Az OTP esik, nézd meg jobban. A MOL ma tartja magát. Nem tudom én sem pontosan mi van a háttérben, lehet kivárás a jelentésig. Aki akart bevásárolt, aki bizonytalan kivár. Csak egy tipp. Sajnos belterjessé vált a BÉT, nagyon úgy tűnik. Én tartom a pozim és megvárom ezt a néhány napot. Idegeskedni persze lehet, én nem akarom azzal tölteni az időm.
Szia. "Itt valami bűzlik!" Micsoda? Hmm. 20 Milla a forgalom????!! . Sokan itt a fórumon 50 K és felette darabbal vannak. Szólj ha majd 10-20K val öntik keményen!! . Azok akik nem bírják azt hogy az árfolyam nem csak fel hanem lefele is mozog gondolkodjanak el szerintem más befektetési formán. Sok nyerőt. Én magam felránthatnám ilyen napon. Egy VICC komolyan. Idegőrlő ? Válasz persze IGEN. Nem nekem viszont!! Sok nyerőt és nyugalmat minden kedves " résztvevőnek. Ja sok nyerőt
Semmi forgalommal,meg a hangulat se jó!! Én azon gondolkoztam,hogy srácok ezt nem akarják fentebb vinni!! Nem hiába van ez itt tartva évek óta!! Hát nem egy Otépé az bíztos...Az legaláb hol 8000 nél van hol 19000 körül....De ez,semmi..
nincs eladó, nincs vevő. A marketingnek és a tájékoztatások elmaradásának hatására, nem érezteti hatását a rv árfolyamban, hogy két nap múlva élete legjobb eredményét közli...Most már mindenki kivár, mennyi lesz az annyi, illetve mi várható. A tegnapi eus határozat - a belsőégésű motorokról való leállásáról - sem volt hatással. Vár.
Jó reggelt. Forgalom semmi!!! Megy a játék a "aprópénzzel". Nálam számítógép kikapcsol most azonnal. Sok nyerőt mindenkinek. Rengeteg napos percet kívánok nektek bárhol legyetek.
i2820 valamiért esett a richter és az mtel is tegnap. Mivel kis forgalom voltígy ide is átért a hatás, mely így erősebb volt mint a q4 várakozás. De majd ma folytatjuk..
Azt gondoltam, már nem tudnak meglepni, de mégis... még két nap a jelentésig, ha holnap vagy holnapután felmegy 2900-ig vagy fölé, mint a taknyot kivágom a teljes pakkomat. Megyek devizaszámlát nyitni, átutalom a teljes tőkét oda, majd gyengítik a forintot, abban úgyis olyan ügyesek. Nulla stressz, valami bohóc 1-2%-ot hozó eurós pénzpiaci betoljuk, és onnantól távkapcsoló a kézben, lehet sorozatokat nézni. Ha nagyon elszaladt az eur/huf kereszt, akkor vissza a belföldi számlára. Kis forinterősödés - és kezdődhet elölről. Két-három ilyen kör és meg is vagyunk az évre...
Hol voltál eddig? Jó hírre ez a szar eddig kb 80%-ban esett vagy semmit se csinált
Törölt felhasználó2023. 02. 14. 18:13
fél százalék mai eséstől miért is paráznak egyesek?...... meg kellene már érteni, hogy a tőzsde nem egyirányú utca.... továbbá......meglátásom szerint a pénteki jelentés után több napi emelkedés lesz a részvényárazásban korábbi szokásoktól eltérően... 3k-n stabilizálódik az árfolyam.....ha lesz osztalék javaslat említése akkor 3200-on
Annyira szépen tapad fel 2840-50 környékére, hogy tényleg lehet le kell felezni a pakkot ezen a szinten, mert q4 akár már az eladási hullámot is elhozhatja. Agyalok.
ez sokszor volt téma baráti körben. egész egyszerűen nem tudom elképzelni lakótelepeken az éjszakai töltést, merthogy minden parkolóhelynél nem lesz töltő az tuti
Én is így szeretem szemlélni, de a piac szerintem jelentősen alacsonyabb értéket várt. A szigorítási félelmek elkerüléséhez kellett volna a 6.2 szerintem. Viszont ha a piac emelkedni akar akkor erre az adatra is fog tudni, legfeljebb utólag gyártanak hozzá magyarázatot.
Szia. Igen. Az új autók esetében!! Az a pár száz millió autó továbbra is tankol majd. Vagy szerinted mindenki rohan 10-20 millióért majd autót cserélni? .:) Nincs itt semmi baj. A mol már most elkezdett több irányba mozogni.(hulladék stb). Pénz van dögivel. Sok nyerőt
ugyanez volt novemberi jelentés előtt,napokkal előtte kicsit fölfele kunkorodott,jelentés előtti napon csinált egy nagy zöld gyertyát,majd jelentésre réssel fel nyitott
nos ez nézőpont kérdése.....avagy miként akarom látni az adatokat.....tény az usa infla tovább csökkent, de a mértéke kisebb a vártnál....azért erre nem lehet ráhúzni,hogy megfordult a trend......szvsz. tovább esik az érték..... maginfla is csökkent....csak 0,1 ponttal elmaradva az elemzői várt értéktől....
Nincs vevő, ne csodálkozz. Picsányi forgalommal a szokásos eladások ezt okozzák. Nem kellett volna széllel szembe hugyozni és akkor MO-nak lennének barátai.
Private Banking friss:--MOL napi: A piros vékony hosszú távú trendvonal áttörése van napirenden. Ez igen érdekes fejlemény az egy két hónappal ezelőtti mozgáshoz képest. A 2813 felett amint túlvett lesz és egy jelentősebb gyors emelkedés után talál tetőpontra, akkor jöhet újabb csökkenő hullám. Jelenleg még nyitott a 2969 feletti szintekre, még nem láttuk a tetejét ennek a hullámnak. Ellenállások: 2969; 3125; 3438. Támaszok: 2656; 2500; 2375; 2250; 2125.
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A szakember arra számít, hogy az olajárak emelkedni fognak, ahogy Kína gazdasága talpra áll a zero-Covid politika végét követően, és 2023-ban elérhetik a hordónkénti 140 dollárt. Úgy véli, hogy a piac túl rövid távon gondolkodik, és hogy Kína újraindulása a vártnál sokkal nagyobb olajkereslet-növekedéshez vezet, ami potenciálisan napi 4 millió hordós globális fogyasztásnövekedést eredményezhet az idén. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. https://www.portfolio.hu/uzlet/20230213/bemondta-a-vilag-egyik-legsikeresebb-energiapiaci-befektetoje-mi-lesz-a-gaz-es-az-olaj-araval-596736
nem akarjak egyelore 2840 fole engedni, bepakoltak az eladoi oldalt 22-23k darabbal sebaj, egy kis idobe ez a jatek most bele fog telni, de haladunk a turelmetlenek, elegedetelenek gondoljanak arra, hogy bo egy honapja meg 2600 korul vergodott az arfolyam kilatastalanul, szoval ha a nagyobb kepet nezzuk, szepen haladunk
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.