Ha lesz kori lehet ráveszek a certire még. Igazából tegnap mérges voltam magamra, de csak vettem még 245-nél, meg 290-nél a certiből, ha már elbénáztam a hét elejét... Most már 350 körül jár, ha 2800-ig felugrunk én eldobok belőle. Hétfői kori tényleg benne lehet.
Bizony MOL-al én is szívtam már meg, korán zártam a long-ot. Sokáig szokott oldalazni, de ha megindul gyakori a több száz pont emelkedés, csak rá kell nézni a chartra több hónapos távon.
Volt újra 2786, bontják azt a barikádot. OTP szemmel láthatóan nem bír már ezekkel a szintekkel, ha letöri a 11K-t, kitudja hol áll meg. Nincs ott jó hír jelenleg. És nem is várható szerintem egy darabig. A jelentés nagyon valószínű, hogy nem lesz jó. Tavalyvolt egy veszteséges negyed év is. év/év alapon én mélypontra számítok 2022 évre OTP-nél. Azt kell figyelni, hogyan változik a 2022-es eredmény a 2021-hez képest. Biztos fognak majd azzal trükközni, hogy a várakozásnál egy kicsit jobb lesz, de az a paraszt vakítás kategória. A nagy befektetőket nem lehet átverni ilyesmikkel. Sikerült lényegesen növelni a nyereséget 2022-ben, vagy nem. A másik, amire érdemes figyelni, ugyanez az érték, csak nem FT-ban, hanem EUR-ban, vagy dollárban. Richter és a MOL külföldi valutákban mérve is komoly nyereségnövekedést tud felmutatni.
Benne van a korrekció is, hiába a többség nem szeretné, ahogy én se. Bár inkább a kisebb és lassabb emelkedést várom a jövő hétre. Új lehetőségek közül talán a DH, Cig?
Üdv. mindenkinek! Látom minden a terv szerint megy, halad a vonat szépen. Szépen bent a piros gyertyában. BB kicsit nehézkesen nyílik, de menni fog ez. https://invst.ly/-4g7g
Nekem is remeg a kezem, de ilyenkor mindig arra gondolok, hogy lesz legalább 300 Ft osztalék, és semmi nem garantálja, hogy a most eldobott csomagomat vissza tudom venni sokkal olcsóbb áron, akkor meg kicsit olyan, mintha 2500-ért adnám el. Itt a "sokkal"-on van a hangsúly, gombokért nem éri meg ezzel rizikózni szerintem. Most, hogy meggyőztem magam, inkább tartom :-)
otp jó lesz nem kell félteni...azok a csomagok feleannyiba kerültek nagyságrendileg, mint a mostani áruk, jönnek tovább velem az újakat keresem hozzájuk
Elnézted, attól tartok: januárban esik keddre 17-e... februárban egy - reméljük, minden MOL részvényes számára napfényes - pénteki napra. De ettől függetlenül menjen csak addig, aztán majd lehet gondolkodni, hogy realizál az ember vagy még vár, további felkör(ök)re.
A brutaltol messze van szerintem...de persze jó volt!!! Nem kell ide hűtés!!! Menetelni tovább!!! Volt elég pihenés az utóbbi hetekben. Már csak par hét és 17edike.. szerencsére keddre esik... tehát én még azon a héten is várok emelkedést. Na azon a héten csütörtökön, pénteken már lehet némi realizalas...de ezt sem venném készpénznek.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.