ezért nem probléma, ha az ilyen ábrákat, számokat, jelöléseket kiegészítő információkkal látnátok el - a tágabb publikumnak ...Mondjuk itt egy pingvin van, így nekem az elég :))
Rövidtávon egy jó q4 kellene. Amúgy mintha sokszor a mol q-kjai mellé bejött valami egyébb hír, ami háttérbe állította az eredményeket. Most is többet jelent majd a béketárgyalások helyzete, mint maga a q4. Mondjuk érthető...Szóval az eredmények mellé jó lenne rendeződnének a környezeti hatások is, sok mindent ide értve..és akkor és csak akkor a jelzett helyére kerülhet az árfolyam...
Q1-Q3 egyértelműen jobb volt a tavalyinál. nem tudok semmi olyanról, ami miatt a Q4 rosszabb lehetne, olyan mértékben, hogy az egész eddigi felülteljesítést negálja.
...ez a konszenzus nem olyan kedvező, ennél jobbnak kellene lennie. Az volt az év elejei menedzser várakozás, hogy a 2023-ashoz hasonló évet várnak. Egy 700-as EBITDA-val vagy 8%-al rosszabb év lenne. Ráadásul az első félév mintha 20%-al jobb lett volna, mint az előző évben, a Q3 is jobb volt, most akkor q4 ennyire rossz? Valamit nem jól matekolok?
A Richter és az OTP jól járhat, a Mol viszont ráfázhat az orosz szankciók feloldására.-https://hvg.hu/gazdasag/20250218_A-Richter-es-az-OTP-jol-jarhat-a-Mol-viszont-rafazhat-az-orosz-szankciok-feloldasara?utm_term=Autofeed&utm_medium=Soci
-Jó napot! Private Banking friss:-MOL napi: Elérte a 2969-es szintet, ahol megállt az
emelkedés, de ez még csak kis korrekcióra utalhat és
nem tartós trendfordulóra.
A 3046 és a 3125 a következő ellenállások. Amíg
fordulatra utaló mozgás nem jön, ezek
elérhetőségével is számolni lehet.
Érdemes követni a zöld vékony emelkedő
trendvonalat; ha ez megtörik, akkor újabb csökkenő
hullám jöhet, de ez még a héten nem aktuális.
Ellenállások: 2969; 3125; 3281.
Támaszok: 2656; 2500; 2375.
Funda alapon nem, ezt elhiszem Neked mivel nem értek hozzá, de TA alapon igen, ott volt a célár! 2530 Nem tök mindegy meddig ment le? (kérdezed) Nagyon nem!! Ennyi év után felfoghatnád végre, hogy nekem nem érdekem az sem ha esik és az sem ha emelkedik!! Én nem tűntem el 3100 felett és 2600 alatt sem! Jaaa még el nem felejtem. Emléxel arra hol ül fent az öreg madár?????????
Annyi bizonyos, hogy nem roggyant meg a MOL eredmény termelése. A belengetett kockázatokból semmi nem valósult meg. Mégis sikerült hónapokra lejtőre tenni, mert TA alapon lehetett riogatni. Erre jó a TA, nem vitatom.
Funda alapon semmi keresni valója nem volt 2600 alatt sem. Nem tök mindegy meddig ment le? Megint 3000-nél van. Kicsit közelebb már BV-hez. Ha 2950-nél tavaly nem énekelik le, már 2800 alatt sem lett volna. Nagyon fontos volt ott és akkor, lefordítani, azt értem.
Hát persze, hogy én rajzoltam, ki más?????? A hangyák nem hordhatták oda!! Az a baj, hogy akkor sem értetted (ez még bocsánatos bűn), de még most sem érted!!! (ez már fáj picit) 2558-nál csak egy lepkefing mentette meg a célártól!! (2530) Egyes büszke tulajok anno úgy lapítottak, mint ... a fűben.
Csak szeretnél olyan átlaggal MOL-ban lenni, amilyen nekem van! 🤣 Nekem biztosan nem kell kiolvadnom! Mégha lement volna oda 2350-re, ahová csoportosan imádkoztátok, akkor sem kellene!
Persze, hogy az miatt aggódtam, mi más miatt kellett volna?? Szerinted azt a vonalat a hangyák hordták oda vagy én rajzoltam?? Ha optimista hangra nem emléxel a realista viszont sok bosszúságot tört az orrod alá:) Ne idegeskedj hanarosan kiolvadsz!
Én őszíntén szólva nem igazán emlékszem rá, mikor lettél optimista. De a mai napot mindenképpen felírom korommal a kéménybe. :) Anno arra emlékszem állandóan a bugyirózsaszín vonal miatt aggódtál. Optimista hangra nem nagyon emlékszem tőled.
Benne van a levegőben, hogy egyik nap nagyon megrántják nagy forgalommal! Nem mondom 100%-ra , de nem lehet elmenni mellette!! Ha jön speka pénz akkor így lesz.
A különbség csak annyi, hogy Fibo itt volt akkor is amikor a "nagyon okos tulajok" (akik még anno 3170 felett is vettek) eltűntek pár hétre!!.)))))))))) Ez kb 2600 árfolyam környéke lehetett!!! ::))) Fibo már optimistára vette a figurát december közepén :) Íme: Fibonacchi
2024. 12. 16. 08:47
https://invst.ly/180lhe Legyünk optimisták is néha, nézzük mi van fent! :) Első a sokat emlegetett pink 2730 körül. Második a célár 2784-nél. 3:Az MA200 most 2805 körül van. Van cél a hétre! :) Jó spekit mindenkinek!
Szia Huti! Egyre inkább azaz érzésem, hogy múlthéten, mikor az ábrádat feltetted, még nem a 4-es indult el, és így lehet az a 4-es már nem is megy majd 2940 alá! :) Mindenesetre szép lenne!
Kb így is lehetne írni : a Mol kilátásai továbbra is stabilak 2.500.- -tól 3500.- ig sávon belül mozgás lehetséges továbbra is vétel,tartás,eladásra javaslom....😊
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.