Átvitte brent a 95-öt jócskán a napokban. Ami azt jelenti, hogy a 100-at már biztos leteszteli. Szóval nem aggódok egy percet se! Ezek megszokott kis korrekciók! Hűteni kell RSI-t is pár eladással!:))
Na megvolt tripla alj brent olajárban! A felette lévő előző csúcsot pedig törte felfelé. 92.62-nél. Ha igaz, akkor ennyi volt a korrekció! Fordulhat minden!
Hát igazából mindengy mit írnak. Engem csak az idegesít, ha szakmailag nem indokolnak. A bedobálást nem szeretem! MOL kitört már lentebb. Az alá nem megy. Ennyi!
A kitörés egyenlőre behalni látszik a 2820 kemény szint egyenlő. Viszont, ha a tőzsdék felülnek a FED hullámvasútjára, akkor nem sok jó ígérkezik a folytatás tekintetében. Egy fecske meg nem csinál nyarat.
1,1 % esést nem neveznék öntésnek azért 284 ezres forgalommal! Látom előkerültek a hülyeséget beszélők. Van egy kis korrekció. Mint olajárban. Ékelődik. Fordulni fog!
Össze vissza írogat, két hónapja folyamatosan szidja a Molt és topik társait. Nem képes felfogni,hogy senkit nem hibáztathat csak önmagát. Arról már nem is beszélve, ha Mol részvényes akkor két hónapja saját befektetését minősíti!!! Még mazochista is emberünk . Csinálhat hitelesítési kérdés, de ez semmit nem jelent rá nézve, felelős saját tetteidért kizárólag te magad vagy oldrider! Amennyiben ezt nem vagy képes értelmezni, nagyon sokat fogsz bukni a tőzsdén, legyen ez egy jó tanács számodra.
Nincs értelme annak, hogy velem foglalkoztok, hiàba köszöngeted a baràtodnak a hiteltelen bejegyzését! Miért hiteltelen? Mert én nem àllítottam, hogy te, ő vagy elemzők lennének felelősek azért, mert én bukóban ülök a MOLban. Màsrészről rögeszmétekké vàlt az, hogy nekem nincsen MOL részvényem, kvàzi hazudok. Miutàn tegnap nevesítettem a bukóm összegét, màr rögtön nem hazugsàggal, hanem felelőségvàllalàssal tàmadtok. Nekem nem a MOLlal van bajom, hanem a kormàny azon politikàjàval, amely àrsapkàt vezet be és külön adókkal teszi tönkre jól működő tőzsdei cégek eredményességét. Veled annyi a bajom, hogy percenként kommentelsz, elhiszed és el akarod màsokkal is hitetni, hogy a MOL csak felfele megy, az OTP pedig lefelé! Ez a mentalitàs hiteltelenné tett téged is és Futurót is!
Jó reggelt! Olvasni nem tudsz, vagy a szövegértéseddel van probléma. Tegnap Balinnal folytatott pàrbeszédem soràn ugyanis kinyilvànítottam a sajàt felelőségemet is! Hozzàszólàsod hiànypótló, építőjellegű és nagyon értékes. Kàr, hogy engem nem érdekel és gondolom màsokat sem!
Szóval beletaláltam a közepébe! Bukóban vagy a Mollal és ezért szét savazol embereket és a Molt. Milyen alapon vádolsz bárkit is? Ezzel az erővel az összes célár elemzőt felelősségre vonhatnád akik 3k feletti értéket határoztak meg!!! De a lényeg: a te felelősségedet döntésedben mikor fogod felismerni? Mert ez kizárólag a te felelősséged!!! Senkire nem háríthatod át. Megbocsájtani? Nőj fel ember, ez nem a gyermek homokozó.
Majd 2500nál felkapaszkodnak 🤭 Egyébként komolyra fordítva a szót, ott a dupla alj, 2660as átlaggal rendelkező vételeimet eladom ~2950es szinten jeligével nézem a mozit 😁
Felkapaszkodni, mire? Ezeket a cikkek beszarok rajtuk. Mintha holnap már a 3500-at verdesné tuti biztosan...hányok az ilyen degenerált cikkektől ráadásul még fizetősek is
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.