A 2006-os vandálkodók Kubatov foci haverjai voltak. Tudod, a kopaszok, akik aztán később a vasárnapi boltzáras népszavazás kezdeményezésnél véletlenül feltartották a szocikat a választási irodában.
"A fideszes politikus cégének neve Joy World Enterprise Limited, 2013. június 10-én jegyezték be. Szabó vagyonnyilatkozatában nincs nyoma a vállalkozásnak. A cég számláján található összeg jelenleg zárolva van, mert a számlavezetés díját (évente 300 dollár) csak 2017 végéig fizették ki" ....Ennyit a számla tulajdonos kilétéről.
A Fidesznek lehet a legtöbb szavazatszámlálója a választási bizottságokban
Egyelőre úgy látszik, hogy a Fidesznek lesz a legtöbb szavazatszámláló embere a választási bizottságokban.
A jelölőszervezeteknek érdekük, hogy valamennyi
bizottságba delegáljanak tagot, hiszen így győződhetnek meg - rajtuk
keresztül - a választás tisztaságáról. Az eddigi adatok szerint: a
pártok eddig majdnem kétszázhatvan delegáltat jelentettek be, ebből a
legtöbbet, 74-et a Fidesz-KDNP.
Ezt követi a Jobbik 68-cal, az MSZP-Párbeszéd 45-tel, majd az LMP, a
DK és többi kisebb párt. A jelölt-delegálási határidő ma délután négy
órakor jár le.
"A svéd rendőrség már vizsgálja is Semjén vadászatát . Megérkezett a svéd rendőrséghez a feljelentés Semjén szarvasvadászata ügyében, előzetes, vizsgálati szakaszban van a nyomozás, közölte az észak-svédországi Västerbotten rendőrségének sajtósa, Tina Häggmark." . https://index.hu/belfold/2018/03/23/a_sved_rendorseg_mar_vizsgalja_is_semjen_vadaszatat/
szia Simi, azt látom, buktázni fog a vezír, van már terved, hol melózol utána? nekünk kellene kisegítő a műhelybe, nem tudom, mennyit fizettek neked, de azt látom, hogy az egyik feltételünknek, a monotonitástűrésnek nagyon megfelelsz. ha gondolod, küldök mailt priviben
Szia Főnök! Jelen állás szerint vajmi kevés az esély a vezérünk buktájára,mert már most látszik,hogy nem lesz teljes ellenzéki összefogás. Ha mégis valami óriási csoda folytán elbukna,csakis akkor,de tényleg csak akkor beszélhetünk a melóról,de a feltételeim minimum azok amiket most is kapok: . 1; nettó 250k HUF bér, ( azért 250k nettó,mert putyin aktivistái is ennyit kapnak ) 2;életpálya modell 3;lakhatási támogatás 4;szolgálati autó 5;benzin pénz 6; 1 trafik koncessziója 7; eu-s pályázatok max pár 100 millió Ft értékben a családtagjaimnak . Ha ezeket tudod vállalni,beszélhetünk róla :)
47 k-ból meg lehet élni, ezt mondták nekem, én ennek a dupláját, sőt, tripláját is megadom, aztán még nem is beszéltem az ingyen kávéról. az érkezés-távozás idejét rugalmasan a hév menetrendhez szabjuk (első az ember). A szolgálati autóról mi gondoskodunk, azzal nem kell foglalkoznod. Némi gyakorlat után te is vezetheted, ha már van benned bizalmunk, sokszor kell a munkaerő a kiszállításoknál. Éjjel és hétvégén a telephelyen parkol a jármű, de ez megérthető, nem akarjuk a munkatársakat a természetbeni juttatás vonzataival sújtani. amúgy:
Mit szólnánk ahhoz, ha egy svéd kormánytag fogná magát, és kilőne néhány szürkemarhát az Alföldön, majd elhelikopterezne velük?..szerintem a buborékfejű külügyisünk bekérette volna még az ensz ország nagykövetét is..:) Reméljük még április 8 előtt megjönnek zsoltiért..az itthoni börtönökben kell a hely a többieknek.. Az tetszik,ahogy bróker lali nyakát a seggéig behúzva menekült egész héten...hogy mennyire megváltozott az a jellegzetes pökhendi fidesz style:))..szinte mármár túlszárnyalta a befostam tempóban azt a másik rablásból gazdagodót..a nagyember vejét:))
Fidesz "demokrácia": . "Óriási szöveggel dobták ki a 24.hu-t Szabó Zsolt fórumáról . Ez nem lakossági fórum, hanem támogatói fórum, márpedig az újságírók nem támogatók. Ezzel a magyarázattal dobták ki a 24.hu-t az 1,2 milliárdos offshore-os államtitkár, Szabó Zsolt elvileg nyilvános programjáról, egy politikai gyűlésről Vámospércsen, a művházban. Ismerjük el, elég kreatív. Lehet, hogy ezt a fordulatot még fogjuk hallani a kampányban." . https://index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/03/23/valasztasi_kampany_marcius_23-an/
Hát ez aztán a nagy leleplezés. Bayer felfedezte, hogy a hódmezővásárhelyi Márky-Zay-t a Jobbik és a szocik is támogatták. Óriási meglepetés. (megjegyzem: ráadásul volt is már pár ilyen időközin az elmúlt években: pl. Esztergom). . Ha csak ennyi "leleplezésetek" van, az nagyon kevés lesz...
Valóban kevés,de az legalább olyannyira kevés,vagy inkább nevetséges,hogy Kósát egy csaló nem létező 1300 milliárdjával próbálják besározni,vagy Semjént egy ártatlan vadászat miatt,vagy a legújabb ballib propaganda hadjárat Szabó ellen,aki már lenyilatkozta hogy semmi nem igaz az 1,2 milliárdos offshore számlából,de a ballib média nem áll le.Csak szólok,hogy ilyen szánalmas kampány propagandával nem fogtok választást nyerni.Az emberek nem hülyék,átlátnak ezen!
"hogy Kósát egy csaló nem létező 1300 milliárdjával próbálják besározni," És mi a véleményed arról hogy a szerződésben kikötötte hogy az édesanyja kapjon 900 milliót a pénzből? Ebben sem találsz semmi kivetnivalót?
Azt hiszem már elárulhatom, hogy Kósa 1300 milliárdos csalásáról, Semjén vadászatáról, Szabó számlájáról, Elios-ügyről én tehetek, és azt hiszem már azt is elmodhatom, hogy Gáfli Laura facebookos adatlapját is én törtem fel és buzdítottam arra a közösségi oldalon, hogy a felhasználók írjanak gyalázó kommenteket a határon túli magyarokról. Azt is bevallom, hogy a Jobbik plakátjainak rongálását is én intézem. Az elbőbbi ügyekben a pártok, politikusok és Laura ártatlanok, én voltam. Elviszem a balhét, tegyetek feljelentést ;-)
Nem kell belőle gondot csinálni, mivel a vizsgálat eredménye az lesz, hogy az eset nem történt meg. Már jól néznénk ki, hogy a maffiabanda egymásnak ugorjon.
A 900 millió az nagyon szerény összeg ahhoz képest, hogy az állami megrendeléseknél, beszerzéseknél 30-50 % a sikerdíja a fidesznek.-persze a többszörösen túlárazott projekteknél, azért jusson meg maradjon is alapon. A fő cél úgyis az állami vagyon saját zsebbe vándorlása, az újkori privatizáció lebonyolítása. Nekik nem a pénz kell, hanem a Balaton, erőművek, hotelek, termőföld és minden ingó és ingatlan vagyon. A legjobb üzlet, mikor pénztáros megvesz valamit, az állam meg támogatásban a többszörösét visszafizeti, aztán jöhet az új befektetés.
Kié legyen az erőmű, hotel, termőföld? Német milliárdosoké, francia vagy amerikai milliárdosoké? Ők miért jobbak mint a magyar? Mert nem nem magyarok, nincs közük az országhoz?
Felajánlani/igérni valótlant a LEGKÖNNYEBB.. Ezenkivül BIZONYÍTVA SEHOL A ""BELÁTHATÓ""dolog elismert valóság tartalma NULLA!! Ezek a feltételezések,feltételek nem nyújtanak HITELES MINŐSÍTÉST!!-Bróker Marcsi 2-tő!! még a tartozását(10 millió) Kósán akarta lehúzni!! -Hűlyeség ragozása!!! :):)
Én erre nem lennék büszke: Kunhalmi, Gy. Németh E., Burány Sándor, Hiller István, Molnár Gyula, Szabó Tímea stb. az első helyen. Ezek sem jobbak mint a Fidesz, az összes megélhetési, köpönyegforgató, saját pecsenyéjét sütögető, korrupt politikus. Ott ülnek a parlamentben mióta, egyesek még kormányon voltak több ciklusban is és nagy nulla a teljesítményük. Arról nem is beszélve, hogy a Fidesszel együtt nyomtak gombot a kényes ügyek titkosításának megkönnyítésére, és a titkosítások feloldásának szigorítására, TTIP-t szintén együtt szavazták meg a Fidesszel, ügynökakták nyilvánosságra hozatalát folyamatosan elgáncsolták szintén a Fidesszel. Aztán van képük azzal a szlogennel jönni, hogy a változást meg a demokrácia helyreállítását hozzák el. Mese habbal. Most mondom, hogy hiába szavazzák be a 2010 előtti ingyenélőket, nagy változások itt nem lesznek, szépen visszacsinálnak mindent, ami a Fidesz előtt volt, de előre nem fognak haladni. Kunhalmit is mennyire istenítik de valójában egy hitlerként hadonászó, nagyszájú, idegbeteg, megélhetési politikus, két számot nem tud összeadni, annyira buta, Németh Szilárd szintű ingyenélő. Nem értem mit várnak ezetktől.
Egy tőzsdei fórumon vicces és kicsit aranyos ezt a 19. századi lózungot durrogtatni. A legtöbb erőmű, hotel és termőföld nyilvános társasági formában működik, melybe a tőzsdén keresztül bárki beszállhat. Innentől kezdve nem működik a szeretve használt "kiviszik a profitot a zországból" c. mese sem. :) Üdv a 21. században! :)
Azt várják "ezektől", hogy politikai ellensúlyt biztosítsanak, mert hatalmi túlsúly könnyen tönkretehet bármely országot. Remélhetőleg újjáépülnek a fékek és az ellensúlyok.
Hát ha ezt várják, akkor eléggé butácska a magyar társadalom, hogy a megújulást azokra bízza, akikben többször csalódott és leváltott, összejátszott a Fidesszel; és képtelen volt megszervezni az elmúlt 30 év politikai garnitúrájának alternatíváját. Szégyen. De azért sok sikert hozzá... Ne felejstsük el, hogy a Fidesz 2/3-ot is azoknak köszönhetjük, akiktől most a megújulást, fékek és ellensúlyok újjáépülését várják.
Eleve másodkézből AJÁNLÁSOK!! Én leszek Monte Cristó grófja Örökség máig nem jelent meg.. De már ajándékra is jutott belőle!! Ellenzéktől nem azt írják, nézükk már ezt a megtisztelő AJÁNLÁSOKAT VAN ENNEK VALÓS TARTALMA!!!
Sok mindent ki lehet találni!! Kérdés ki fullad ebbe bele!!! Csengeri péda,mivel Öngyilkos lett a férje ez már eleve arra utal tiszteségre!! üzleti származtatott örökség!! ""Igéretek földje""Lehet ezt józanul is kezelni!! Nem értük el az Örökséget!! -mindenki szétteszi a karjá(nem a lábát)t!! :):):)
Teljesen igazad van. Nehogy mar kulfoldie legyen ezert kell a politikusok rokonsaganak adni. A lenyeg hogy veletlenul se ertsen hozza vagy dolgozzon meg erte. A fontos a politikai elkotelezettseg. Hogy eleteben nem latott sertest se. Sebaj kapjon egy egesz sertes telepet es adjunk neki afa kedvezmenyt meg allami tamogatast ettol biztos jol fog mukodni a ceg. Lattam par eve egy filmet. Abban egy gator lett vidampark vezeto. Mig a gatra meg mas vigyazot. Remek kis happy end lett. Na de nem is tudom miert ez jutott eszembe.... Amugy lehet az alabbi otletemert inkabb jogdijat kene kernem mert meg senkinek se jutott eszebe de mi lenne ha esetleg hozzaerto MAGYAR emberek szereznek meg ezeket a dolgokat. Es pl nem 1-1 milliardos rokon hanem a tulajdonosok szelesebb kore egy reszvenytarsasag formajaban igy a haszna jobban szetosztodna a tarsadalomban nem egy kezben oszpontosulna.
Örökség szép dolog(önmagábn)ennek kiléte máig nem került/derült fényre..Ez az mikor más nevében előre szabadon célokat jelölünk meg!! Párosítás,vlelmezés saját izlés szerint.. ki,hogy preferálja az IGAZSÁGOT!! Nálunk már ez így megy, átrajzolnák az eget!!
:DDD Ez a durva hogy az összes menekül, csak a lakájmédiának nyilatkoznak Sorosról, semmi aktuális dolog. Alig várják hogy nyerjenek s akkor rendőrök lesznek küldve szerintem sokakra. Az hogy a diákokkal most elkezdték azzal kicsit mellélőttek, nehogy rendszert döntsenek megint a fiatalok mint 1989-ben.
Juhász az M1-n helyretette a rendszert kiszolgáló csinovnyikokat:
Ezek vélelmezések semmit nem bizonyítanak!!! Az,hogy a Képviselő jelölt Migránsoktól várja a megváltást hát kérem Porogramba se adta/mondta M1-ben!! Ez lenne a megválód!! Pogrambeszéd sajátos módja Fidesz ellenesség,de aztán a legnagyobb képmutatás!! Programunkat megtalálja a honlapunkon!! Még arra se gondol nettel sokan nem rendelkeznek!!
Escorbia, a #803-asra a múlt hétvége óta nem sikerül válaszolnod. . Amúgy te vagy a hétvégi/éjjeli szolgálatos? . Erről a mekis éjszakások jutnak eszembe: a nappali dolgozók se agysebészek, de az éjszakaiak... Nyilván erre az idősávra kevesebb a pénz, a körülmények is rosszabbak, ezért sokkal lejjebbi merítésből érkeznek, akik hajlandóak elvégezni az amúgy is sz.r melót...
De ez se úgy van!!! Két okos megbont minden pártot, mindenki nekik fog táncolni!! Összekeverhetnek mindenkít egykosárba TENNNÉNEK.. Úgyan LÁTOMÁSOK,,,, Na kérdem én nem is kell már ide Pártintendítás se!!!
utóbbi napok történései és egy infók miatt most úgy gondolom, a jobbik nagyon megerősödik meglepetést okozhatnak lehet, hogy bejön vona elképzelése a fidesz egy szűk többségben reménykedhet, de egyre inkább inog az is bár én fidesz győzelmet szeretnék és a totális bukásukat utána
És amíg hagyja magát kirabolni ( lásd Simeone válasza ) nem is lesz soha. Mármint pár magyarnak biztos lesz akik jó segget nyalnak, de ők a következő garnitúra érkeztekor fognak bukni mindent ( nem azért mert elveszik tőlük hanem mert politikai hátszél nélkül nem képesek működtetni ). De te csak hidd hogy attól jobb lesz hogy mindent Mészáros kezébe adunk csak azért mert ő magyar. Érdekelne pl ő mennyivel támogatott magyarországon bármit a 100 milliárdos vagyonával? Tudod mint pl Csányi a Prima primissima, vagy amikor Soros felajánlott 1 millió EURt a vörösiszap áldozatainak. Érdekelne ott mennyit dobott be a "saját"-ból Mészáros, Vajna vagy a többi NER milliárdos. Na kb ennyire jó hogy ilyen "magyar kézben" vannak a közvagyonok. De te csak hidd hogy mészárosnál kétszer annyit keresnek a munkavállalók mint egy multinál és hogy ő nem vesz ki akkora hasznot.
Amúgy elég szánalmas a kormány sajtó. Afrika teljes lakossága 1,2 mrd fő, a prostisrácok szerint ebből jön el 1 milliárd, tehát a kormányhaver sajtó azt állítja, hogy 5 éven belül csaknem a teljes kontinens kiürül! Ekkor orbitális kamut ki az aki bevesz? Kedves Fideszesek, ti tényleg ennyire buták vagytok? Ha nem, mikor kéritek már ki magatoknak, hogy Orbánék ennyire palira vesznek titeket?
Olvasd tovább a prostisrácokat..de azért ajánlom neked ezt a linket..ezen nyomon követheted afrika népességét...jelenleg 1milliárd 267mill...ha elindul az egy milliárd,akkor ez a számláló biztos jelzi..és akkor kérlek riaszd a fórumot,hogy irány észak..mert talán azt még te sem hiszed,hogy a kerítés majd megállítja a tömeget...:))
Pedig ma az atletico madrid fideszes elnöke megaszondta,hogy a magyar emberek nem olyan hülyék,hogy mindenféle álhíreknek bedőljenek...persze ő épp akkor a kósás(közjegyzői papír),semjénes(vagyonnyilatkozati hiányosság,háziállat lelövése..)stb nevezett álhírnek..ezzel is bizonyítván,hogy a magyar emberek nagy része mégsem topkategória...
A migránsokkal egyébként se riogassatok, mert abból csak öngólt tudtok rúgni az ukrán bűnözők tömegeinek adott állampolgárság, a 20000 kötvényes és a kvótát 3-szorosan túlteljesítő bő 4000 muszlim migráns befogadása után.
"Url lehetne kotkodács is." . Lehetne. Ahogyan állíthatnának mást is. De nem az, hanem az, hogy szerintük 1 milliárd fekete afrikai jön... Nyilván a cikk címe is ez volt, aztán valaki szólt, hogy ekkora ökörséget nem kéne már hazudni, mert ezt egy 6.-os általános iskolás is tudja, hogy hazugság. (mondjuk a buszoztatott Fidesz szavazóknak lehet, hogy nincs ennyi se)
Látom, beindult a migráns riogatás. Helyes. Jókora öngól lesz ez:) A Fidesz még a végén összehozza, hogy pár hónap alatt 2/3-ról is elbukja a választásokat...
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül