Ugy tudom azt egy gyf beszed valtotta ki. Választás eredménye miatt semmi zavargas nem volt. Ne mosd össze a kettőt. Bar végülis azt csinálsz amit akarsz, mindenkintudja mi volt, illetve aki nem es erdekli a google segit neki.
Egyetértek. De a kettős állampolgárság kiadását is jelentősen meg kell szigorítani (ne adjunk ukrán bűnözőknek) és a már kiadottakat is felül kellene bírálni, indokolt esetben visszavonni.
DK-nak leginkább az fáj mióta -Önállóan indul MszP-PM grupp (CSOPRTBA) Bent is vagyok kint is vagyok Nem adnak/nyújtank számára Visszalépést!!! De máris feltehetem a kérdést mint Önálló párt Mszp-PM-en kivül is megtalálná!!!
erről már egyszer vitatkoztunk nem létezik kettős állampolgárság lehetsz több ország állampolgára, de sehol sem tartják nyilván a másikat ez az oka annak pl. hogy az osztrákok lemondatnak az eredeti állampolgárságodtól, de ha azt visszaveszed nem tudnak róla - persze véletlenül kitudódhat (ilyen volt a török ügy, mert ott nem lehet ingatlana csak török állampolgárnak), akkor elveszik az osztrákot az olaszokat nem érdekli a románokat sem a szlovákot tudjuk nagyon régen még a népköztársaság idejében az útlevébe viszont be volt írva
Szövegemnek ez volt a lényege... Akkor értsd így a lentit: . ...de a határon túliaknak adandó/adott magyar állampolgárság kiadását is jelentősen meg kell szigorítani (ne adjunk ukrán bűnözőknek), és a már kiadottakat is felül kellene bírálni, indokolt esetben visszavonni.
Nem kell megkérdezni, tudom anélkül is. Ez megint egy mocskos hazugság, ha nem az lenne, akkor a rendszámot mutatnák bizonyítékként! Téged nem zavar, hogy nincs bizonyítva, hogy ez Orbán autója?
mint a szlovákok Akkor Ő rájuk nem is számíthatunk szavazáskor? Én tőlem mit magyar oda szavaz ANYAORSZÁGBA!! Mért is Olyan egyszerű vissza ellenőrizni!!Na van erre péda azé!!! Persze,hamisnak állítanák be magukat Renszer úgyis kilöki!! a másik ezeket ELŐÍRT feltételeket,hanem teljesítik Bizonyítani kell!!! De most ébrednek FEL...CSAK VAN EGY SZŰRŐ!!
Ezt Orbánéknak mikor mondod? Tudod: befogadtak 20000 kötvényes, meg a kvótát 3-szorosan túlteljesítve bő 4000 muszlim migránst. + az állampolgárságot kapott ukrán bűnözők.
Igen elismerem, hogy ez durva volt egy kicsit (bocs), de már nagyon nehezen viselem a sok sületlenséget, amivel embereket próbálnak/próbáltok bemocskolni minden bizonyíték nélkül. Az nem bizonyíték, hogy xy média megírta, mert egy másik xy média meg pont az ellenkezőjét bizonyítja. Ha egy baloldali média azt állítaná, hogy Orbán maga az ördög és csak azért visel cipőt, hogy ne látsszon a patája, szerintem azt is teljes mellszélességgel támogatnátok mindegy, hogy mit mondunk a Fideszről, csak rossz legyen :(((
A 2006-os zavargásokat vontad kétségbe, erre hoztam forrást. Most azt kéred, hozzak arra, hogy a választások miatt-e. Következő az lesz, hogy vegyelek feleségül.
minek mondjam ? 1: az én szavam lepkefing ! 2: tény h merkel meghivta az arabokat , ezt mindenki elismeri/tudja ! , az általad számolt 20e , az 4x-es szorzoval számolt mennyiség ! , ugyanezen lokikát követve merkel már 6milliot hivott be ! igaz ? , jol számolok ? 1,5 x 4 = 6 mill :)) mivel tözsdei portál , szted a munkaerőTULkinálat milyen változást hozna a béreknél ?
inkább arról van szó, hogy rendes magyar ember nem támogat mszmp-s párttitkárokat, kisz titkárokat most ugyanakkor van egy faramuci helyzet, hogy bizonyos választókerületekben kénytelen a másik mszmp-s görényt támogatni a fideszes görénnyel szemben vagy hagyja, hogy a bolsilibsi fidesz nyerjen ez nagyon kemény már ezért el kell takarítani ezeket, hogy az embert ilyen helyzetbe hozzák azzal együtt, hogy nyerjen a fidesz és bukjon menet közben - erre nagy ugyanis az esély
Érdekelne hogy szerintwed melyik média hazudik szerinted többet? Az origo pl vagy mondjuk az index? És szerinted melyik ellen indítottak és nyertek meg több helyreigazítási pert?
Sziasztok! Megy itt a viaskodás, hogy ki fideszes ki ellenzéki. Vsz nem ez itt a kérdés. Válaszoljatok nekem: ha nem a fidesz nyer, jobb lesz az nektek? -Több lesz a fizetésetek? -Jobb lesz a közbiztonság? -Jobb lesz az egészségügy vagy az oktatás helyzete? -Több lesz a családi kassza bevétele? Most komolyan, mondjátok meg mit vártok mondjuk Vonától, vagy Karácsonytól, esetleg Gyurcsánytól! Tőlük várjátok a jólétet? Vagy csak a lelketeknek (az enyémnek is) az tesz-tenne jót, hogy azt gondolhatjátok: "na ezek sem lophatnak többet"! (Persze majd jönnek az újak lopni...) Nem a szívem csücske a mostani bagázs. Ha a szívemre hallgatnék soha a büdös életben nem szavaznék rájuk! DE! Ennyit én és a családom még nem kapott Magyar kormánytól mint amit tőlük kaptam...és a környezetemben lévő sok száz ember-család akiket ismerek...
Értem. Szerinted én azzal szeretem elfoglalni magamat, hogy a felcsúti maradonával ellentétes véleményre helyezkedek? Nálam ez egy ilyen sport? Nincs jobb dolgom? Magadból indultál ki?
bűnös az is, aki néma ha te támogatod a lopást szavazz csak a baksisért - ja és, mit kaptál ezektől? csok-ot? mert azzal tolták fel az ingatlanárakat, hogy mások ne tudjanak venni adókedvezményt? szerinted, ki fizeti ki a te kedvezményedet? mi van még? hozzáteszem, hogy mindezt az eu-tól és a globális kamatcsökkentéstől kaptad
Várjuk ki a végét! Azért, mert néhány fórumon 10-20 (esetleg néhány 100) ember folyamatosan mocskolódik, balgaság lenne azt hinni, hogy mindenkinek ez a véleménye az országban. 2014-ben is folyamatosan azt szajkózta az ellenzék, hogy a Fidesz bukni fog, mert kormányváltó hangulat van az országban! 1 szavazaton múlott a 2/3!
szerinted nem minden pártnak az a célja, hogy hatalmon maradjon? gondolkozz egy kicsit és igen, a balosok mindig sokkal többet adtak, eleve erről szól a baloldal
Érdekes Fidesz propaganda az, amit nyomsz egy arabbal a profilképen. Mondjuk Phylaxától tudjuk már, hogy migráns pártiak vagytok és a befogadott 20000 kötvényes és bő 4000 muszlim migráns tényleg ezt igazolja.
Ok csak én hozok számokat is hozzá :). Origo 2017: 25 per amiből 9-et elveszített. Index 2017: 20 per de egyet se veszített el. Szóval igen én sejtem a te véleményed pont ezért kérdeztem hogy van is esetleg valami ami alapján kijelented ezt vagy csak az fáj hogy a fideszről rosszat írnak? esetleg nem a kormány kampány hazugságát tolják. Csak érdekességképpen: https://atlatszo.hu/2018/03/24/53-helyreigazitasi-pert-vesztett-tavaly-a-kormanykozeli-media-sokkal-tobbet-mint-egy-evvel-korabban/ Kormánysajtó: 53 elbukottt helyreigazítási per. Ellenzéki sajtó: 6 elbukott per. Úgy hogy benne van pl a 444 is amiről nekem is rosszabb véleményem van, de a kkormány sajtó közelébe se tudd jutni.
Viccelsz wazze :))))! Mi a picsát adott neked és az országnak a baloldal???Jó, veled nem is vitatkozom...én se jobbos se balos nem vagyok, így felesleges minden szó!
ember abból lehet osztogatni, ami van a kiszes fidesz beleszaladt a globális fellendülésbe a negatív kamatokba és soha nem látott mennyiségű eu pénzbe - MELYIKHEZ VAN KÖZE? sorold fel légy kedves és tedd hozzá, hogy elment 500 ezer DOLGOZÓ - nemcsak hazautalnak, hanem a munkanélküliséget sem növelik
Orbán így beteg úgy beteg ti állítják!! Akkor Kondrád Gy. író miket írt róla--> Aztán már ez tényleg sok... SZDSZ Író fenomén teljesen kivetkőzött magából Na kérem ez a NORMÁLIS!! Nagy Bandó még eln. kért annyi gerinc volt benne!! Veri a FELESÉGÉT Ha ez a Fehércseléd Szél B. nem áll be közéjük a másik úgyanott lealjasítja SZÉT HARAPJÁK A TORKÁT!! Dehát így kell ezt!!
ja, az is tetszene, hogy mások fizessék ki a te jóváírásodat igaz? 40 százalék alatt van a kiszes fideszed, nem rajtatok múlik, hogy most bukik vagy sem ahogy 4 éve sem rajtatok múlott nincs semmiféle többségi támogatása sose volt - az már csak a hab a tortán, ha levonom a kdnp-t még ennyi sincs
"szerinted nem minden pártnak az a célja, hogy hatalmon maradjon?" Nem. Például olyan pártnak, ami soha nem volt hatalmon a célja nem lehet a hatalmon maradás. El kell, hogy szomorítsalak de ahhoz, hogy egy pártnak a céljává válhasson a hatalmon maradás ahhoz előbb meg kell szereznie a hatalmat. (Ez a jelenlegi ellenzéki pártok legnagyobb problémája...) "és igen, a balosok mindig sokkal többet adtak, eleve erről szól a baloldal" ;-)) jajjj
Tehát ez egy cenzúra nélküli topik, ahol csak szidni lehet a fityeszt...értem! Tényleg kell neked a Gyurcsány! Hidd el, ha minden eddigi jót megtartanak (csak a jót), felőlem Feri is lehet újra a miniszterelnök!
Republikon mérés március 22. (nem kifejetetten Fidesz közeli közvélemény kutató): "A mostani kutatás szerint a jelenlegi kormányzópártoknak 127 képviselője lehet majd a parlamentben, hattal kevesebb, mint ahányan a kétharmados többséghez szükségesek, és kettővel kevesebb a mostani számuknál. Az MSZP–Párbeszéd 26 képviselői helyre számíthat az országgyűlésben, a Jobbik 22-re, a DK 16-ra, az LMP pedig 8-ra. A Republikon szerint a Fidesz 87 egyéni választókerületben nyerhet a Fidesz, az ellenzékiek pedig 19-ben. Ezek közül 18-att a baloldali ellenzéknek jósol a kutatóintézet, egyet – a gyöngyösit Vona Gábor pártelnök révén – pedig a Jobbiknak."
"ha nem a fidesz nyer, jobb lesz az nektek? -Több lesz a fizetésetek? -Jobb lesz a közbiztonság? -Jobb lesz az egészségügy vagy az oktatás helyzete? -Több lesz a családi kassza bevétele?" Ha gondolod én válaszolok: 1. Nem lesz több a fizetésem mivel az tőlem függ. Fidesztől se lenne több. Az hogy mennyit adózok belőle arról szólhat a dolog. Jelenleg ha pl az LMP nyeerne NEKEM kevesebbet kéne adóznom. Mégse ez alapján döntöm el a szavazatom mert tudom hogy egy reális mennyiséget KELL adóznom ha normállis állami ellátást szeretnék. De akkor el is várom hogy legyen normális elllátás és hogy azt ne nyúlják le. 2. A közbiztonság szerintem Magyarországon elég jó. És nem volt rossz a Fidesz kormány elött se. Nem egy svájc az biztos de Magyarország szerintem elég biztonságos ország már jó pár éve. 3. Nem tudom. Változtatni kellene sok dolgon ami jelenleg 8 év alatt nem sikerült. Új épületek vannak EU pályázatok alapján de amiket hallok a benti állapotokról az néha nagyon siralmas. És nem az a megoldás hogy még több pénzt öntsenek bele. Sok esetben már rég elkéstek mert a jó munkaerő kiment és itthon sok esetben csak olyan maradt aki emberileg nem oda illő. Apám mentős és néha azért mesél storikat amitől ledöbbenek. Ő is mondja hogy az ilyeneknek hiába adnánk 3-szoros bért. Annak kellett volna aki jó munkaerő volt csak hát azok már pár éve kkint vannak. 4. Lásd egyes pont. Mellesleg a kormány bíralatok között a legtöbbször nem is ezekről van szó, szóval esetleg foglalkozhatnánk azokkal. Pl: miért hazudik nekem a kormány mmilliárdokból a saját adóm kárára és tájékoztat félre vagy kampányol? Miért nincsenek normális fékek és ellensúlyok, ellenőrzések a túlkapások ellen? Miért Teljesen elfogadott haveri kezekbe kijátszani közpénzmilliárdokat? Szociknál se tetszett akkor miért tetszen a Fidesznél? Csak azért mert Fidesz? Sorolhatnám még de azthiszem érthető a mondandóm.
hogyne ha nem lépnek vissza ha visszalépnek szinte mindenhol veszít a fidesz nemde? én nem szeretném, jobb lesz látni rövidesen a megszorításokba belebukó fideszt, hogy egy életre eltakarodjanak
"Lopjon továbbra is a Fidesz ,én nem akarok a saját hazámban félelemben, rettegésben élni!!" Pedig ezt teszed. Egy nem létező dologtól ( Migráns áradat tör be magyarországgra és erőszakolja meg lányainkat és asszonyainkat ha nem a fidesz nyer. )rettegsz már évek óta mert ezt nyomatják neked intravénásan minden közméldián és kormánypárti sajtón. 4 évvel ezelötthöz képest semmivel sem veszélyesebb nyugateurópa de akkor nem rettegtél. A 80-as években rettegtél a terroristáktól, Pedig éves viszonylatban 3-szor annyian haltak meg terrorcselekményben.
Ellentétben egyesekkel itt a fórumon én nem mondom meg kire szavaz. Szavazz arra aki szerinted a legalkalmasabb erre. Ha neked a Fidesz az akkor szíved joga.
a tények makacs dolgok a fideszed az eu pénzt osztogatja - akkor volt? a fideszed a minuszos kamatok idejében kormányoz - akkor ez volt? a fideszed a beáramló ingyenpénz felét tudta növekedésben felmutatni, erről irkálj valamit érdekelne
Na ALAKUL..::))) Gambikám nem lesz már ítt semmi koordináció!!! Visszalépés még úgy se!! Ebbe bizol.... Eseleg Technikai szavazás az meg nem olyan jó fényben tünteti fel egy pártot, akár a képviseló jelöltet! Mit takar ez: én a saját választóimmal nem foglalkozom/pártommal nem tudok mit kezdeni szavazzon az általam kijelölt névre!! (hogyne teljesen idegen pártra, na mikor már minden mindegy) Tetszik nem tetszik ebből fog enni!! bocs. választani!! hát nem egy nemes választás mit ne mondjak
Ha visszalépnek lényegesen kevesebb ember megy el szavazni, mert az ellenzéki pértok támogatói utalják a másik párt képviselőjét és ez a Fidesznek kedvez. A töredék szavazatok elvesznek, ami külön indulás esetén sokat lendíthetne az ellenzéken. Nálam okosabbak levezették már, hogy az összefogásba csak belebukhat az ellenzék, jobban járnak, ha külön indulnak, olvass utána. Ez a megszorítás dolog nem tudom, honnan jött, ezzel a lehetőséggel mindig a baloldali kormányok éltek. Amikor csődközelben volt az ország, a Fidesz akkor sem a megszorításokhoz nyúlt, hanem különadókat vetett ki (bank, telekommunikáció, multik).
“ha ez a mocsok ellenzék nyerne, nyakunkra hozná a söpredék migráns bandát” . A tény ezzel szemben: Orbánék ukrán bűnözők tömegeinek adtak állampolgárságot, befogadtak 20000 kötvényes és a kvótát 3-szorosan túlteljesítve bő 4000 muszlim migránst. Ennyi migránst soha semelyik korábbi kormány nem fogadott be.
A helyesírásodat elnézve pedig jó tanács: az iskolát fejezd be. Persze Orbánék által lezüllesztett oktatási rendszerben ez már nehezebb lesz. . Elképzelem, mi lett volna, ha már a te idődben 16 év a tankötelezettség korhatára, mint ahová levitték Orbánék.
Ez megint nem teheted párhuzamba 80 évekkel jajj ne már.. Migráns dologot nem veszed figyelembe!!(PERSZE LEHET ÍGY IS ""JÖJJÖNEK EDDIG IS JÖTTEK"") Feje tetejére állít mindent!!!
és ki fizette ki a különadókat? elég érdekes amit írsz ugyanis abban mindenki megegyezik, hogy ha egy ellenjelölt lesz, akkor ronggyá verik a kiszeseket
Pedig párhuzamba lehet állítani bár tudom kicsit elég morbid azt nézegetni melyik évben haltak meg többen terrortámadásban. "Migráns dologot nem veszed figyelembe!!" mármint hol nem veszem figyelembe és hogy kellene, és egyáltalán minél is? "PERSZE LEHET ÍGY IS ""JÖJJÖNEK EDDIG IS JÖTTEK"" Ha idézőjelbe teszel valammit arra célzol hogy én mondtam vagy valaki akivel egyetértek. Én biztos nem mondtam ilyet és utalást se tettem rá. Illegális migrációt semmiképp se szeretnék. De nem is hiszem hogy minden muzulmán vagy bevándorló maga a sátán és csak a lányainkat akarja megerőszakolni.
A következőt írtam: "Például olyan pártnak, ami soha nem volt hatalmon a célja nem lehet a hatalmon maradás." Jobbik, LMP, Együtt, PM... Na az ő céljuk nem lehet a hatalom megtartása, mert még nem voltak hatalmon. "tehát a baloldal sose volt hatalmon?" Sajnos ők már voltak és az bizonyítja a fantasztikus teljesítményüket, hogy azóta se sikerült visszakerülniük. ;-) Amúgy, hogy biztosan neked is sikerüljön megérteni, amiről én írtam a következővel kiegészítem az eddig elhangzottakat. A hatalom megtartása csak olyan pártnak lehet a célja, aki hatalmon van, az összes többinek a hatalom megszerzése a cél. Ha valami nem világos, nyugodtan kérdezz! ;-)
Szegény Fidesz szavazók, olyan buták, hogy azt hiszik, a különadókat nem ők fizetik:) Pedig elég csak ránézniük pl. a számlakivonatukra, havonta mennyit von le tőlük a bank... És akkor az csak egy különadó.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül