Simeone írja: . "Így van,kivéve akkor ha a hivatalos személy jogszerűtlen magatartást tanúsít! Márpedig jogszerűtlenül készítettek videokat,felvételeket a biztonsági személyzet tagjairól,megsértették személyiségi jogaikat.Jogszerűtlenül akartak belépni elzárt üzemi területre,megzavarva az adásmenetet is akár.Jogszerűtlenül inzultálták az MTVA dolgozóit.Csakhogy megértsd: itt akiknek félni valója van,és sokszorosan jogsértéseket követtek el,azok a Soros megbízásából tevékenykedő ellenzéki képviselők voltak!" . Tehát a képviselők szerinte nem gyakorolhatják jogaikat az MTVA-ban (középület). Bezzeg 2006-ban a Fidesz/Jobbik huligánjainak szerintük felgyújtani, meg betörni is joguk volt ugyanoda... . Nem semmi a Fideszes kettős mérce.
Pampa: . "Egy őr feladata megvédeni egy ajtót hogy ILLETÉKTELEN ne jusson be. Egy hivatalos személy akinek annak a helyiségnek a meglátogatására nincsen jogosultsága , az őr felszólítása ellenére be akar menni." . Egy országgyűlési képviselőnek joga van bemennie az MTVA-ba. Pampa tehát bizonyítottan nem mondott igazat. . "A képviselői igazolvány valamennyi közigazgatási szervhez, valamint a közintézetekhez és közintézményekhez belépésre jogosít." . Forrás: parlament.hu. http://www.parlament.hu/az-orszaggyulesi-kepviselok-jogai-kotelessegei-es-javadalmazasa
"Maradjunk annyiban, hogy a képviselői igazolvány sehol nem véd meg az utcán egy jól eltalált tyúktojástól vagy egy kósza pofontól." . Ez sokat elárul a mentalitásodról és az értékrendedről is.
Érdekes, erre valahogy a Fidesz hívők nem reagálnak: . "A képviselői igazolvány valamennyi közigazgatási szervhez, valamint a közintézetekhez és közintézményekhez belépésre jogosít." . Forrás: parlament.hu. http://www.parlament.hu/az-orszaggyulesi-kepviselok-jogai-kotelessegei-es-javadalmazasa . Csak nyomják a sok hazugságot pampa cenzúrált agitációs topicjában.
Köszönő viszonyba sincs amit írsz..PLÁNE MIKOR HATOSNAK TUDOD BE!! -nem ma tették/vették törvényalapra>>>> Elég egy nem """beszámítható ember hozzá ATTÓL KIVÉDI MEG!! Azt meg számára még véletlenül se tudd be valaha is bántana egy képviselőt..
Pedig ez nem sok infó. A lényeg ennyi: a képviselőknek JOGA VOLT bemenniük az MTVA-ba. Pampa hiába kamuzza párttársaival ennek az ellenkezőjét a propaganda topicjában.
És nem engedték be őket? Jogszerűtlen viselkedéshez viszont nincs joguk,ezt elfelejtetted megemlíteni.Be is idézted tőlem miért viselkedtek jogszerűtlenül,mi a kérdés akkor? Örüljenek ha az ügyészség nem idézi be őket!
Ráadásul az MTVA székház nemzetbiztonsági védelem alatt áll,szigorúbb szabályok vonatkoznak rá,meg a képviselőkre is ha bemennek.Ne keverjük már a Tescoval,amire gyakran hivatkoznak pénznyelő társai...
"És nem engedték be őket?" . Földre teperték, majd kib.szták őket... . "Jogszerűtlen viselkedéshez viszont nincs joguk" . Pontosan melyik cselekedetük volt jogszerűtlen szerinted és miért? Mert ez így csak a szokásos üres duma.
"Ráadásul az MTVA székház nemzetbiztonsági védelem alatt áll". . Érdekes 2006-ban még nektek jogotok volt felgyújtani, szétverni, betörni oda... Most már képviselőknek sincs joga bemenni szerinted... . Teljesen abszurd, amit nyomtok.
