Én - eredménytől függetlenül - nem számolok emelkedéssel, tippem, hogy 2750-ig lecsorgatják, onnan oldalazunk. Aztán március végén meglátjuk, merre tovább. Ha holnap lesz osztalékra (amiből akár a konkrét összeg is kalkulálható) utalás, akkor más a helyzet. Normál menetrend (holnap Q4 osztalékra utalás nélkül, aztán március végén osztalékjavaslat, április végén közgyűlés) esetén ez a tippem.
A legnagyobb humbug! Az elmúlt 30 évben bármilyen zöld technológia megjelent, az további olajfogyasztást indikált. Szélturbinák, napelemek sem zöld energiából készülnek, sőt az atomot sem atommeghajtású markolók bányásszák. Az egyetlen valós csökkenést egyelőre a COVID okozta. Ugyanakkor sajnálom a mai fiatalokat, de minden gerenációnak megvan a maga feladata a világban, szóval hajrá fiatalok, tessék gondolkozni! Én maradok a biciklinél.
2022. március 21. osztalék javaslatot tevő igazgatósági ülés előtti nap min árfolyam 2550 kb 2022. március 30. napi max árfolyam 2970 kb egy hét alatt ment kb 420 Ft-ot felfelé
Szerintem ha lesz konkrét utalás Hernádi részéről február 17- én az osztalékkal kapcsolatban,akkor középtávon nincs probléma a részvény tartásával ,ha viszont csak megint a bennfentesek lesznek informálva az osztalék mérték tervezetről mint nagy általánosságban a tőzsdei vállalatoknál ez trendszerű folyamat,akkor viszont hiába lesz kimagasló az éves eredmény,lehetnek majd megint akciós beszállási lehetőségek.A bennfentes módik a bizalmas infórmációk birtokában minden bizonnyal újraterveznek .Szvsz.
Tavaly osztalék előtt felvitték 3000 fölé.. megtenni most is meglehetne. 1-2 nagyobb halnak kell csak kidobni pár db papírt azt vinné a lavinát előre. Kérdés akarja-e valamelyik nagy hal ezt vagy sem. Ezt itt senki se tudja
Ne csak az árfolyamot nézd önmagába, hanem mondjuk a P/BV-re is jó lenne egy pillantást vetni, ami 1 felett volt 2019-ben. Ahogy megindul az infla le, az árfolyam meglódul felfele.
Az elmúlt 3 évben mindig mondták, hogy rekord eredmény, rekord árfolyam...számomra nem világos, hogy mikor sorra nem jött be, akkor miért nem "szálltak magukba"...különösen érthetetlen, hogy semmiből nem tanulnak vagy önös érdekből oltogatják a fórumozókat...és most jöhet a lepontozás, lehetőleg az összes klónnal... :)
Szerintem most nem megy 3000-ig. Ha kijön az osztalékjavaslat, előtte talán csipegetik majd a bátrabbak és elhúzzák addig (és osztalékjavaslat függvényében: tovább, vagy leöntik). Ha pénteken valami nagyon pozitív váratlan hír jönne, akkor talán fölé nézhetünk pár napra, de tartósan jelenleg szerintem esélytelen a 3000+os árfolyam.
Megnéztem, tavaly a Q4 előtt hol jártunk: 2652-nél. Nagyjából 200 Ft-ot pakoltak rá, a 300 Ft-os osztihoz képest. Ebből holnapra (ha nagyjából ül a gondolatmenet) egy 2850-es max. jön, onnan március végéig (osztalékjavaslat bejelentéséig) lecsorgás vagy oldalazás (utóbbi valószínűbb). Osztalékjavaslat után tavaly 3130-ig vitték, idén akkor a 300 fölötti részt kell hozzáadjuk egy meg is van az idei csúcs (ha marad minden, ahogy tavaly is). Szelvényvágás előtt: ugyanez 3030+X Ft, amennyivel több a tavalyi osztinál (ha kevesebb: megy a lefolyóba).
Én csak azért vagyok "ideges" mert nem látom azt kitörő lelkesedést, hogy mennyire jó éve volt tavaly a Molnak és emiatt rekordorsztalék jöhet. Vagy meg kell jelenjen a közlemény, hogy kitörjön 2900 fölé?
Sziasztok! Azt tudom hogy az osztalék nagyságát "majd" bejelentik. De mikor kering utoljára osztalékkal? Azt már lehet tudni? Vagy "majd" lehet csak megtudni azt is? Esetleg a 2 hír egyszerre jelenik meg? Köszi
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.