Az Origo fideszes propagandaoldal eltüntette az előző napi, momentumos lejáratócikk szerzőjét
Tegnap még Kovács András jegyezte, ma már csak simán az Origo. Akármit is jelentsen ez, mindenképp vérciki.
A fideszes média tökélyre vitte működését, de ráomolhat gazdájára
Megfeleléskényszer, bármiféle vita elkerülése, tökéletesre vitt médiagépezet – politológus, szociológus szakemberekkel beszéltük át, hogy minek köszönhető és hogyan működik az a kormánybarát sajtóban szerdán tapasztalt össztűz, ami a Momentum megsemmisítése céljából már a szülők lájkolási szokásait is célba vette.
Óriási a megfeleléskényszer
A kormányzati médiagépezet elkészült link
A média felől nézve viszont a rendszer kész, mondja Polyák, fent bedobnak egy zsetont, és az végigmegy az egész gépezeten a Pesti Srácoktól az Origón, TV2-n át az MTI-ig. Ez nyilvánvalóan rengeteg emberhez elér, sokak nem is találkoznak ezzel ellentétes állásponttal – a médiarendszer átalakítása befejeződött, a kritikus hangok alig hallhatóak. A gép forog.
neked való a magyar idők (és a fidesz) hányingerkeltő mocskolódó hazugságai
tökéletes alanya vagy az agymosásnak
de ez is csak azt bizonyítja, hogy amit a momentumosok csinálnak, az a jó írány; a keresztapa és maffiózó bandája be van szarva rendesen, ha az egész a mocsoklódó hazugságokat terjesztő médigyárukat csúcsra járatják a momentummal szemben
mondjuk mást nem tudnak már 2006 óta, mert érvelni nem tudnak, a sok szart ami Mo-al műveltek, azt megvédeni nem lehet, és a csuti is olyan buta, hogy csak előre megírt kérdésekre tudja felolvasni az előre megírt válaszokat
Egy év múlva választás és a kődobáláson kívül semmit nem mutat az ellenzék.
Én párt független vagyok, nem tudom akik itt hozzá szólnak hová tartoznak és milyen végzettséggel bírnak de ahogy látom a ki oktatás szintjétől nem lépnek tovább.
Én várnám az ellenzék programját de egyenlőre egy nagy semmi.
pl: ilyet azt állítják nem kell paksII akkor alternatíva ként hozni kellene nekik más megoldást pl: víz, szél stb és olcsóbbat. A rossz minőségű élelmiszerek helyet igérni a vidék kistermelői programot ingyenes támogatással ez nagyon is aktuális és több százezer szavazót jelentene stb, stb sorolhatnék programokat tehát várom ki lesz a befutó nálam. Hozzá téve eddig egy párt sem tett jót velem 30 év után itt lenne az ideje.
Legyen program ez fontos, biztos volt, de most már eltelt 8 év és Mari néni is tudatos szavazó lett figyeli a nyugdíját, a fűtés és áram számláját és egyéb juttatásokat.
Ja ha a gazdaság ennyire pörög ideje lenne ELTÖRÖLNI A MAGÁN EMBEREK ÁRFOLYAM NYERESÉGADÓJÁT A KAMATADÓT TALÁN AZ ELSŐ JÓ PONT LENNE AMIKOR VALAMI POZITÍV DOLGOT TENNE EGY PÁRT LEGALÁBB FELÉM IS.
Momentum
Kedves Fiatalok! Legyetek nagyon sikeresek!
Mert csak a Tietek a jövő, magatoknak formáljátok olyan lesz az ország.
Legyetek önállóak, merészek és akkor az ország is azzá válik.