Először beengedték őket,majd miután jogszerűtlenül,provokálóan viselkedtek kitessékelték őket.Beidézted már tőlem,tessék megint: . "Így van,kivéve akkor ha a hivatalos személy jogszerűtlen magatartást tanúsít! Márpedig jogszerűtlenül készítettek videokat,felvételeket a biztonsági személyzet tagjairól,megsértették személyiségi jogaikat.Jogszerűtlenül akartak belépni elzárt üzemi területre,megzavarva az adásmenetet is akár.Jogszerűtlenül inzultálták az MTVA dolgozóit.Csakhogy megértsd: itt akiknek félni valója van,és sokszorosan jogsértéseket követtek el,azok a Soros megbízásából tevékenykedő ellenzéki képviselők voltak!"
2006 MTV (TŐZSDE PALOTA)FELGYÚJTOTTÁK KÖSZÖNJÉK MAGUKNAK!! -Most is egy hajszál tartotta ettől a cselekedettől.. 10-en ELFOGLALTÁK 2006-ban az MTV-ét..Toroczkaiék 10 milás CSEKKET KAPTAK!! Ossza szét a bandájával..Aztán szerintem benyelte az akkori kormány büti meg sehol!!
Ők az előválogató emberek,nekik mindent szabad,MINDENEK FÖLÖTT ÁLLNAK!!::))::)) MÉG A MENTELMI A TREHÁNYSÁGBAN IS MENTELMI..Idáig azé nem már juthat el egy képviselő!!
Emberek megtévesztése amit műveltek bocs. emberek félrevezetése..MÉLTÓSÁGUKBÓL KIVETKEZTEK Hadházi viselkedése miatt még az orvosi kamarai is tiltakozott! Felesleges ezt szőrözni..
"2006 MTV (TŐZSDE PALOTA)FELGYÚJTOTTÁK KÖSZÖNJÉK MAGUKNAK ". Erről beszéltem. 2006-ben szerintetek nektek jogotok volt felgyújtani, betörni az MTV székházba ellenzékként. 2018-ban az ellenzéki KÉPVISELŐKNEK (bár tényszerűen joguk lenne rá) szerintetek nem volt joga békésen se bemenni az MTV székházba. . Ilyen egészen elképesztő szélsőséges kettős mércétek van. Nektek mindent szabad. Fordítva meg a másiknak semmit, ellenkezőleg nektek van jogotok akkor is mindenre, arra is hogy bármi áron ellehetetlenítsétek a másik felet.
Az összes ellenzéki képviselő jogszerűtlenül videozta élőben a biztonsági személyzet tagjait.Megsértették a személyiségi jogaikat.Az egyik megnyomta a tűzjelzőt.Közösen fenyegették a biztonsági főnököt,hogyha nem olvassák be élő adásba a petíciójukat,akkor a pár ezres dühös tömeg befog rontani az MTVA székházba.Hadházy,Varjú földön fetrengése,őrök provokálása.Kunhalmi színészkedése,Széll jajgatása,Vadai álsírása,Bangóné kamu áldozat felvétel készítése,az MTVA dolgozóinak inzultálása,elzárt üzemi területre behatolás kísérlete,élő adás megzavarásának kísérlete,lehetne sorolni.A lényeg nem azért mentek be amihez joguk lett volna (MTVA-ról információkat kérni),hanem provokálni,színészkedni,közvéleményt manipulálni,hisztizni,balhézni.Nagyon elvakult sorosistának kell lenni a nyilvánvaló tényt megcáfolni!
"Az összes ellenzéki képviselő jogszerűtlenül videozta élőben a biztonsági személyzet tagjait.Megsértették a személyiségi jogaikat." . Melyik bíróság mondta ezt ki? Te mondod? Az kevés.
Pampának baj van a memóriájával. . "Nem is titkolják, hogy kormánybuktatás a céljuk. nem emlékszem ki mondta,hogy a kormányt csak az utcáról lehet leváltani...." . Segítek: ezt a jobbosok mondták 2006-ban... A másik szöveg meg nevetséges, hiszen a kormánybuktatás MINDEN ellenzéki pártnak a célja definíciószerűen, hiszen azért ellenzék, mert nem ért egyet a kormánnyal és ő akarna kormányozni.
ECETERA ECETERA..::)))Még ilyet, nem hajlandók befogadni a képviselőket hivatali órák FÉLFOGADÁSOK NEM IS KÖTELEZNEK senkit.. kivéve Gyebi bírót..__))) Nem várható már el senkitől semmi!! -mert hát felülírja a mentelmi jog! Nesze neked RÁRONTANI AZ MTV-re.. MEGSZÁLLJUK/ELFOGLALJUK..
https://444.hu/2019/01/07/a-hazavato-buli-amire-senki-sem-ment-el "Munkanap közepére szervezni tüntetést egyébként sem jó ötlet, de ekkora kudarcot még ez sem magyaráz meg." Cseszd meg, sztrájkolni is vasár- és ünnepnapon akartok, idióták? Ha olyan nagy az ellenállás, akkor minden mindegy, tüntetni kell, kit érdekel a munka olyankor!
Ítt a 16 kerbe Képen betolták a Migráns HIVATALNAK BRÜSSZELBE AZ IKARUSZ VOLT IRODAHÁZÁT (4 SZINTES)ÉPÜLETÉT!! OTT VAN EGY ÜRESEN ÁLLÓ ÉPÜLET!! -KIK EZEK A NAGY "HAZASZERETŐK"? A DRÁGA 16 kerületi MOMENTUMOS BANDA Abba bíztak megnyerik a VÁLASZTÁST KÜLDIK A LÓVÉT A HIVATALBÓL!! Árnyékra vetődött meg se választották!!! na ezek a MOMENTUMOSOK..
-nem a fenét, így volt ez tény.. FELAJÁNLOTTA.. AZ ÉPÜLETET!!! JÓ DRÁGA MOMENTUMOS:):) VIGYÉK Pyni is az minden hájjal meg van kenve!! Meg Ő Mondta Ő Momentumos!!! Ja vagy itt tartunk senki nem meri felvállalni se magát... LESZ AHOGY LESZ.. Egyik nap méh Lilába öltözött másik nap meg már DK-ás ruhába.. De hamar benyalta a másik ideológiáját..
Egyik kérdésemre sem választál még, most is csak egy béna személyeskedésre futotta, ami még annak is gyenge. . (megjegyzem, okt. 23-án direkt kimentem az Astoria környékére, pontos azért, hogy senki ne hazudhasson nekem mást a történtekről)
Engemet méregetel/méregetsz ehhez van bátorságod.. Én ott voltam az 16 ker. Ikarusz előtt a TÜNTIN.. OTT SONFORDÁLT A Vajda Z. Momentumos!! Én sajnálom azt se tudom melyik párt alá vagy betéve.. nevezzem KIT MELYIKET TARTOD SZIMPINEK!! Nyílt beszéd,, nagyon gyenge tulajdonságaitok közé tartozik!!! Párt ilyesmi krülitek kerülitek..
Engem..2xes targyi ragozas..echo tvs-en kijavitva, hogy legyen ertelme is forumozasnak. Az elso libsi fidesz kormany meg vallalhato volt, de ez az ujfasiszta, populista, nepbutito, haracsolo, meg a komcsiknal is rosszabb. Soha nem a kormanytol vartam a boldogulasomat, de ennyire lezuleszteni a kozeletet mar tudomany. A maffia modszerek a gazdasagban pedig nem egy prosperalo nyugati felfogasu Mo-ot vetit elore, hanem egy keleti huberes/feudalista rendszert. Remelem a nagy fizess hivok is majd a gyerekeik szemebe tudnak nezni, amikor megkerdezik hogy o partkatona volt-e, mint anno a komcsiknal vagy a naciknal, a rendszer bukasa utan.
Ez nem méregetés, hanem tény. Egy vödör korommal ér fel az értelmi szintes. Te is ott voltál a Kristóf által szponzorált harminc nyugdíjas között??? Brávó, ügyi vagy.
Ott bizony.közvetlen Választás előtt történt Jókainál meg már a Vajda Z. DK-ás ZSEKIBE(felöltőbe) VIRÍTOTT,MÉG MONDTAM IS NEKI TEGNAP MÉG MOMENTUMOS VOLT,de hamar színt váltottatok! Persze,mert DK-ás lemondott(Visszalépett) a javára..Sőt voltak asszisztensei megmosolyogtak engem mikor ELŐADTAM MÉG TEGNAP MOMENTUMOSOK VOLTATOK,HOGY VAN EZ!!!
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül