy hozott nyilvanossagra szerzodest. Befejezte ugy ahogy elotte ment. Az Olafnak kellett szolni es akkor inditottak csak nyomozast. Errol ennyit. En is elszamoltatast szerettem volna errol is.
Hogy megy ez először is Jávor Benedek sokat feljelentet Odáig értem kitől kapott fülest Mi feljelentésekbe nagyon jók vgyunk még a koráábi rendszer sajátosságait maunban hordozzuk Ezzel bizonyítsuk,hu mink milyen jók vagyunk Gondolják fek kell jutni a létrán!! 2. OLAF kik vannak benne, Kinek adtak megbízást na jó témát boncolgatok!! ((Ma már mindent felhasználnak polítikai célokra!!))
"De hogy közbe mi szidjuk az EU-t és ENSZt ajánlások miatt és állítjuk be kötelezőnek mikor anno mi követeltünk kötelező kvótát, és mellé még azt a hazugságot terjeszteni hogy bárki más akik nem mi vagyunk az Soros bérenc és kötelező betelepítést akar az pofátlanság." . "Pontosabban ő pont kötelező kvóta alapú és befogadásról beszélt." . Erről beszéltem,ezekben állítottad "Orbán kötelező kvótáit" miközben pont arról beszélt az ENSZ-ben,hogy Európa nem fog kibírni ekkora migrációs nyomást,és destabilizálódni fog.
Egyebkent igazad van ezek alapjan tenyleg voltam Soros aktivista a Fidesz definicio szerint szoval meg kell kovesselek tenyleg voltam bar a Fidelitaszba sose csatlakoztam igy tag sose voltam es penzt sose kaptam mert elhivatasbol csinaltam.
Szó nem volt a fideszről, és ez a ti bajotok signal barátoddal,hogy nem vagytok egyenesek, következetesek.Most már letagadod,mert valószínűleg ciki lett.
Megmondom ilyen feljelengetéseket messzire kerülöm,ha a rendszer ROSSZ KÉREM JAVÍTSUNK RAJTA!! na mi is tartozhat még ebbe, van/lehet zsalolás,nemzetelleneség amit csak elképzelsz, rálehet fogni!!! Régen is mismákoltak!! Lásd a Face ez libsi alkotmány aztán más politikai nézetek megjelenését kizárja!! Láss csodát ma már ide jutott!! úgye nem olyan nyilt az a fránya SZÓLÁSSZABADSÁG!! Persze nem is fogják megtudni Cégeket ki dobta fel!! Hogy lenne ezmár ez így KÓSER mikor az árúlkodást díjzzák,letaposssák!! ((Jávor Benedek ebbe egy láncszem)) Mondja nekem valaki,ha nem így van,sőt észre vettem a sokan a mások kiszolgáltatotságában tallálják örömöket!!!-egyszerű a dolog..
Ha kigyógyulnál abból, hogy a saját elképzelésedet tukmálod rá másokra (ki ő, mit csinál, miről mit gondol), akkor talán nem jutnál ilyen következtetésre.
Orbán kötelező KVÓTA javaslat, ember ez 2015-be volt Most néz meg mire KÖTELEZI magát!! semmi visszaható nincs a 2015 felszólalása mögött Politikába ügyelt Ő arra nem negligálja magát Ennyi szőrözést életembe nem tapasztaltam Drágább lesz már a HÚS,MINT LEVES!!
Sose tagadtam le semmit amit életemben tettem. Pont úgy éltem hogy sose keljen. ha soros aktivista lettem volna ( mármint a fideszen kívül :) ) akkor azt is vállanám. Egyszerűen csak nem voltam. Biztos van olyan Soros által támogatott szervezet a Fideszen kívül is aminek a munkásságában részt vettem volna.
Soros a Demokratikus (Baloldal minden pártja SOK SOK) VILÁGHATALOM KIÉPÍTÉSÉN DOLGOZIK MEG DOLGOZOTT EGÉSZ ÉLETÉBEN!! Republikánusoknál ez nem tolják!! De nem is díjazzák!! Persze ALAPÍTVÁNYOK FELHASZNÁLÁSÁNAK A REPUKLIKÁNUS OLDALON OTT IS VAN BEVEZETETT GYAKORLATA,FELHASZNÁLÁSI MÓDJA.. ..
https://forum.portfolio.hu/topics/soha-nem-latott-tamogatas-a-soros-terv-ellen/26590?oldal=92 ""Ti signal-al melyik szervezeténél dolgoztok amúgy? :) Nagyon feltűnően csináljátok amit csináltok :)" Signal nevében amúgy nem tudok beszélni. Én kb 2000 és 2004 között támogattam egy soros pénzelte szervezetet vidéki aktivistaként. plakátokat ragaszgadtunk szórólapokat hordtunk szét stb... Természetesen ingyen. Sajnos a választásokon akkor nem szerepeltünk úgy ahogy vártuk. Sajnos későbbiekben a tanulmányaim utána pedig a munkám miatt nem tudtam aktívan részt venni a szervezet segítségében de támogattam az ideológiát amit akkor képviseltek. Akkor én most Soros ügynök vagyok? Munkahelyeim során minden esettben versenyszférában doloztam sose segítettem vagy dolgoztam Nonprofit vagy civil szervezetnél. És te kedves simeone szeretnél megosztani valamit minden bizonyl érdekes életedből?" Itt a teljes hozzászólásom. Csak gondoltam leesik hogy a Fideszről beszéltem :).
csak kiderül, hogy a maffiakormány hogyan lopja meg a magyarokat: "egy magyar férfi az FBI tanúvédelmi programjában kapott papírokkal él az Egyesült Államokban, és azért kíváncsiak rá az amerikai hatóságok, mert gyanújuk szerint ő is egy szem volt abban a láncban, amelynek segítségével az elmúlt években három-négymilliárd euró, vagyis ezerháromszázmilliárd forintnak megfelelő összeg szivároghatott ki Magyarországról arab és ázsiai számlákra. A pénz az amerikaiak gyanúja szerint a nyertes uniós pályázatok "alkotmányos költsége", a kormánypárti politikusok részére visszaosztott jutalék." nem csoda, hogy orbánánék miért barátkoztak és üzleteltek arab bünözőkkel és ázsiai diktátorokkalaz FBI szerint 1300 000 000 000Ft-tot loptak el (ez minden magyartól újszülöttől az aggastyánokig fejenként 130 000Ft); és ez az ami most kiderül, valószínűleg ez csak töredéke annak, amit valójában elloptak fidesz hívők is olvassák el, legalább megtudják, hogy a kormány hogy veszi hülyére őket: https://index.hu/belfold/2018/03/26/megszolalt_a_magyar_rendorseg_az_fbi_vedett_tanujanak_ugyeben/
Elötte pár hozzászólással írtam ezt: "Az egyetlen Magyar párt aki pént kapott sorostól a FIDESZ." Szóval ha ebből se eset le akkor akkor most segítek. A FIDESZRE GONDOLTAM!
A 2000-2004-es időszakban amikor te aktivista voltál,Soros már nem támogatta a Fideszt,ezért nem értem miért kellene egyértelműnek lenni,hogy te a Fideszre gondoltál.A rendszerváltáskor és a 90-es évek elején valóban támogatta,de miután a Fidesz jobbra fordult a támogatás is abba maradt.
Ne vitatkoz kicsim menjenek át Jugókhot(szerbekhez) beszéljék rá a MIGRÁNSOKAT aztán tolják íde nekünk Tényleg repülövel kötélen is lehet...::))) Bebizonyítják KERÍTÉS 0-la
Inkább így nemzet nincs akkor már magadat se találod benne!!! magunkat se találjuk benne Na azé van aki másképp gondolkodik!!! Na ezt mondtam én aki a Migránsokat veszi/teszi első helyre az magával csesz ki!!!
Nagyon szép eszembe jutott Eus vezetőink hogy gondolják Ennyi migránst ráereszteni egy országra ez MÉRHETETLEN PAZARLÁS... Hiszen tudnának helyet/földet nekik Mi is üres földel indítottunk! köszönöm köszönöm..
mindig az volt a véleményem, hogy orbánit az eu vagy az usa intézi el, ha éppen olyan kedvükben lesznek orbáni veszélyes játékot játszik, amikor lavírozni próbál saját fontosságát kiemelve a nagyhatalmak között de ő csak egy falusi kisz titkár, egy morzsa
Mint amikor gumicsizmában, szotyit köpködve megtekinti az árvízi védekezést :) Mint egy igazi Államférfi :)) A saját lábon álló rokonai csak hab a tortán. Pfejj, undorító hazaárulók...
Az EU a pénzek megvonásával (pl nem csatlakozunk az uniós ügyészséghez, és kész), az USA pedig a pénzmozgások/pénzmosás nyilvánosságra hozatalával, kapcsolatba hozva a terrorizmus támogatásával. Csak az a baj, hogy megint külső hatalmak rendezik el a sorsunkat.
Ja,persze miért nem 10000 mrd Ft akkor már? Az szebben hangzik,nagyobb hatást érsz el vele.Bebizonyosodott,hogy ez az amerikai védett tanú a 3-4 mrd eur-s sztorijával ugyanakkora Simicska kamu,mint Kósa 1300 mrd Ft-ja,az "örökösnő" már le is lépett külföldre,miután elkezdett forrósodni a lába alatt a talaj,de ti ezeket csont nélkül bekajáljátok,mert ilyen híreket szeretnétek hallani,a valóság másodlagos.Ja,Semjén vadászatáról már nem is beszélve. . https://index.hu/belfold/2018/03/26/megszolalt_a_magyar_rendorseg_az_fbi_vedett_tanujanak_ugyeben/
én megértem, képzeld magad a helyzetébe. (azért a listás ajánlásuknál - szavazz a legszimpatikusabbra - hozzá kellene tenni, hogy ha az várhatóan bejut a parlamentbe)
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül