++++ Ép nézem a Fialát A-tól B-ig megmndja egy centel(zsiványságra gondolva) se külömb egy ellenzéki párt se!! Na 100 féle kiszorítósdi, csak én, csak én O.V.-ra nem!! Olyan ""Függetlenbe"" lebontott ellenzéké váltak!! Szövetség na arról mit álmodoznának!!!+++ Szél Berni nem állt melléjük azóta.... hát ne is ragozzam!!
Terelhetsz, egy a lényeg: Orbánék az ukrán bűnözőknek adott állampolgárság és a 20000 kötvényes migránson túl (amin még csak nem is állam keresett, hanem Rogán haverok) a kvótát is 3-szorosan túlteljesítették minden durva kampány, elszórt sok 10 mrd adópénz ellenére. Ekkora hazaárulást még egyetlen kormány sem művelt. És akkor most a durva hazugságokról, a szétmérgezett társadalomról, a komcsi egypártrendszerré visszabontott demokráciáról és a mérhetetlen, minden korábbinál sokkal durvább, intézményesült lopásról nem is beszéltem. Soha nem volt még ennyire káros kormánya Magyarországnak.
"Egy is sok" - szólt a Fidesz skandalum 2015-2017 között. Azóta persze tudjuk, mi az új irány: . "Phylaxa 2018. február 17. Maximálisan migráns párti vagyok és az is voltam mindig is.”
És, hogy senkiben ne maradjon kétely, hogy ez valami elírás, vagy környezetéből szándékosan hamisan kiragadott valami volt, pár napja meg is erősítette: . “Phylaxa 2018. március 18. 17:13 Egyébként valóban migránspárti vagyok”
Nekem már hányingerem van attól, ami a kampányban, illetve ezen a fórumon folyik. Bárki, bármit állíthat büntetlenül. Valaki elgondolkozott már azon, hogy erre a sok mocskolódásra miért pont a kampány alatt, a választás előtti egy hónapban kerül sor? Nos azért, mert ezeknek az állításoknak a 90%-a hazugság, a fenn maradó 10%-ban van csak némi igazság. Akik ezeket a híreket terjesztik pontosan tudják, hogy mire ezeket érdemben cáfolni lehet, már lezajlik a választás, addig pedig folyamatosan lehet hazudozni. Utána meg ha kiderül az igazság, lehet azt mondani, hogy bocs tévedtünk vagy lehet mélyen hallgatni. Orbán erre utalt akkor, amikor a 15-ei beszédében azt mondta, hogy most nincs idejük a rágalmakkal foglalkozni, mert a kampányra összpontosítanak, de a választás után annak aki hazugságokat terjesztett, felelnie kell ezért. Erre kezdett sápítozni a baloldal, hogy Orbán fenyegetőzött. Nem állítom, hogy az álhír terjesztést csak a baloldal alkalmazza, de az összes bizonyítatlan rágalom kb. 80%-a az ellenzéki oldalról ered. A Fidesz kormányzása közel sem tökéletes, egy csomó dolog nekem sem tetszik, de aki azt állítja, hogy a jelenlegi ellenzéki pártokból összeálló kormány ennél jobban vezetné az országot, az nem lát tovább az orránál. Senkinek ne legyenek illúziói a korrupcióval kapcsolatban, az mindig volt és mindig lesz, bárki is legyen kormányon. Ha esetleg csökkenne a korrupció, nektek, nekem akkor sem lenne se több, se kevesebb, ez a mérhetetlen irigység rossz tanácsadó!
Papi, nem probléma, mi meg emigrálunk afrikába, mi a gond? Az angoloknak, franciáknak, hollandoknak, németeknek megfelelt nekünk miért ne lehetne afrika az uj hazánk? A megmaradt lakosság meg majd közmunkáskodik.:)
Ha esetleg csökkenne a korrupció, nektek, nekem akkor sem lenne se több, se kevesebb, ez a mérhetetlen irigység rossz tanácsadó! Tehát lehet bűnözni, mert neked nem lesz jobb, ha nem bűnöznek - ergo, ha jobb lenne az más? EZ KEMÉNY
A vezérelv és irányvonal a lényeg, a kinti Magyarok amióta követem az eseményeket mindig érezték a helyes oldalt, lehet ők kicsit kulső szemlélőként jobban tudnak dönteni, hiszen Ők csak jót akarnak az anyaországnak. Nekem az Ő véleményük már csak ezért is magasabb rendű mint a Tiétek! Nem csak Fidesz van ott van mellette a Kdnp is, a keresztény tanítók erkölcsisége, műveltsége minimum követendő.
Most érkeztünk a Liberális fürdőbe Bedöngölni a Fideszt pontosan SZÉPEN LEÍRTAD.. -akkor lehetne nagy szájuk 80%-ék, ettől nagyobb az ÁLLAMHÁZTARTÁS HIÁNYA!! ennyire egyszerű!! Offsor ide meg oda Eunál kell reklamálni..Lásd Junkert nyakig volt a korrupcióba mégis újra választották!! Akkor úgrik mindenkinek efféle jogalanyság Ott meg erről hallgatnak a mi(balos) Eus képviselőink!! Lássunk messzebb az orunknál!!-Ahelyett,hogy egymáson vernék el a port!!
"Nem csak Fidesz van ott van mellette a Kdnp is, a keresztény tanítók erkölcsisége, műveltsége minimum követendő." . Úristen... Elmeséled, hogy pl. Semjén nyomozás alatt álló (tehát lehet, hogy illegális) rénszarvas vadászatában milyen keresztényi tanítás van? Főleg, ha még azt is figyelembe vesszük, hogy egy olyan ember hívta meg rá, aki rendszeresen nyer közbeszerzéseken (megvesztegetés?)...
Tele van a 100ez Ft. alatti emberek nyugdíjának Felhúzásával mint javító intézkedés, nincs ellenemre!! Progresszív adózás hozzná össze Fenti sávba tartozó fizetések bővebben adóznánk!!! Persze nem azonnal!! Ezt már O.V. is felfogja..oda többet adna!!!++++
Nem rá gondoltam, hanem a vallási vezetőkre. De minap mondtam, hogy a választásnál mekkora álszentség, hogy például amerikában megbukik az aki nem teljesen makulátlan múlttal rendelkezik. Egyikünk sem az sajnos, de a főbb irányvonal és nemzeti érzés a lényeg, megfelelő képességű vezetőkkel társítva.
A korrupció nem mindig bűncselekmény, van legális formája is. Úgy hívják, hogy üzletszerzési jutalék. Ez számlázva van, adózva van, teljesen szabályos, de ezt is nyilván az tudja megfizetni, akinek sok pénze van és így előnyhöz jut azzal szemben, akinek kevesebb a pénze.
Annyira körön belül szeretnél lenni ez a hajó már nagyon régen elment!! Ja kellemesebb üzenet a jobbik felé aztán meglett volna Teljes(totál, ahogy Heller Ágnes 80 éves hölgy javasolta nektek)ellenzéki kör!! Döjfös ám a magyar!! ""lenézi"" a másikat!! Senki se/Te se vagy külömb a Deákné vásznánál 16 századi magyar honosítás..népi mondás..::)))
A család politikai meggyőződése, irigység, tájékozatlanság,lelki alkat, rosszindulat kevés lesz a nemzet boldogulásához. Javaslom inkább térjetek észhez. De Szvsz még meg kellene várni mi a teljes szándék az ML birodalom építésével, mert korántsem zárok ki egy Magyarország számára is rendkívül hasznos és jövedelmező végkifejletet, ha hagynák befejezni a művet.
" a főbb irányvonal és nemzeti érzés a lényeg" . Mi is a főbb irányvonal? A komcsi módszerek, a napi szintű hazudozás, a lebontott demokrácia és teljes egypártrendszer, az intézményesült korrupció. Ez szerinted jó? .A másik meg a "nemzeti érzés". Üres lózung. Főleg, ha az ukrán bűnözőknek adott állampolgárságra, 20000 kötvényes migráns és bő 4000 muszlim (kvóta 3-szoros túlteljesítése) migráns befogadására gondolok... Ez "nemzeti érzés"? Ez jó szerinted?
Ez azért hülye kérdés mert egy személynek az alkalmassága akkor nyer bizonyosságot, amikor megbízták egy feladattal, és miután kiderült, hogy sikeresen végre tudta hajtani azt, vagy nem. Amikor Bernard Montgomery-t kinevezték az észak-afrikai 8. brit hadsereg élére Churchill kézzel-lábbal tiltakozott, hogy alkalmatlan, a britek végleg elvéreznek vele Afrikában, és sokan ezen a véleményen voltak. Egy kis mitugrász, okoskodó fickónak tartották, és mégis, ő volt az egyetlen tábornok aki az el-alameini csatában szétverte Rommel páncélosait, az elődei mind megbuktak. Persze később Churchill hősként ünnepelte. Bizton állíthatom, hogy egészen bizonyos, hogy van olyan személy - több is - a magyar politikában, aki alkalmasabb Orbán Viktornál, csak általában ez utólag derül ki.
Mindig ezeket a bugyuta dolgokat tudjátok felhozni, Magyarországon óriási demokrácia van. Szó sincs diktatúráról meg egypártrendszerről. Csak arról van szó ,hogy savanyú a szőlő.
Csak most választanunk kellene 4 évre vezetőt. Nem érünk rá kisérletezni mint Medgyesi Bajnai Gyurcsány mint múltkor. Persze biztos van még jó vezető valahol.
"Csak szólok hogy a kvóta rég 10000 migráns/év:))Tudod ha irsz irj igazat... " . Akkor az előző mondatodat rögtön vond is vissza, az ugyanis nagy hazugság.
Érved még neked se volt egy se. A személyeskedést pedig fejezd be. Ha csak ez megy, ne írj. Mondjuk nyilvánvaló, hogy valamelyik kitiltott Fidesz hívőnek vagy a frissen regelt klónja...
-pny! Lehet, hogy korábban már írtad, de kérlek válaszolj nekem a következő kérdésre: az MSZP-SZDSZ, illetve a Gyurcsány kormányok szerinted jobban vezették az országot, mint a Fidesz kormány?
Ez igaz, most választunk és a többi jelölt GyF és OV kivételével zsákbamacska, ők még nem voltak miniszterelnökök, így nem tudjuk mit várhatunk tőlük. Ettől függetlenül én nem mondanám egyik új jelöltre sem, hogy alkalmatlan, mert nem tudom. Sokan érzelmektől vezérelve mondják, hogy egyik vagy másik jelölt alkalmatlan, pedig valójában nem tudjuk, hiszen nem volt alkalma bizonyítani a rátermettségét. Csak OV és GyF miniszterelnöki munkásságát tudjuk megítélni, a többiekét nem.
De egyébként tegnap néztem fél szemmel, milyen gyér volt a németek állománya amikor Rommel vesztett, 197 harckocsi egység volt a keleti fronton, észak afrikába még már tucat és ebböl a többség olasz. Ellátmány még nuku.
Ha megnézed a moderációs topicot, megérted: az elmúlt héten kb. 6-8 Fidesz hívő, troll lett letiltva, mert képtelen volt viselkedni és csak a hazug propagandát hirdette minősíthetetlenül. Na, ez a hirtelen jött sok új nyilván nekik a klónjaik.
Bármelyik. Orbánéknál akárki jobb már. Ők ugyanis nem kormányoznak, saját maffiaépítésükkel, helyzetben tartásukkal, hazugság kampányokkal vannak elfoglalva.
Csak őt kérdezted, de én is elmondom a véleményem.
Volt amelyik kifejezetten jó irányba haladt, lásd Bajnai, volt, amelyik nagyon nagy hibákat vétett (Medgyessy), de ennél a mostani kleptokráciánál bármelyik jobb volt. Persze a szarabb verziókat nem sírom vissza, de van megoldás. Ha egy betanított szöcske lesz a miniszterelnök és makákók a miniszterek, akkor már jobb lesz, mint most. Azok legalább nem tudnak egy akkora tolvajgépet építeni, mint a mai kormánybűnözők.
Egyébként tegyük fel, hogy nem szeretsz szart enni. Kiskunmajsán a Mari néni se szeret szart enni. Akkor ti már két jó barát vagytok, nekem meg idiótán kell rötyögni?
No-no. Kormányoznak, nem is akárhogy. Minden kézben van tartva, rövid pórázon. Értsd a legkisebb falu vagy legkisebb állami cég utolsó fillérjéig, vagy a legjelentéktelenebb közbeszerzésig. Amit kitalálnak, azt át is verik, legyen annak bármi ára. Szóval maga a kormányzás az nagyon is jól ki van találva. Az a gáz, amire használják.
Ha jó célra is fordítanák a totalitárius hatalmat, az akkor se lenne üdvözítő. A központi irányítású tervutasításos rendszer sose lesz tized olyan hatékony se, mint ahol hagyják, hogy azok döntsenek és dolgozzanak, akik értik is, mit és miért csinálnak.
"Hát ezt nem igy látom szerintem egy becsületes ökör nagyobb kárt tud okozni mint egy minden hájjal megkent zsivány." . Orbán akkor szerinted melyik is? Becsületes vagy nem az?
Kb. ezt írtam én is. A kormányzásuk kimerül a saját maffiaépítésükben, saját maguk helyzetben/hatalomban tartásában, újabb lenyúlásokban és az ezekhez szükséges hazugság és kampánygépezet működtetésében.
Maga a rendszer és a módszerek az ő szempontjukból magyon jól ki van találva. És egyébként nem hülyék, akit kell, azt hagyják dolgozni. Pl. Audi, Bosch, és sok más cég. A hasznukat ott szedik le, ahol nem zavarják meg a nagyok játékát. Pl. föld, EU-s támogatások, mnb alapítványok, stb.
Ne nevettesd ki magad. Ez nem hiteles forrás. Hiteles forrással támaszd alá az állításodat! Hazug Fidesz kampány dumával nem lehet igazolni Fidesz állítást.
2 hét múlva ennek a fórumnak nem lesz értelme. De az mire jó, hogy másokat trollnak , klónnak neveztek? Nem lehet épeszű embernek teljesen más véleménye önszántából?
Ez igaz, de attól ugyan ne kelljen már hasra esni, hogy ennyire rafkós tolvajok... És akkor a lopás még nem minden, ami kárt okoztak/okoznak. Mert a szétvert demokrácia és társdalom a lenyúlt 100-1000 mrd-oknál is sokkal durvább, mindezeknek még ciklusokkal később is jelentős hatása lesz.
Ja,nem hiteles,mert a kormány honlapja,bezzeg ha mondjuk a 444 írná akkor hiteles lenne,ugye? Ismerjük ezt már! :) Hozzáteszem szerintem sem hiteles,mert ha tényleg bevezetik az automatikus,felső korlát nélküli muszlim migráns elosztást,akkor a számláló kizárt,hogy megálljon évi 10 ezernél.
De lehet. A kettő egyáltalán nem zárja ki egymást. Nem is értem, miért merült fel benned. Szóval az eltérő vélemény fontos és jó, a bértollnok troll meg olyasmi, amire nekem nincs igényem. Kérdés?
Orbánék egyenlege: ukrán bűnözők tömegeinek adott állampolgárság, 20000 kötvényes és bő 4000 muszlim migráns. Semelyik korábbi kormány nem fogadott be ennyi migránst. Akkor miről is beszéltek?
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül